«Έκανα αυτοκτονικές σκέψεις»: H Cardi B κατέθεσε κλαίγοντας σε δίκη εναντίον YouTuber

Η Cardi B με καρό Facebook Twitter
0

Με δάκρυα στα μάτια κατέθεσε η Cardi B στην ακρόαση για την υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης κατά της YouTuber Latasha Kebe, γνωστή και ως Tasha K.

Τον Μάρτιο του 2019, η 29χρονη ράπερ κατέθεσε μήνυση κατηγορώντας την Kebe για φερόμενη βλάβη στη φήμη της, καθώς προχώρησε σε ψευδείς ισχυρισμούς για την τραγουδίστρια στο κανάλι της στο YouTube UnWineWithTashaT, το οποίο έχει πάνω από 500.000 ακόλουθους.

Στα νομικά έγγραφα, η Cardi B, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Belcalis Marlenis Almánzar, είπε ότι η Kebe εσφαλμένα ισχυρίστηκε σε «πολλά vlogs που συγκέντρωσαν εκατομμύρια προβολές» ότι ήταν πόρνη και χρήστης κοκαΐνης και ότι είχε προσβληθεί από έρπη και HPV.

Την Πέμπτη, η Cardi B εμφανίστηκε σε ομοσπονδιακό δικαστήριο της Ατλάντα για να καταθέσει και αποκάλυψε ότι ήθελε να αυτοκτονήσει αφού είδε τα όσα υποστήριζε η Kebe. «Έκανα αυτοκτονικές σκέψεις κάθε μέρα, σε σημείο που ένιωθα ότι ήμουν βάρος για την οικογένειά μου», είπε η Cardi B. «Η μητέρα και ο σύζυγός μου παρατήρησαν ότι δεν ήμουν χαρούμενη. Κάθε φορά που ξυπνούσα είχα άγχος».

Η βραβευμένη με Grammy ράπερ θυμήθηκε επίσης τον δημόσιο ισχυρισμό της Kebe ότι είχε βιαστεί από τον πατέρα της ως έφηβη. «Ένιωσα πραγματικά αβοήθητη και απελπισμένη», είπε. «Ήταν απλώς συνεχής παρενόχληση».

Η Cardi B ανέφερε επίσης ότι ένιωθε «ηττημένη και βίωνε κατάθλιψη» και «δεν ήθελε να κοιμηθεί με τον σύζυγο» της καθώς όλα αυτά εκτυλίχθηκαν λίγο αφότου η ράπερ γέννησε την κόρη της Kulture. «Δεν άξιζα το παιδί μου», είπε.

Όταν ο δικηγόρος της Cardi B τη ρώτησε τι πιστεύει για την Kebe αφού συνέβησαν όλα, είπε: «Ένιωθα ότι μόνο ένας δαίμονας θα μπορούσε να το κάνει αυτό».

Ο Kebe προηγουμένως αντέκρουσε τους ισχυρισμούς της Cardi B για επίθεση και σκόπιμη πρόκληση συναισθηματικής βλάβης, σύμφωνα με ένα αντίγραφο της αγωγής που έλαβε το Rolling Stone. Η Kebe ισχυρίστηκε ότι οι θαυμαστές της Cardi B την απείλησαν στο διαδίκτυο αφού η τραγουδίστρια «άρχισε να την κάνει δημόσια σκουπίδι», εν μέσω της συνεχιζόμενης νομικής διαμάχης τους. Ωστόσο, ο δικαστής απέρριψε τους ισχυρισμούς της Kebe, επικαλούμενος έλλειψη αποδεικτικών στοιχείων.
 

Με πληροφορίες Independent

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ