Βαλτιμόρη: Πήγε για το εμβόλιο ντυμένη νύφη- Επειδή η πανδημία της χάλασε τα σχέδια

Βαλτιμόρη: Πήγε για το εμβόλιο ντυμένη νύφη- Επειδή η πανδημία της χάλασε τα σχέδια Facebook Twitter
0

Η πανδημία μπορεί να της χάλασε τα σχέδια για τη γαμήλια δεξίωση που ονειρευόταν αλλά η Σάρα Στάντλεϊ δεν το άφησε έτσι. Ντύθηκε νύφη όταν ήρθε η ώρα να κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

 

Η 39χρονη γυναίκα από τη Βαλτιμόρη έστρεψε όλα τα βλέμματα πάνω της όταν εμφανίστηκε σε εμβολιαστικό κέντρο φορώντας ένα λευκό σατέν φόρεμα με πουά τούλι. Ήταν αυτό που είχε επιλέξει για τη γαμήλια δεξίωσή της.

 

Η Σάρα Στάντλεϊ και ο Μπράιαν Χόρλορ αρραβωνιάστηκαν τον Νοέμβριο του 2019 και προγραμμάτιζαν τον γάμο τους εντός του 2020. Ο κορωνοϊός τους άλλαξε τα σχέδια για τη μεγάλη τελετή που ονειρεύονταν.

 

Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τον περασμένο Νοέμβριο και ακολούθησε ένα δείπνο με λίγα μέλη της οικογένειάς τους. Ήθελαν όμως μια μεγάλη δεξίωση, με φίλους και συγγενείς. Τον Ιανουάριο, όταν υπήρχαν καθυστερήσεις στο πρόγραμμα εμβολιασμού στις ΗΠΑ, αποφάσισαν για μία ακόμη φορά να εγκαταλείψουν τα σχέδιά τους.

 

«Φαινόταν ότι δεν είναι πιθανό να έχουμε μια δεξίωση που θα ήταν και ασφαλής και διασκεδαστική, οπότε το ακυρώσαμε», εξήγησε η Στάντλεϊ.

 

Βαλτιμόρη: Πήγε για το εμβόλιο ντυμένη νύφη- Επειδή η πανδημία της χάλασε τα σχέδια Facebook Twitter

 

Έτσι, το φόρεμα που είχε αγοράσει για τη δεξίωση μπήκε στην ντουλάπα και έμεινε εκεί. Όταν η 39χρονη δικηγόρος ενημερώθηκε ότι ήρθε η ώρα για τον εμβολιασμό της, ήξερε ότι είχε έρθει η ώρα να εκπληρώσει τον σκοπό του αυτό το φόρεμα, έστω και για μία άλλη «γιορτή».

 

«Ήξερα πως αυτό ήθελα να φορέσω. Κανένα όμορφο φόρεμα δεν πρέπει να μένει στη ντουλάπα σου για πάντα αφόρετο», εξήγησε και πρόσθεσε ότι για εκείνη ο εμβολιασμός της ήταν μία γιορτή. «Υπήρχαν τόσες άσχημες στιγμές στην πανδημία, τόσο πολλά πράγματα που ακυρώθηκαν. Αυτό το φόρεμα, αν μη τι άλλο, αντιπροσωπεύει την ελπίδα», συμπλήρωσε.

 

Αποφάσισε λοιπόν να ντυθεί καλά έπειτα από πολλούς μήνες. Η ιδέα της ήρθε όταν είδε μια ανάρτηση στο Twitter, από μία γυναίκα που πήγε για να κάνει το εμβόλιο φορώντας ένα μακρύ φόρεμα με πούλιες, επειδή για εκείνη ο εμβολιασμός ήταν «το γεγονός της χρονιάς».

 

 

«Ήταν εξαιρετική ιδέα», δήλωσε η Στάντλεϊ και πρόσθεσε πως το εμβόλιο είναι ένα «φως» έπειτα από μια τόσο σκοτεινή περίοδο. «Το ότι εμβολιάστηκα σημαίνει ότι μπορώ να αγκαλιάσω τον 81χρονο πατέρα μου χωρίς να ανησυχώ, να πηγαίνω για ψώνια χωρίς να φοβάμαι ότι θα μολύνω τους εργαζόμενους», εξήγησε.

 

Έτσι, μάζεψε τα μαλλιά της, φόρεσε σκουλαρίκια, έβαλε eye liner- κάτι που ευτυχώς θυμόταν πώς να κάνει έπειτα από μήνες χωρίς μακιγιάζ, όπως είπε- και βέβαια έβαλε το φόρεμα της γαμήλιας δεξίωσης.

 

Βαλτιμόρη: Πήγε για το εμβόλιο ντυμένη νύφη- Επειδή η πανδημία της χάλασε τα σχέδια Facebook Twitter

 

Όπως αναμενόταν, στο εμβολιαστικό κέντρο- σε ένα γήπεδο- όλα τα βλέμματα στράφηκαν πάνω της. Όχι μόνο για την ασυνήθιστη περιβολή της, αλλά για την όλη στάση της.

 

«Έλαμπε. Ήταν ευδιάθετη και ενθουσιασμένη. Σίγουρα μας έφερε πολύ χαρά. Όλοι χρειαζόμαστε κάτι θετικό, όπως αυτό», δήλωσε η Τζούλι Λέφκοβιτς, η νοσοκόμα που εμβολίασε την Στάντλεϊ.

 

Τώρα η 39χρονη ενθαρρύνει και τους άλλους να βάλουν τα… καλά τους όταν θα εμβολιαστούν. «Μετατρέψτε το σε γιορτή, δεν χρειάζεται να είναι κάτι φαντεζί. Αδράξτε τη χαρά τη στιγμής», είπε. Όσο για την ίδια, ήδη σκέφτεται τι θα φορέσει όταν θα έρθει η ώρα για τη δεύτερη δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό.

 

Με πληροφορίες από Washington Post

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εταιρεία πίσω από τον ανελκυστήρα της ληστείας του Λούβρου κάνει καμπάνια με χιούμορ

Διεθνή / Λούβρο: Η εταιρεία πίσω από το αναβατόριο της ληστείας κάνει καμπάνια με χιούμορ

«Ήταν προφανές ότι επρόκειτο για εγκληματική πράξη, αλλά όταν διαπιστώσαμε ότι δεν υπήρξαν τραυματισμοί, αρχίσαμε να αστειευόμαστε και να σκεφτόμαστε σλόγκαν», δήλωσε η υπεύθυνη marketing της εταιρείας
LIFO NEWSROOM
Σαρκοζί δέχεται απειλές θανάτου στη φυλακή Λα Σαντέ - Έρευνα μετά τη διαρροή βίντεο

Διεθνή / O Σαρκοζί δέχεται απειλές θανάτου στη φυλακή Λα Σαντέ - Έρευνα μετά τη διαρροή βίντεο

Μετά τις απειλές, οι αρχές αποφάσισαν να ενισχύσουν την προστασία του Σαρκοζί, τοποθετώντας δύο αστυνομικούς φρουρούς σε γειτονικά κελιά καθ’ όλη τη διάρκεια της κράτησής του
LIFO NEWSROOM
Παγκόσμιο σοκ στο σκάκι: Ο Κράμνικ κατηγορείται για «εκφοβισμό» πριν τον θάνατο του Ναροντίτσκι

Διεθνή / Παγκόσμιο σοκ στο σκάκι: Ο Κράμνικ κατηγορείται για «εκφοβισμό» πριν τον θάνατο του Ναροντίτσκι

Η Διεθνής Ομοσπονδία Σκακιού (FIDE) ανακοίνωσε ότι παραπέμπει τον Κράμνικ στην Επιτροπή Δεοντολογίας και Πειθαρχίας, ύστερα από σειρά δημόσιων επιθέσεων του Ρώσου πρώην πρωταθλητή εις βάρος του Ναροντίτσκι
LIFO NEWSROOM
«Πράξη πολέμου» χαρακτηρίζει η Μόσχα τις κυρώσεις Τραμπ στις ρωσικές πετρελαϊκές εταιρείες

Διεθνή / «Πράξη πολέμου» χαρακτηρίζει η Μόσχα τις κυρώσεις Τραμπ στις ρωσικές πετρελαϊκές εταιρείες

Η Μόσχα εκτιμά ότι η απόφαση της Ουάσινγκτον υπονομεύει «κάθε προοπτική διαλόγου» και μετατρέπει τη σύγκρουση στην Ουκρανία σε «άμεση αντιπαράθεση ΗΠΑ–Ρωσίας»
LIFO NEWSROOM
«Οι συνομιλίες με τον Πούτιν δεν οδηγούν πουθενά» - Νέες κυρώσεις Ντόναλντ Τραμπ σε Ρωσία

Διεθνή / «Οι συνομιλίες με τον Πούτιν δεν οδηγούν πουθενά» - Βαθιά απογοητευμένος ο Τραμπ με τη Ρωσία

Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στοχεύοντας τις δύο μεγαλύτερες πετρελαϊκές εταιρείες της Ρωσίας, προκειμένου να πιέσουν τη χώρα να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM
Η Τουρκία εντείνει τις πιέσεις για την απόκτηση αεροσκαφών Eurofighter και F-35

Διεθνή / Η Τουρκία εντείνει τις πιέσεις για την απόκτηση αεροσκαφών Eurofighter και F-35

Η Τουρκία σκοπεύει να εκμεταλλευτεί την καλυτέρευση των σχέσεων με τη Δύση τα τελευταία χρόνια για να προσθέσει 40 Eurofighter Typhoon, για τα οποία υπέγραψε προκαταρκτική συμφωνία τον Ιούλιο, και μελλοντικά αμερικανικά F-35
LIFO NEWSROOM