Η γυναίκα που γύρισε στην οικογένειά της μετά από μια δεκαετία ζωής σε ίντερνετ καφέ

Η γυναίκα που γύρισε στην οικογένειά της μετά από μια δεκαετία ζωής σε ίντερνετ καφέ Facebook Twitter
Η στιγμή της επανένωσης / Φωτογραφία απ' την εφημερίδα The Qianjiang Evening News
3

Μια 24χρονη γυναίκα επέστρεψε σπίτι της, στην επαρχία Zhejiang της Κίνας, έχοντας ζήσει σε ίντερνετ καφέ για μια δεκαετία. ΟΙ γονείς της πίστευαν ότι είχε πεθάνει. 

Η γυναίκα έφυγε απ' το σπίτι της μετά από έναν τσακωμό με τη μητέρα της, όταν ήταν 14 ετών, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Qianjiang Evening News.

 

Πριν λίγες μέρες όμως, ένας αστυνομικός την εντόπισε σε ένα ίντερνετ καφέ να χρησιμοποιεί πλαστή ταυτότητα. Την πήγε στο τμήμα για ανάκριση και η κοπέλα δήλωσε το πραγματικό της όνομα.

Εξήγησε στην αστυνομία πως έτρωγε και κοιμόταν σε ίντερνετ καφέ όλα αυτά τα χρόνια. Έπαιζε παιχνίδια μέσω ίντερνετ όσο ήταν ξύπνια. Δεν είχε δουλειά και ζούσε χάρη στην ελεημοσύνη ανθρώπων που την έβλεπαν στα καφέ. 

Η αστυνομία της έβαλε πρόστιμο 1.000 γουάν για την πλαστή ταυτότητα και ειδοποίησε τους γονείς της. 

Οι γονείς έτρεξαν στην πόλη Hangzhou για να την πάρουν σπίτι, και δήλωσαν πως είχαν πια χάσει κάθε ελπίδα πως θα επέστρεφε ποτέ, ή πως ήταν καν ζωντανή. Μάλιστα ο κωδικός εγγραφής της στην οικία της (κινεζική γραφειοκρατική πρακτική) είχε διαγραφεί εξαιτίας της μακράς απουσίας της. 

 

Οι γονείς της δήλωσαν στους δημοσιογράφους: «Δεν κατηγορούμε την κόρη μας. Ορκιστήκαμε πως δε θα μαλώσουμε μαζί της ποτέ ξανά!»

 

 

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

To ηφαίστειο Krasheninnikov στη Ρωσία εξερράγη μετά από 600 χρόνια - Σεισμός και συναγερμός για τσουνάμι

Διεθνή / To ηφαίστειο Krasheninnikov στη Ρωσία εξερράγη μετά από σχεδόν 600 χρόνια - Συναγερμός για τσουνάμι

Το ηφαίστειο Krasheninnikov στην Καμτσάτκα εξερράγη για πρώτη φορά από το 1463, πιθανώς λόγω του ισχυρού σεισμού 8,8R πριν λίγες ημέρες, με σύννεφα στάχτης έως 6 χλμ. και παγκόσμιο συναγερμό για τσουνάμι και αεροπορικά θέματα
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ υποσχέθηκε δασμούς «χωρίς εξαιρέσεις» αλλά εισαγωγές άνω του 1 τρισ. δολαρίων εξαιρούνται σιωπηρά

Διεθνή / Ο Τραμπ υποσχέθηκε δασμούς «χωρίς εξαιρέσεις» αλλά εισαγωγές άνω του 1 τρισ. δολαρίων εξαιρούνται σιωπηρά

Παρότι ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε δασμούς σε εισαγόμενα προϊόντα από δεκάδες χώρες, πάνω από το ένα τρίτο των εισαγωγών (περίπου 1 τρισ. δολάρια) έχει εξαιρεθεί
LIFO NEWSROOM
Νέο βίντεο της Χαμάς: Αποστεωμένος όμηρος αναγκάζεται να σκάψει τον τάφο του σε σήραγγα

Διεθνή / Νέο βίντεο της Χαμάς: Αποστεωμένος όμηρος αναγκάζεται να σκάψει τον τάφο του σε σήραγγα

«Το να υποβάλλεται σκοπίμως σε λιμό ο γιος μας στο πλαίσιο μίας εκστρατείας προπαγάνδας είναι μία από τις φρικτότερες πράξεις που έχει ποτέ δει ο κόσμος. Λιμοκτονεί μόνο και μόνο για να υπηρετήσει την προπαγάνδα της Χαμάς» λέει η οικογένεια του ομήρου
LIFO NEWSROOM
Πώς η βιομηχανία K-beauty της Νότιας Κορέας πλήττεται από τους δασμούς του Τραμπ

Διεθνή / Πώς η βιομηχανία K-beauty της Νότιας Κορέας πλήττεται από τους δασμούς του Τραμπ

Η παγκόσμια απήχηση της νοτιοκορεατικής κουλτούρας έχει συμβάλει στην εκτίναξη της δημοτικότητας των καλλυντικών της - Οι Αμερικανοί ξόδεψαν περίπου 1,7 δισ. δολάρια σε προϊόντα K-beauty το 2024
LIFO NEWSROOM
Σιωπή και Ατιμωρησία: Το 88% των ερευνών για εγκλήματα πολέμου του Ισραήλ κλείνει χωρίς απόδοση ευθύνης

Διεθνή / Σιωπή και Ατιμωρησία: Το 88% των ερευνών για εγκλήματα πολέμου του Ισραήλ κλείνει χωρίς απόδοση ευθύνης

Το 88% των στρατιωτικών ερευνών του Ισραήλ για φερόμενα εγκλήματα πολέμου στη Γάζα δεν κατέληξαν σε ευθύνες ή παραμένουν ανεπίλυτες - Ανάμεσά τους, επιθέσεις με δεκάδες νεκρούς άμαχους
LIFO NEWSROOM
Ιαν Μπολ: Ο άνδρας που προσπάθησε να απαγάγει την Πριγκίπισσα Άννα δηλώνει αθώος – «Ήταν σκευωρία της βασιλικής οικογένειας»

Διεθνή / Ιαν Μπολ: Ο άνδρας που προσπάθησε να απαγάγει την Πριγκίπισσα Άννα δηλώνει αθώος – «Ήταν σκευωρία της βασιλικής οικογένειας»

Ο Ιαν Μπολ, που το 1974 επιχείρησε την απαγωγή της Πριγκίπισσας Άννας, ισχυρίζεται πως ήταν αθώος και θύμα βασιλικής σκευωρίας με σκοπό τη διαφήμιση ενός βιβλίου
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ακριβώς το αντίθετο φίλε μου. Δεν μπάζει καθόλου η συγκεκριμένη ιστορία. Και θα σου δώσω να καταλάβεις το γιατί. Στην Κίνα και στην Ιαπωνία πλέον ο όρος ίντερνετ καφέ Είναι τελείως διαφορετικός από αυτός που έχουμε συνηθίσει εδώ . Τα ίντερνετ καφέ εκει πέρα είναι ολόκληρα σπίτια όχι απλά καταστήματα τα οποία νοικιάζουν το χώρο για να μπορείς να κάτσεις και να κοιμηθείς εκεί σε ένα μικρό δωματιάκι δύο επί δύο. . Έχουνε κοινά μπάνια κοινούς νιπτήρες και ο χώρος για να βάλεις τα πράγματα σου είναι περιορισμένος στη μία βαλίτσα . αυτό γίνεται γιατί δεν υπάρχουν καθόλου δουλειές και όσες δουλειές υπάρχουνε πληρώνονται ελάχιστα . Και έτσι αναγκάζονται να μένουνε σ' αυτά τα κουβούκλια τα οποία είναι φτιαγμένα για τέτοιους ανθρώπους που Είναι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση .πληρώνουνε ελάχιστα χρήματα μηνιαιως Και τους παρέχεται από τα περισσότερα και ένα βασικό πρωινό του τύπου ένα Μπολ σούπας . Και αυτά τα γνωρίζω γιατί έχω ζήσει κάποια χρόνια εκεί πέρα .
ντοινκ!!! ναι σορρυ πασο τοτε.. αλλα και συ οταν ακους καφε, καταλαβαινεις οτι δεν μπορει καποιος να μενει εκει περα ή οτι δεν κλεινουν ποτε! οκ τα ιντερνετ καφε δεν κλεινουν ποτε, εχουν rotation με υπαλληλους αλλα ειναι 10-20-30 πισι με μια τουαλετα.. και τι εννοεις νοικιαζουν? Αυτη λεει το αρθρο οτι δεν δουλευε και ζουσε χαρη στην ελεημοσυνη των ανθρωπων που την εβλεπαν στα καφε. οποτε καταλαβες τι εννοω?οτι πως δεν την διωξανε σε καποια φαση αφου δεν δουλευε και δεν πληρωνε τπτ?? εχω κι αλλη ερωτηση.. γιατι αρχισαν να το κανουν αυτο στα ιντερνετ καφε? δηλ αστεγοι αλλα καθονται στα πισι με τις ωρες να παιζουν? το ιντερνετ εχει και αγγελιες εργασιας φανταζομαι ή αλλους τροπους να μαθεις πραγματα/κοσμο/να χωθεις καπως καπου σε μια δουλεια/απασχοληση/μαθημα κτλ.