Δις ισόβια στον Ινδό που δολοφόνησε τη σύζυγό του με κόμπρα

Δις ισόβια στον Ινδό που δολοφόνησε τη σύζυγό του με κόμπρα Facebook Twitter
0

Σε δις ισόβια, σπάνια ποινή για μια σπανιότερη υπόθεση, καταδικάστηκε Ινδός που σκότωσε τη σύζυγό του με δάγκωμα κόμπρας

Ο Σουράτζ Κουμάρ συνελήφθη πέρυσι μετά το θάνατο της συζύγου του που δάγκωσε το δηλητηριώδες φίδι. 


Η αστυνομία άρχισε να διερευνά την υπόθεση μετά από καταγγελίες τής οικογένειας περί παρενόχλησής τους από τον Σουράτζ για απόδοση προίκας

Επιπλέον, την οικογένεια είχε θορυβήσει ένα ανάλογο πρόσφατο περιστατικό, όταν την 25χρονη Ούθρα είχε δαγκώσει μια οχιά του Ράσελ, μόλις μερικές εβδομάδες πριν. Για την ακρίβεια, η νεαρή γυναίκα βρισκόταν στη φάση της ανάρρωσης στο πατρικό της από εκείνην την επίθεση, όταν της επιτέθηκε η κόμπρα, τον Μάιο του 2020. 

Η έρευνα τής αστυνομίας «έδειξε» ως ενορχηστρωτή και των δύο επιθέσεων τον σύζυγό της. Επιπλέον, οι αρχές συνέλαβαν και τον άνθρωπο που προμήθευσε τον συζυγοκτόνο με τα δύο φίδια - ο οποίος, ωστόσο, αργότερα συνεργάστηκε με την αστυνομία για την επίλυση της υπόθεσης. 


Τη Δευτέρα, δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για την απελευθέρωση μιας κόμπρας στο συζυγικό κρεβάτι και ενώ η Ούθρα κοιμόταν


Σύμφωνα με το LiveLaw, ινδικό νομικό ιστότοπο, στη δικογραφία 1.000 σελίδων περιγράφονταν οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της οργάνωσης και υλοποίησης του φονικού σχεδίου του δράστη. 

Στην πρότασή της η εισαγγελία υποστήριζε πως επρόκειτο για «μια από τις σπανιότερες των σπανίων περιπτώσεων», εισηγούμενη τη θανατική ποινή για τον κατηγορούμενο. 


Ο δικαστής συμφώνησε για τη σπανιότητα της υπόθεσης και καταδίκασε τον κατηγορούμενο με δις ισόβια και πρόστιμο 500.000 ρουπίων ($6,635). 

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ