ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

Εκουαδόρ: 72χρονος βρέθηκε ζωντανός κάτω από τα συντρίμμια, 13 ημέρες μετά το μεγάλο σεισμό

Εκουαδόρ: 72χρονος βρέθηκε ζωντανός κάτω από τα συντρίμμια, 13 ημέρες μετά το μεγάλο σεισμό Facebook Twitter
0

Σχεδόν δύο εβδομάδες, μετά τον ισχυρό σεισμό στο Εκουαδόρ ένας 72χρονος ανασύρθηκε ζωντανός  από τα ερείπια του σπιτιού του.

Το κτίριο όπου ζούσε ο Manuel Vasquez είχε καταρρεύσει μερικώς και εκείνος είχε παγιδευτεί ανάμεσα στους τοίχους. Ο 72χρονος ανασύρθηκε άσχημα αφυδατωμένος και υποσιτισμένος, υποφέροντας από νεφρική ανεπάρκεια και απόφραξη του ουροποιητικού συστήματος του. Αρκετά από τα δάχτυλα του αριστερού ποδιού του είχαν αποκοπεί ενώ είχαν νεκρώσει και οι δύο αστράγαλοί του. Ο Vasquez που είχε χάσει και την αίσθηση του προσανατολισμού λαμβάνει φροντίδα στο τοπικό νοσοκομείο.

Ο 72χρονος έγινε αντιληπτός όταν ομάδα διάσωσης από τη Βενεζουέλα άκουσε θορύβους που προερχόταν από ένα κτίρια, ενώ επιθεωρούσε τα χτυπημένα από το σεισμό σπίτια στην παράκτια πόλη Jaramijo.

Όπως σημειώνει το CNN, είναι ασαφές το πώς ο Manuel Vasquez επέζησε για 13 ημέρες. Η πιο κρίσιμη αναγκαιότητα για τους παγιδευμένους επιζώντες είναι η επάρκεια οξυγόνου και ακολουθούν το νερό και η τροφή.

Ο καταστροφικός σεισμός των 7,8 Ρίχτερ στο Εκουαδόρ έχει σκοτώσει πάνω από 600 άτομα.

0

ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Επόμενος στόχος του δράστη μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας;

Διεθνή / Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Επόμενος στόχος του δράστη μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας;

Ο 20χρονος Τόμας Μάθιου Κρουκς είχε κάνει αναζητήσεις στο διαδίκτυο για προσωπικότητες υψηλού προφίλ, μεταξύ των οποίων, ένα μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ