«Είναι βαρύ»: Ο πρίγκιπας Τζορτζ δεν μπορούσε να κρατήσει το τρόπαιο του Wimbledon -Κοίταξε την Κέιτ Μίντλετον και της το έδωσε

Ο πρίγκιπας Τζορτζ κρατά το τρόπαιο του Γουίμπλετον Facebook Twitter
Φωτ: BBC One
0

Τον τελικό του Wimbledon παρακολούθησε ο πρίγκιπας Τζορτζ μαζί με τους γονείς του, πρίγκιπα Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον, κλέβοντας την παράσταση.

Ο μικρός πρίγκιπας, φορώντας μπλε κοστούμι και γραβάτα, κάθισε στη θέση του, ανάμεσα στους γονείς του, ωστόσο, φαινόταν ιδιαίτερα ανήσυχος. Ο φωτογραφικός φακός τον «έπιασε» άλλοτε να ξύνει το κεφάλι του, άλλοτε να τρίβει τα μάτια του ή να σκαλίζει τη μύτη του. 

Μάλιστα, δεν έλειψαν και οι γκριμάτσες, τις οποίες έχουν συνηθίσει οι φαν της βασιλικής οικογένειας.

Ο πρίγκιπας Τζορτζ είχε την ευκαιρία να συναντήσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά τη νίκη του επί του Νικ Κύργιου. Ο μικρός πρίγκιπας συνεχάρη τον Σέρβο τενίστα για τη νίκη του και τότε εκείνος του έδωσε να κρατήσει το τρόπαιο του Wimbledon.

Βίντεο: Η στιγμή που ο πρίγκιπας Τζορτζ κρατά του κύπελλο του Wimbledon

Ο Τζορτζ, αφού κοίταξε προσεκτικά το τρόπαιο και το κράτησε για μερικά λεπτά, στράφηκε προς τη μητέρα του Κέιτ Μίντλετον και της το έδωσε. «Είναι λίγο βαρύ» της είπε.

Με πληροφορίες Daily Mail & Mirror

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αποξένωση στην οικογένεια Μπέκαμ δεν είναι ούτε σπάνια ούτε μοναδική, εξηγούν ψυχαναλυτές

Διεθνή / Η αποξένωση στην οικογένεια Μπέκαμ δεν είναι ούτε σπάνια ούτε μοναδική, εξηγούν ψυχαναλυτές

Οι οικογενειακές ρήξεις είναι πιο συχνές απ’ όσο πιστεύουν οι άνθρωποι και συνήθως προκαλούνται από κακοποίηση, νέους συντρόφους και διαφορετικές πεποιθήσεις
THE LIFO TEAM
ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΗΠΑ ΕΕ ΔΑΝΙΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / «Έτοιμη να δράσει η ΕΕ εάν χρειαστεί»: Μήνυμα Φον ντερ Λάιεν για Γροιλανδία και δασμούς

«Ζητούμε από τους συμμάχους μας να κατανοήσουν ότι η Γροιλανδία πρέπει να γίνει μέρος των Ηνωμένων Πολιτειών» επέμεινε ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών Σκοτ Μπέσεντ
THE LIFO TEAM