H δακρυσμένη Μπέλα Χαντίντ για την ψυχική της κατάρρευση - «Ένα να θυμάστε, δεν είστε μόνοι»

H δακρυσμένη Μπέλα Χαντίντ για την ψυχική της εξάντληση - «Ένα να θυμάστε, δεν είστε μόνοι» Facebook Twitter
Πηγή φωτογραφίας: Instagram
0

Για την ψυχολογία της και ένα «ρολερκόστερ νευρικών κρίσεων και εξάντλησης» μίλησε το σουπερμόντελ Μπέλα Χαντίντ

Σε μια ανάρτηση στο Instagram -όπου έχει 47 εκατομμύρια followers- η 25χρονη κάλεσε οποιονδήποτε παλεύει με ζητήματα ψυχικής υγείας, να θυμάται πως «δεν είσαι μόνος»

Η Μπέλα που έχει και στο παρελθόν αναφερθεί στη σοβαρή κατάθλιψη και το άγχος που βίωσε ως έφηβη, με αφορμή ένα βίντεο του Γουίλοου Σμιθ για το ζήτημα, είπως πως «τα λόγια του Γουίλοου με έκαναν να νιώσω λιγότερο μόνη» 


Η ίδια μοιράστηκε ένα κλιπάκι από το βίντεο της 21χρονης κόρης του Γουίλ Σμιθ, αλλά και μια σειρά φωτογραφιών της ίδιας όπου κλαίει


«Τα social media δεν είναι αληθινά. Προς όσους αγωνίζεστε, να θυμάστε αυτό. Κάποιες φορές ό,τι χρειάζεσαι να ακούσεις, είναι πως δεν είσαι μόνος» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η ίδια. 


«Είχα αρκετές νευρικές κρίσεις και μπερνάουτ για να ξέρω αυτό: Αν δουλέψεις με τον εαυτό σου, περάσεις χρόνο μόνος σου για να καταλάβεις τα τραύματά σου, τις ευαισθησίες, τις χαρές και τη ρουτίνα, θα μπορείς να καταλάβεις ή να μάθεις περισσότερα για τον πόνο σου και τη διαχείρισή του». 


Στην ανάρτησή της, μοιράστηκε κάποιες συμβουλές με τους followers λέγοντας πως «υπάρχει πάντα φως στην άκρη του τούνελ και το ρόλερκοστερ πάντα θα σταματά σε κάποιο σημείο»


«Υπάρχει πάντα το περιθώριο να ξαναρχίσει, όμως για μένα είναι ωραίο να ξέρω πως έστω για λίγες μέρες, εβδομάδες ή μήνες, θα βελτιωθεί, σε κάποιο βαθμό, έστω και για λίγο» πρόσθεσε η ίδια. 


Τον περασμένο Ιανουάριο, η Μπέλα Χαντίντ που έχει παραδεχτεί σε συνεντεύξεις της πως παθαίνει μπλακάουτ από το άγχος στα ντεφιλέ, είχε πει πως θα έκανε ένα διάλειμμα από τα social media για να βελτιώσει την ψυχική της υγεία. 

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΤΕΝΑ ΟΡΜΟΥΖ ΗΠΑ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Ιράν: Ασφαλής διέλευση από τα Στενά του Ορμούζ υπό όρους – Οξύνει τη ρητορική του ο Τραμπ

Η ιρανική πλευρά υποστηρίζει ότι η ασφαλής διέλευση από τα Στενά του Ορμούζ μπορεί να διασφαλιστεί με τον τερματισμό των αμερικανικών απειλών και την εφαρμογή νέων διαδικασιών, την ώρα που οι ΗΠΑ διατηρούν υψηλούς τόνους, προειδοποιώντας ακόμη και για κλιμάκωση των επιθέσεων σε περίπτωση μη συμφωνίας
THE LIFO TEAM
ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΟ ΠΟΤΟ RYANAIR

Διεθνή / Ryanair: Ο επικεφαλής της ζητά την απαγόρευση των αλκοολούχων ποτών το πρωί στα αεροδρόμια

Ο CEO της γνωστής αεροπορικής εταιρείας άσκησε ιδιαίτερη κριτική στα αεροδρόμια και τα bars εντός των χώρων αναμονής, αναρωτώμενος γιατί σερβίρεται αλκοόλ ακόμη και από τις 5 ή 6 το πρωί
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΠΟΛΕΜΟΣ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Axios: ΗΠΑ και Ιράν ένα βήμα πριν από συμφωνία για τερματισμό του πολέμου

Ο Λευκός Οίκος εμφανίζεται κοντά σε προκαταρκτική συμφωνία με το Ιράν για μονοσέλιδο μνημόνιο που θα μπορούσε να οδηγήσει σε τερματισμό του πολέμου και έναρξη νέων διαπραγματεύσεων για το πυρηνικό πρόγραμμα
THE LIFO TEAM
ΧΑΝΤΑΙΟΣ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ

Διεθνή / Χανταϊός: Προς τα Κανάρια Νησιά το κρουαζιερόπλοιο - Πώς θα απομακρυνθούν επιβάτες και πλήρωμα

Συνολικά, τρεις επιβάτες που ταξίδευαν με το MV Hondius έχουν χάσει τη ζωή τους, μετά τον απόπλου του από την Αργεντινή πριν από περίπου έναν μήνα για υπερατλαντικό ταξίδι
THE LIFO TEAM
ΠΑΠΑΣ ΛΕΩΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Πάπας Λέων προς Τραμπ: «Αν κάποιος θέλει να μου ασκήσει κριτική, ας το κάνει χρησιμοποιώντας την αλήθεια»

Ο ποντίφικας απάντησε στην τελευταία κριτική που του άσκησε ο Αμερικανός πρόεδρος, ο οποίος τον κατηγόρησε ότι «θέτει σε κίνδυνο πολλούς καθολικούς»
THE LIFO TEAM