H δακρυσμένη Μπέλα Χαντίντ για την ψυχική της κατάρρευση - «Ένα να θυμάστε, δεν είστε μόνοι»

H δακρυσμένη Μπέλα Χαντίντ για την ψυχική της εξάντληση - «Ένα να θυμάστε, δεν είστε μόνοι» Facebook Twitter
Πηγή φωτογραφίας: Instagram
0

Για την ψυχολογία της και ένα «ρολερκόστερ νευρικών κρίσεων και εξάντλησης» μίλησε το σουπερμόντελ Μπέλα Χαντίντ

Σε μια ανάρτηση στο Instagram -όπου έχει 47 εκατομμύρια followers- η 25χρονη κάλεσε οποιονδήποτε παλεύει με ζητήματα ψυχικής υγείας, να θυμάται πως «δεν είσαι μόνος»

Η Μπέλα που έχει και στο παρελθόν αναφερθεί στη σοβαρή κατάθλιψη και το άγχος που βίωσε ως έφηβη, με αφορμή ένα βίντεο του Γουίλοου Σμιθ για το ζήτημα, είπως πως «τα λόγια του Γουίλοου με έκαναν να νιώσω λιγότερο μόνη» 


Η ίδια μοιράστηκε ένα κλιπάκι από το βίντεο της 21χρονης κόρης του Γουίλ Σμιθ, αλλά και μια σειρά φωτογραφιών της ίδιας όπου κλαίει


«Τα social media δεν είναι αληθινά. Προς όσους αγωνίζεστε, να θυμάστε αυτό. Κάποιες φορές ό,τι χρειάζεσαι να ακούσεις, είναι πως δεν είσαι μόνος» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η ίδια. 


«Είχα αρκετές νευρικές κρίσεις και μπερνάουτ για να ξέρω αυτό: Αν δουλέψεις με τον εαυτό σου, περάσεις χρόνο μόνος σου για να καταλάβεις τα τραύματά σου, τις ευαισθησίες, τις χαρές και τη ρουτίνα, θα μπορείς να καταλάβεις ή να μάθεις περισσότερα για τον πόνο σου και τη διαχείρισή του». 


Στην ανάρτησή της, μοιράστηκε κάποιες συμβουλές με τους followers λέγοντας πως «υπάρχει πάντα φως στην άκρη του τούνελ και το ρόλερκοστερ πάντα θα σταματά σε κάποιο σημείο»


«Υπάρχει πάντα το περιθώριο να ξαναρχίσει, όμως για μένα είναι ωραίο να ξέρω πως έστω για λίγες μέρες, εβδομάδες ή μήνες, θα βελτιωθεί, σε κάποιο βαθμό, έστω και για λίγο» πρόσθεσε η ίδια. 


Τον περασμένο Ιανουάριο, η Μπέλα Χαντίντ που έχει παραδεχτεί σε συνεντεύξεις της πως παθαίνει μπλακάουτ από το άγχος στα ντεφιλέ, είχε πει πως θα έκανε ένα διάλειμμα από τα social media για να βελτιώσει την ψυχική της υγεία. 

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΤΕΝΑ ΟΡΜΟΥΖ ΕΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΜΕΡΙΚΗ

Διεθνή / Η Ευρώπη «αποφασίζει» για τα Στενά του Ορμούζ χωρίς τους Αμερικανούς: Τι προτείνουν Μακρόν και Στάρμερ

Η ελευθερία της ναυσιπλοΐας στα Στενά του Ορμούζ αποτελεί άμεση προτεραιότητα, κυρίως με δεδομένες τις παγκόσμιες οικονομικές επιπτώσεις που ο πόλεμος
THE LIFO TEAM
Γιατί ο Ζόχραν Μαμντάνι δεν θα πάει στο Met Gala

Ειδήσεις / Γιατί ο Ζόχραν Μαμντάνι δεν θα πάει στο Met Gala

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης επιβεβαίωσε ότι ούτε ο ίδιος ούτε η σύζυγός του, Ράμα Ντουάτζι, θα παραστούν στο φετινό Met Gala. Η απόφασή του έρχεται σε μια στιγμή που ο Μαμντάνι επιμένει δημόσια στο κόστος ζωής και στη φορολόγηση των πολύ πλούσιων.
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΓΚΑΛΟΠ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΝΔΡΕΣ

Διεθνή / Gallup: Η αύξηση της θρησκευτικότητας στους νέους άνδρες αλλάζει τις ισορροπίες μεταξύ των φύλων

Στις ΗΠΑ, το 42% των ανδρών ηλικίας 18 έως 29 ετών δηλώνει ότι η θρησκεία είναι «πολύ σημαντική» για τους ίδιους, ποσοστό αυξημένο αισθητά από το 28% που καταγραφόταν το 2022-2023
THE LIFO TEAM
ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ Χ XCHAT

Διεθνή / Έλον Μασκ: Η X λανσάρει το XChat, μία αυτόνομη εφαρμογή μηνυμάτων

Η εφαρμογή περιλαμβάνει λειτουργίες που εστιάζουν στην ιδιωτικότητα, όπως η δυνατότητα απενεργοποίησης των στιγμιότυπων οθόνης και η αποστολή μηνυμάτων που διαγράφονται αυτόματα μέσα σε λίγα λεπτά
THE LIFO TEAM