«Ακόμα κι αν είναι ψεύτικη, είναι ντροπή…»

«Ακόμα κι αν είναι ψεύτικη, είναι ντροπή…» Facebook Twitter
1

Η φωτογραφία αυτή που ανέβηκε στη σελίδα ενός χρήστη του Facebook την περασμένη εβδομάδα έχει λάβει μεγάλη δημοσιότητα και δημιουργεί αντιδράσεις και σχόλια για την αυθεντικότητά της. Σύμφωνα με τον χρήστη που την ανέβασε ισραηλινός στρατιώτης στρέφει το όπλο κατά μιας  ανήλικης Παλαιστίνιας την οποία έχει ακινητοποιήσει στο έδαφος. Σύμφωνα με την ισραηλινή εφημερίδα Ηaaretz, είναι αμφίβολη η αυθεντικότητα της φωτογραφίας αφού, αρκετοί χρήστες του Facebook εξηγούν ότι η στολή που φορά ο στρατιώτης δεν είναι αυτή του ισραηλινού στρατού, ούτε χρησιμοποιεί τακτικά ο στρατός του Ισραήλ, όπλα ΑΚ-47, όπως αυτό που κρατά ο στρατιώτης της φωτογραφίας.  

 

«Ακόμα κι αν είναι ψεύτικη, είναι ντροπή…» Facebook Twitter

"Μην πιστεύετε ό, τι βλέπετε στο διαδίκτυο", έγραψε ο blogger Dakhane Omar, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για φωτογραφία από το Μπαχρέιν κατά τη διάρκεια ενός θεατρικού δρώμενου στο δρόμο-αν και είναι λίγο περίεργο, θεατρικό δρώμενο με πραγματικό ΑΚ-47. Άλλοι υποστήριξαν ότι η φωτογραφία είναι από τις ταραχές στη Συρία.

«Ακόμη κι αν είναι ψεύτικη η φωτογραφία είναι ντροπή», γράφει κάποιος χρήστης στα σχόλια, στην ιστοσελίδα της εφημερίδας.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΣΚΥΛΟΣ ΜΝΗΜΑ ΤΑΦΗ

Διεθνή / Σάο Πάολο: Νέος νόμος παίρνει το όνομα σκύλου που έμεινε για 10 χρόνια δίπλα στο μνήμα της κηδεμόνος του

Ο νόμος «αναγνωρίζει τον συναισθηματικό δεσμό ανάμεσα στους κηδεμόνες και τα κατοικίδιά τους» και επιτρέπει την ταφή σκύλων και γατών σε οικογενειακούς τάφους
THE LIFO TEAM
ΣΑΡΑ ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ

Διεθνή / Η Σάρα Φέργκιουσον ζήταγε οικονομικές συμβουλές από τον Έπσταϊν όταν εκείνος βρισκόταν στη φυλακή

Νέα email του υπουργείου Δικαιοσύνης αποκαλύπτουν ότι η Σάρα Φέργκιουσον ζητούσε συμβουλές από τον Τζέφρι Έπσταϊν για το πώς να διαχειριστεί τα τεράστια χρέη της, ρίχνοντας φως στην απελπιστική οικονομική της κατάσταση την περίοδο εκείνη
THE LIFO TEAM
ΕΠΣΤΑΙΝ ΑΡΧΕΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΑΜ ΜΠΟΝΤΙ

Διεθνή / Αρχεία Έπσταϊν: Όλα όσα έγιναν στην κατάθεση της Αμερικανίδας γενικής εισαγγελέως, Παμ Μπόντι

Η ακρόαση στο Κογκρέσο για τους φακέλους του Τζέφρι Έπσταϊν εξελίχθηκε σε έντονη αντιπαράθεση, καθώς βουλευτές κατηγόρησαν το υπουργείο Δικαιοσύνης ότι απέκρυψε ονόματα χωρίς σαφή λόγο, ζητώντας εξηγήσεις και απόδοση ευθυνών
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια