Αυστραλία: Νεκρός 17χρονος σέρφερ από επίθεση καρχαρία - Τον δάγκωσε στο πόδι

Αυστραλία: Νεκρός 17χρονος σέρφερ από επίθεση καρχαρία - Τον δάγκωσε στο πόδι Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου.
0

Ένας 17χρονος σέρφερ έχασε τη ζωή του, έπειτα από επίθεση καρχαρία στα ανοικτά των ανατολικών ακτών της Αυστραλίας, έγινε σήμερα γνωστό από την αστυνομία.

Ο νεαρός έκανε σερφ στο Γούλι Μπιτς, σε απόσταση 630 χιλιομέτρων βόρεια του Σίδνεϊ, όταν τον δάγκωσε στο πόδι ο καρχαρίας.

«Πολλοί σέρφερ έσπευσαν να τον βοηθήσουν και να τον μεταφέρουν στην παραλία», εξήγησε η αστυνομία της πολιτείας της Νέας Νότιας Ουαλίας, σε ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε. Ο 17χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο σημείο, παρά τις προσπάθειες των διασωστών να τον επαναφέρουν.

Πρόκειται για την πέμπτη κατά σειρά φονική επίθεση καρχαρία στην Αυστραλία από τις αρχές του έτους, μετά τον θάνατο ενός 36χρονου, πριν από μία εβδομάδα, ενώ ψάρευε με ψαροντούφεκο στο Φρέιζερ Άιλαντ, ένα τουριστικό νησί που βρίσκεται σε απόσταση 400 χιλιομέτρων βόρεια του Μπρισμπέιν.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αρχεία Έπσταϊν:

Διεθνή / Αρχεία Έπσταϊν: Η Μάξγουελ ζητά ξανά χάρη από τον Τραμπ με αντάλλαγμα «μαρτυρία υπέρ της αθωότητάς του»

«Η κα Μάξγουελ είναι έτοιμη να μιλήσει πλήρως και ειλικρινά εφόσον της δοθεί επιείκεια από τον πρόεδρο Τραμπ», δήλωσε ένας εκ των δικηγόρων της Μάξγουελ
THE LIFO TEAM
Βασιλιάς Κάρολος: «Βαθιά ανήσυχος για τις καταγγελίες» - Η πρώτη δημόσια δήλωση για Άντριου και Έπσταϊν

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: «Βαθιά ανήσυχος για τις καταγγελίες» - Η πρώτη δημόσια δήλωση για Άντριου και Έπσταϊν

Οι βρετανικές Αρχές εξετάζουν καταγγελία σύμφωνα με την οποία ο πρίγκιπας Άντριου φέρεται να μοιράστηκε εμπιστευτικές πληροφορίες με τον Τζέφρι Έπσταϊν
THE LIFO TEAM