Αυστραλία: Πύθωνας δάγκωσε γυναίκα όταν εκείνη χρησιμοποιούσε την τουαλέτα

Αυστραλία: Πύθωνας δάγκωσε γυναίκα όταν εκείνη χρησιμοποιούσε την τουαλέτα Facebook Twitter
HELEN RICHARDS
0

Ένας πύθωνας δάγκωσε μια 59χρονη Αυστραλή κατά την επίσκεψή της στην τουαλέτα σπιτιού συγγενών της στο Μπρίσμπεϊν. 

Το τσίμπημα του φιδιού ήταν, ωστόσο, μη δηλητηριώδες και οι πληγές που άφησε ήταν μικρές. Η Έλεν Ρίτσαρντς δήλωσε πως ένιωσε «ένα αιχμηρό χτύπημα». 

Η Γιασμίν Ζέλενι, η ειδικός που κλήθηκε να απομακρύνει το φίδι που το μήκος του έφτανε το 1,5 μέτρο, σχολίασε πως συχνά, σε περιόδους καύσωνα, τα φίδια καταφεύγουν στις τουαλέτες για να βρουν νερό. 

Άλλο ένα παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε πρόσφατα. 

Αυστραλία: Πύθωνας δάγκωσε γυναίκα όταν εκείνη χρησιμοποιούσε την τουαλέτα Facebook Twitter
HELEN RICHARDS

«Πετάχτηκα από το κάθισμα με το παντελόνι μου κατεβασμένο και γύρισα για να δω στη λεκάνη κάτι που έμοιαζε με μια χελώνα με μακρύ λαιμό», ανέφερε στην The Courier Mail.

Από την πλευρά της η Γιασμίν Ζέλενι πρόσθεσε πως χορηγήθηκαν οι πρώτες βοήθειες στην Έλεν Ρίτσαρντς και σημείωσε πως το συγκεκριμένο είδος πύθωνα είναι σχετικά ακίνδυνο. 

Η ίδια εκτίμησε πως το φίδι επιτέθηκε από φόβο όταν διαπίστωσε πως μπλοκάρεται το σημείο διαφυγής του.

Το συγκεκριμένο είδος πύθωνα θεωρείται κοινό στην ανατολική ακτή της Αυστραλίας. Παρότι δεν είναι δηλητηριώδες συνίσταται αντιτετανικός ορός μετά από δάγκωμα. 

Σημειώνεται πως κύμα καύσωνα έχει πλήξει την Αυστραλία με την θερμοκρασία να σημειώνει ρεκόρ σε πολλές περιοχές της ηπείρου. Έχουν καταγραφεί μαζικοί θάνατοι ζώων όπως αλόγων, νυχτερίδων και ψαριών. 

Με πληροφορίες από BBC/Τhe Sun 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ έλαβε το νεοσύστατο Βραβείο Ειρήνης της FIFA

Διεθνή / Ο Τραμπ έλαβε το νεοσύστατο Βραβείο Ειρήνης της FIFA

«Αναμφίβολα αξίζετε το πρώτο Βραβείο Ειρήνης της FIFA για τις πράξεις σας, για όσα έχετε επιτύχει με τον δικό σας τρόπο», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της FIFA Τζάνι Ινφαντίνο απευθυνόμενος στον Αμερικανό πρόεδρο
LIFO NEWSROOM
Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Διεθνή / Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Τα αυξημένα μέτρα έρχονται λίγες ημέρες μετά την αιφνιδιαστική απόφαση του Παρισιού να ακυρώσει τη μεγάλη συναυλία της Παραμονής Πρωτοχρονιάς στα Ηλύσια Πεδία
LIFO NEWSROOM
«Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Διεθνή / «Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Το κείμενο διατυπώνει ευθεία πολιτική στήριξη σε ακροδεξιά κόμματα της Ευρώπης, υποστηρίζοντας ότι ορισμένες χώρες «κινδυνεύουν να γίνουν κατά πλειονότητα μη ευρωπαϊκές»
LIFO NEWSROOM
Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Διεθνή / Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Η 22χρονη εντοπίστηκε στο Παρίσι από Ουκρανό δημοσιογράφο, ο οποίος τη ρώτησε πώς αισθάνεται για τις πράξεις του Ρώσου προέδρου, ενώ την κάλεσε να επισκεφτεί το Κίεβο
LIFO NEWSROOM