Η Cardi B έκανε μήνυση σε gossip μπλόγκερ και κέρδισε 1 εκατ. δολάρια

Η Cardi B έκανε μήνυση σε gossip μπλόγκερ και κέρδισε 1 εκατ. δολάρια Facebook Twitter
0

Η Cardi B κέρδισε μήνυση 1 εκατ. δολαρίων για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της gossip YouTuber LaTasha Kebe -πιο γνωστή ως Tasha K- για τις κατηγορίες κουτσομπολιού εναντίον της ράπερ.

Σύμφωνα με το Billboard, δικαστήριο στην Τζόρτζια επιδίκασε 1,25 εκατ. δολάρια στην Cardi B ως αποζημίωση, καταδικάζοντας επίσης την Kebe για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής και σκόπιμη πρόκληση συναισθηματικού στρες.

Η 29χρονη ράπερ οδήγησε την Kebe στο δικαστήριο το 2019 για δεκάδες βίντεο με αδιανόητους ισχυρισμούς, μεταξύ των οποίων ότι η Cardi B «έκανε σεξ με μπουκάλια μπύρας» επί σκηνής όταν εργαζόταν ως στρίπερ.

Η Kebe ισχυρίστηκε επίσης ότι η Cardi είχε εκπορνευτεί, ήταν εθισμένη στα σκληρά ναρκωτικά, άπιστη στον σύζυγό της Offset και είχε μολυνθεί με έρπη.

Η Cardi κατέθεσε την περασμένη εβδομάδα ότι ένιωθε «εξαιρετικά αυτοκτονική» μετά τους ισχυρισμούς της Kebe.

«Ένιωθα ηττημένη και κατάθλιψη και δεν ήθελα να κοιμηθώ με τον σύζυγό μου», πρόσθεσε, μιλώντας στην δίκη για την κούραση, την απώλεια βάρους, τις ημικρανίες και το άγχος. «Μόνο ένας κακός άνθρωπος θα μπορούσε να το κάνει αυτό», φέρεται να είπε η Cardi.

Η Cardi κατέθεσε επίσης ότι ειδικά η φήμη πως έχει έρπη κατέκλυσε το διαδίκτυο, με πολλούς από τους followers της Kebe να την παρενοχλούν σε φωτογραφίες της κόρης της, Kulture, που την φιλούσε στα χείλη και να την αποκαλούν «Herpes Β».

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΕΤΡΕΛΑΪΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΡΥΚΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΙΡΑΝ ΗΠΑ

Διεθνή / «Η ζημιά έχει γίνει»: Η πετρελαϊκή κρίση έχει αλλάξει οριστικά τον κλάδο των ορυκτών καυσίμων

Η πετρελαϊκή κρίση μετά τον πόλεμο στο Ιράν επιταχύνει τη στροφή των χωρών από τα ορυκτά καύσιμα προς τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, με τον επικεφαλής του ΔΟΕ, Φατίχ Μπιρόλ να εκτιμά ότι οι επιπτώσεις στην παγκόσμια αγορά πετρελαίου θα είναι βαθιές και μακροχρόνιες
THE LIFO TEAM
ΣΤΕΝΑ ΟΡΜΟΥΖ ΗΠΑ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Aυστηρή προειδοποίηση Ιράν σε ΗΠΑ: «Αν συνεχίσετε θα απαντήσουμε»

Το Ιράν τόνισε επίσης ότι διατηρεί τον έλεγχο της περιοχής των Στενών του Ορμούζ, προειδοποιώντας πως σε περίπτωση περαιτέρω επιθέσεων θα υπάρξουν ακόμη μεγαλύτερες απώλειες για τους αντιπάλους της
THE LIFO TEAM