Αυστραλία: Νεκρός 17χρονος σέρφερ από επίθεση καρχαρία - Τον δάγκωσε στο πόδι

Αυστραλία: Νεκρός 17χρονος σέρφερ από επίθεση καρχαρία - Τον δάγκωσε στο πόδι Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου.
0

Ένας 17χρονος σέρφερ έχασε τη ζωή του, έπειτα από επίθεση καρχαρία στα ανοικτά των ανατολικών ακτών της Αυστραλίας, έγινε σήμερα γνωστό από την αστυνομία.

Ο νεαρός έκανε σερφ στο Γούλι Μπιτς, σε απόσταση 630 χιλιομέτρων βόρεια του Σίδνεϊ, όταν τον δάγκωσε στο πόδι ο καρχαρίας.

«Πολλοί σέρφερ έσπευσαν να τον βοηθήσουν και να τον μεταφέρουν στην παραλία», εξήγησε η αστυνομία της πολιτείας της Νέας Νότιας Ουαλίας, σε ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε. Ο 17χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο σημείο, παρά τις προσπάθειες των διασωστών να τον επαναφέρουν.

Πρόκειται για την πέμπτη κατά σειρά φονική επίθεση καρχαρία στην Αυστραλία από τις αρχές του έτους, μετά τον θάνατο ενός 36χρονου, πριν από μία εβδομάδα, ενώ ψάρευε με ψαροντούφεκο στο Φρέιζερ Άιλαντ, ένα τουριστικό νησί που βρίσκεται σε απόσταση 400 χιλιομέτρων βόρεια του Μπρισμπέιν.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΠΑΝΓΚΛΑΝΤΕΣ ΡΩΣΙΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Διεθνή / Εργάτες από το Μπανγκλαντές πήγαν για δουλειά στη Ρωσία και κατέληξαν στον μέτωπο της Ουκρανίας

Αντέδρασαν και ζήτησαν να αποχωρήσουν, αλλά αξιωματικοί τους απείλησαν με φυλάκιση, σωματική κακοποίηση ή ακόμη και θάνατο, αν αρνηθούν να εκτελέσουν εντολές
THE LIFO TEAM
ΙΝΔΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Διεθνή / EE και Ινδία έκλεισαν «τη μητέρα όλων των συμφωνιών»: Ελεύθερο εμπόριο μετά από 19 χρόνια διαπραγματεύσεων

Η συμφωνία αφορά εμπορικές ροές μεταξύ της ΕΕ και της πολυπληθέστερης χώρας του κόσμου, με τις δύο πλευρές να συνδέουν το οικονομικό σκέλος με στενότερη συνεργασία σε τομείς ασφάλειας
THE LIFO TEAM