Η Χεζμπολάχ βομβάρδισε εστιατόριο στη Χάιφα - Εκτοξεύθηκαν πάνω από 20 ρουκέτες

Η Χεζμπολάχ βομβάρδισε εστιατόριο στην Χάιφα - Εκτοξεύθηκαν πάνω από 20 ρουκέτες Facebook Twitter
Φωτ. απο τη στιγμή των βομβαρδισμών σε πόλεις του Ισραήλ / X
0

Παραμονή της επετείου της 7ης Οκτωβρίου, η Χεζμπολάχ εξαπέλυσε επίθεση με ρουκέτες στο βόρειο Ισραήλ.

Το βράδυ της Κυριακής η Χεζμπολάχ σύμφωνα με το Ισραήλ, εκτόξευσε από τον Λίβανο 20 ρουκέτες με στόχο τα βόρεια της χώρας. Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι περισσότερες αναχαιτίστηκαν, ωστόσο μία χτύπησε εστιατόριο στη Χάιφα.

Πληροφορίες ανέφεραν πως ρουκέτες έπεσαν και στη περιοχή του Καρμέλ αλλά και στην Άνω Γαλιλαία, ενώ εννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν μετά την επίθεση, με τους οκτώ στη Χάιφα και τον 9o στην Τιβεριάδα.

Οκτώ άνθρωποι μεταφέρθηκαν ελαφρά τραυματισμένοι στην πανεπιστημιούπολη Rambam Health Care Campus, σύμφωνα με ισραηλινά ΜΜΕ. Ανάμεσά στους και ένας 13χρονος, ενώ σοβαρά τραυματίστηκε ένας 22χρονος.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Χεζμπολάχ για πρώτη φορά χτύπησε με πυραύλους σε κατοικημένη περιοχή, ενώ την ίδια ώρα, το Ισραήλ σφυροκόπησε εκ νέου από αέρος τη Βηρυτό, με στόχο το νότιο προάστιο της Νταχίγια.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / 250 χρόνια ΗΠΑ: Ο Τραμπ το κεντρικό πρόσωπο των εορτασμών της επετείου, μετά την αποχώρηση καλλιτεχνών

Ο Αμερικανός πρόεδρος σχολίασε τις αποχωρήσεις λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «προσελκύει περισσότερο κόσμο από τον Έλβις Πρίσλεϊ» και μάλιστα «χωρίς κιθάρα»
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΣΤΡΟ BEAUFORT

Διεθνή / Λίβανος: Ο ισραηλινός στρατός κατέλαβε το στρατηγικής σημασίας Κάστρο Beaufort

Λόγω της δεσπόζουσας θέσης του, το μεσαιωνικό φρούριο χρησιμοποιήθηκε ως στρατιωτικό οχυρό και υπήρξε στόχος πολλών μαχών και βομβαρδισμών, ιδιαίτερα κατά τον πόλεμο του Λιβάνου με το Ισραήλ το 1982
THE LIFO TEAM