Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία υποδέχτηκαν το 2022 - Με πυροτεχνήματα και υπό τη σκιά της Όμικρον

Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία υποδέχτηκαν το 2022 - Με φαντασμαγορία πυροτεχνημάτων και υπό τη σκιά της Όμικρον Facebook Twitter
Το Σίδνεϊ υποδέχτηκε το νέο έτος, όπως κάθε χρόνο: Φαντασμαγορικά - Πηγή φωτογραφίας: ΕΡΑ
0

«Καλή χρονιά» ευχήθηκαν οι πολίτες της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας που υποδέχτηκαν το 2022, με φαντασμαγορία πυροτεχνημάτων, αλλά και υπό τη σκιά της μετάλλαξης Όμικρον που ευθύνεται για την εκτίναξη των κρουσμάτων στον κόσμο και τη λήψη νέων μέτρων από πολλές κυβερνήσεις. 


Στο Σίδνεϊ, ο ενθουσιασμός για τα πυροτεχνήματα οδήγησε τους αρμόδιους σε διπλό σόου, ένα στις 21:00 τοπική ώρα και άλλο ένα όταν ο δείκτης έδειξε 00:00 τα μεσάνυχτα. 


Και στη Νέα Ζηλανδία, οι πολίτες απόλαυσαν τα πρώτα λεπτά τού νέου έτους με μια «έκρηξη» πολύχρωμων βεγγαλικών στο νυχτερινό ουρανό του Ώκλαντ.

Τα πλήθη κατάφεραν να συγκεντρωθούν μαζικά σε δημόσιους χώρους από τον περασμένο Αύγουστο μετά τη μετάβαση της μεγαλύτερης πόλης του βόρειου νησιού από το κόκκινο στο πορτοκαλί, στο σύστημα «φωτεινού σηματοδότη» που ακολουθεί για την Covid. 

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Λευκός Οίκος υπερασπίζεται το «Quiet piggy» του Τραμπ σε δημοσιογράφο: «Ό,τι δίνεις, παίρνεις»

Διεθνή / «Ό,τι δίνεις, παίρνεις»: Ο Λευκός Οίκος υπερασπίζεται το «Quiet piggy» του Τραμπ σε δημοσιογράφο

Όταν η δημοσιογράφος Κάθριν Λούσι ρώτησε τον Τραμπ για τα λεγόμενα αρχεία Έπσταϊν, εκείνος τη διέκοψε απότομα, δείχνοντάς την με το δάχτυλο και λέγοντας: «Quiet — quiet, piggy»
LIFO NEWSROOM
Πίτερ Ηλιάδης: Ο Έλληνας «βασιλιάς» των strip clubs του Λας Βέγκας πέθανε στα 92

Διεθνή / Πίτερ Ηλιάδης: Ο Έλληνας «βασιλιάς» των strip clubs του Λας Βέγκας πέθανε στα 92

Γεννήθηκε το 1933 ως Αριστοτέλης Ηλιάδης στην Αγία Κυριακή Καστοριάς και μετανάστευσε στις Ηνωμένες Πολιτείες στα 18 του, φτάνοντας στη Νέα Υόρκη μέσω Έλις Άιλαντ «με ελάχιστα χρήματα»
LIFO NEWSROOM
ΠΟΥ: Σχεδόν μία στις τρεις γυναίκες στον κόσμο έχει βιώσει στη ζωή τους ενδοοικογενειακή ή σεξουαλική βία

Διεθνή / ΠΟΥ: Σχεδόν μία στις τρεις γυναίκες παγκοσμίως έχει βιώσει στη ζωή της ενδοοικογενειακή ή σεξουαλική βία

Από τη νέα έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, προκύπτει, μεταξύ άλλων, ότι 263 εκατομμύρια γυναίκες έχουν βιώσει σεξουαλική βία από τρίτο πρόσωπο από την ηλικία των 15 ετών
LIFO NEWSROOM