Γυναίκα επέζησε έξι ημέρες χαμένη στο δάσος τρώγοντας γιαούρτι και χιόνι

Γυναίκα επέζησε έξι ημέρες χαμένη στο δάσος τρώγοντας γιαούρτι και χιόνι Facebook Twitter
0

Μια γυναίκα που είχε εγκλωβιστεί για έξι ημέρες σε ένα χαλασμένο αυτοκίνητο, σε ένα απομακρυσμένο δάσος της βόρειας Καλιφόρνιας επέζησε με το γιαούρτι και τρώγοντας χιόνι, δήλωσαν οι αρχές.

Η περιπέτεια της 52χρονης Sheena Gullett περιγράφεται λεπτομερώς σε ανάρτηση στο Facebook από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Lassen. Η Gullett και ο φίλος της Justin Lonich, 48 ετών, οδηγούσαν προς το Little Valley, μια μικρή κοινότητα, σε χωματόδρομους εκτός της εθνικής οδού 44 στις 14 Απριλίου, όταν το όχημά τους κόλλησε στο χιόνι. Πέρασαν τη νύχτα στο όχημα και το πρωί η μπαταρία είχε αδειάσει.

Το γραφείο του σερίφη περιέγραψε ότι η γυναίκα και ο άνδρας προσπάθησαν να περπατήσουν μέχρι τον αυτοκινητόδρομο, αλλά η Gullett έμεινε πίσω επειδή καταστράφηκαν οι σόλες από τις μπότες της. Ο Lonich δεν κατάφερε να τη ξαναβρει μέσα στη σφοδρή χιονόπτωση, οπότε αναζήτησε καταφύγιο και άναψε φωτιά.

Την επόμενη μέρα βρήκε έναν κακοτράχαλο δρόμο στρωμένο με χαλίκια, αλλά και πάλι αναγκάστηκε να φτιάξει ένα πρόχειρο καταφύγιο για τη νύχτα. Στις 17 Απριλίου, ο Lonich έφτασε στον αυτοκινητόδρομο και πήγε με ωτοστόπ στην πόλη Susanville, όπου ανέφερε ότι η Gullett είχε εγκλωβιστεί στα μετόπισθεν.

Όταν ο καιρός βελτιώθηκε, έκαναν έρευνες από το έδαφος και από αέρος. Η Gullett είπε ότι είδε ένα ελικόπτερο να πετάει από πάνω της λίγες ημέρες πριν από τη διάσωσή της, αλλά ότι δεν την εντόπισαν λόγω του πυκνού δάσους.

Ένας αρχιφύλακας του σερίφη βρήκε το όχημα στις 20 Απριλίου και η Gullett βγήκε από το εσωτερικό του. Το γραφείο του σερίφη δήλωσε ότι ήταν πολύ συναισθηματικά φορτισμένη, αλλά σωματικά καλά. Είχε επιβιώσει τρώγοντας μια εξάδα γιαουρτιών μέσα σε έξι ημέρες ανάμεικτο με χιόνι.

«Έδωσε τις ίδιες λεπτομέρειες με τον Justin σχετικά με το πώς χωρίστηκαν. Κατά τη διάρκεια των έξι ημερών που η Sheena ήταν αποκλεισμένη, έτρωγε ένα γιαούρτι την ημέρα», δήλωσε ο Dave Woginrich, του γραφείου του σερίφη της κομητείας Lassen, σε μια ανάρτηση στο Facebook ευχαριστώντας την ομάδα έρευνας και διάσωσης. «Μέσω των προσπαθειών τους, η Sheena εντοπίστηκε με ασφάλεια και τώρα είναι πίσω στο σπίτι της».

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι γαλλικές μετοχές οδεύουν προς τη χειρότερη εβδομάδα από το 2022 λόγω του φόβου για εκλογική νίκη της ακροδεξιάς

Διεθνή / Γαλλία: Η ακροδεξιά στροφή φέρνει αναταράξεις στην οικονομία - Γιγαντιαίες απώλειες στο Χρηματιστήριο

Ο δείκτης CAC 40 στο χρηματιστήριο στο Παρίσι υποχωρεί κατά 6,2% σε εβδομαδιαία βάση, παραδίδοντας τα κέρδη του για το έτος και οδεύοντας προς τη μεγαλύτερη εβδομαδιαία πτώση του από τον Μάρτιο του 2022
NEWSROOM