Αντικατέστησαν την προτομή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μαδέρα

Αντικατέστησαν την προτομή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μαδέρα Facebook Twitter
EPA
0

Οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου της Μαδέρα αντικατέστησαν την χαρακτηριστική προτομή του Κριστιάνο Ρονάλντο που είχε γίνει αντικείμενο περιπαιχτικών και χλευαστικών σχολίων, πέρυσι, μετά τα αποκαλυπτήριά της. 


Η μπρούτζινη προτομή του Πορτογάλου αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης είχε γίνει viral, εξαιτίας της μηδαμινής ομοιότητας που έφερε με το πρόσωπο του ποδοσφαιριστή.


Αντιδρώντας στα αρνητικά σχόλια, ο γλύπτης του έργου, Εμάνουελ Σάντος, είχε τότε απαντήσει πως η δουλειά του και οι κριτικές που δεχόταν για αυτήν «ήταν θέμα γούστου».


Τελικά, οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου αντικατέστησαν την προτομή με μία άλλη του ποδοσφαιριστή, που μοιάζει περισσότερο στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αντικατέστησαν την προτομή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μαδέρα Facebook Twitter
EPA

Όπως μεταδίδει το τοπικό Madeira Island News, ο λόγος της αντικατάστασης ήταν ένα αίτημα της ίδιας της οικογένειας Ρονάλντο, μέσω του CR7 Museum, με έδρα το πορτογαλικό νησί.


Η αλλαγή έγινε την ίδια μέρα που ο 33χρονος επιθετικός σκόραρε τρεις φορές στα δίκτυα της εθνικής ομάδας της Ισπανίας, στην πρεμιέρα της Πορτογαλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.


Στο διαδίκτυο αρκετοί επικρότησαν την αντικατάσταση της προτομής αν και εξίσου πολλοί ήταν και εκείνοι που ζήτησαν την επιστροφή του πρωτότυπου έργου παρά τις ανομοιότητες (ή ακριβώς εξαιτίας αυτών).

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΠΕΚΙΝΟ

Διεθνή / Politico: Γιατί η σύνοδος Τραμπ - Σι έχασε τη δυναμική της

Οι φιλοδοξίες του προέδρου των ΗΠΑ για τη σύνοδο με τον Κινέζο ηγέτη φαίνεται πως περιορίστηκαν σημαντικά, καθώς από την επιδίωξη μιας «μεγάλης συμφωνίας» κατέληξαν σε έκκληση για βοήθεια με στόχο το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
THE LIFO TEAM
ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΓΕΦΥΡΑ ΒΑΛΤΙΜΟΡΗ

Διεθνή / Βαλτιμόρη: Διώξεις στην εταιρεία του πλοίου για την κατάρρευση της γέφυρας

Οι εισαγγελικές αρχές υποστηρίζουν ότι η εταιρεία απέκρυψε κρίσιμες πληροφορίες από τους ερευνητές και δεν ενημέρωσε επαρκώς την αμερικανική ακτοφυλακή για τεχνικά προβλήματα και κινδύνους ασφαλείας στο πλοίο
THE LIFO TEAM