«Χάρι & Μέγκαν»: Η καλύτερη πρεμιέρα ντοκιμαντέρ στο Netflix- Νο2 στον κόσμο την πρώτη εβδομάδα

«Χάρι & Μέγκαν»: Η καλύτερη πρεμιέρα ντοκιμαντέρ στο Netflix- Νο2 στον κόσμο την πρώτη εβδομάδα Facebook Twitter
0

Το ντοκιμαντέρ για τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ κατέγραψε την καλύτερη πρώτη εβδομάδα από κάθε άλλο που έχει προβληθεί στο Netflix. 

Τα τρία πρώτα επεισόδια του «Harry & Meghan» είχαν 81,55 εκατ. ώρες θέασης από τη στιγμή που έκανε πρεμιέρα, την περασμένη Πέμπτη, ανακοίνωσε το Netflix. Πρόκειται για τις περισσότερες ώρες θέασης από οποιοδήποτε ντοκιμαντέρ την πρώτη εβδομάδα, σύμφωνα με την πλατφόρμα. 

Περισσότερα από 28 εκατομμύρια νοικοκυριά παρακολούθησαν τουλάχιστον ένα απόσπασμα της σειράς. Το ντοκιμαντέρ ήταν η δεύτερη πιο δημοφιλής αγγλόφωνη σειρά στο Netflix παγκοσμίως το διάστημα από τις 5 έως τις 11 Δεκεμβρίου, αφού μόνο το «Wednesday» το ξεπέρασε. 

Στη Βρετανία ήταν στο Νο1 και στην Αυστραλία και τις ΗΠΑ στη δεύτερη θέση. Το ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ βρέθηκε στο τοπ10 του Netflix συνολικά σε 85 χώρες. 

Τα επόμενα τρία επεισόδια θα ανέβουν στην πλατφόρμα την Πέμπτη. «Με χαρά έλεγαν ψέματα για να προστατεύσουν τον αδελφό μου. Δεν ήταν ποτέ πρόθυμοι να πουν την αλήθεια για να προστατεύσουν εμάς», λέει στο τρέιλερ ο πρίγκιπας Χάρι. 


 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάρολος και Καμίλα παρέθεσαν δείπνο στον Τραμπ – Παρόντες οι κορυφαίοι της τεχνολογία

Διεθνή / Κάρολος και Καμίλα παρέθεσαν δείπνο στον Τραμπ – Παρόντες οι κορυφαίοι της τεχνολογίας

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους βρέθηκαν προσωπικότητες της τεχνολογίας όπως ο Τιμ Κουκ της Apple, ο Τζένσεν Χουάνγκ της Nvidia και ο Σαμ Άλτμαν της OpenAI, αλλά και ο μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης, Ρούπερτ Μέρντοχ.
LIFO NEWSROOM
Ισραηλινά άρματα μάχης και μπουλντόζες προελαύνουν σε πυκνοκατοικημένες περιοχές της Γάζας

Διεθνή / Ισραηλινά άρματα μάχης και μπουλντόζες σε πυκνοκατοικημένες περιοχές της Γάζας

Κάτοικοι ανέφεραν ότι η προέλαση του στρατού ακολούθησε σφοδρούς αεροπορικούς βομβαρδισμούς σε κτίρια και κεντρικούς δρόμους, οι οποίοι φαίνεται να προετοίμασαν το έδαφος για την εισβολή
LIFO NEWSROOM
Στις ΗΠΑ ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων

Διεθνή / Στις ΗΠΑ ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων

Στη διάρκεια της συνάντησης έθεσε τα ζητήματα που απασχολούν το Πατριαρχείο, με έμφαση στη θρησκευτική ελευθερία και την προστασία των χριστιανικών κοινοτήτων
LIFO NEWSROOM
Βρετανία: Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα υποδέχτηκαν Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ

Διεθνή / Βρετανία: Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα υποδέχτηκαν Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ

Μετά την υποδοχή του προέδρου και της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ από την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, πραγματοποιήθηκε επίσημη τελετή καλωσορίσματος με τον βασιλιά και τη βασίλισσα
LIFO NEWSROOM
Τσάρλι Κερκ: Η Τζέιμι Λι Κέρτις ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τη δολοφονία του -

Διεθνή / Τσάρλι Κερκ: Η Τζέιμι Λι Κέρτις ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τη δολοφονία του - «Διαφωνούσα μαζί του»

«Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ήταν πατέρας, σύζυγος και άνθρωπος με πίστη, και ελπίζω πως, ό,τι κι αν σημαίνει η σύνδεση με τον Θεό, να την ένιωσε εκείνη τη στιγμή.»
LIFO NEWSROOM