Αρνητικό και το δεύτερο τεστ της Μέρκελ για τον κορωνοϊό

Αρνητικό και το δεύτερο τεστ της Μέρκελ για τον κορωνοϊό Facebook Twitter
0

Αρνητικό είναι και το δεύτερο τεστ για τον κορονοϊό, στο οποίο υπεβλήθη σήμερα η Άνγκελα Μέρκελ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση εκπροσώπου της κυβέρνησης.

«Η καγκελάριος εξακολουθεί να εργάζεται από το σπίτι, όπου βρίσκεται σε καραντίνα και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα υποβληθεί σε νέα εξέταση», δήλωσε εκπρόσωπός της.

Η Άνγκελα Μέρκελ παραμένει από την Κυριακή σε προληπτική καραντίνα, καθώς ο γιατρός που την εμβολίασε την περασμένη Παρασκευή κατά του πνευμονιόκοκκου βρέθηκε στο μεταξύ θετικός στον COVID-19.

Νωρίτερα σήμερα ο Αντικαγκελάριος και υπουργός Οικονομικών Όλαφ Σολτς απηύθυνε «εγκάρδιο χαιρετισμό» προς την Καγκελάριο Μέρκελ.

Κατά την διάρκεια της σημερινής ιστορικής, όπως χαρακτηρίζεται από τα μέσα ενημέρωσης, συνεδρίασης του Ομοσπονδιακού Κοινοβουλίου για την άρση του «φρένου χρέους» και την έγκριση νέου δανεισμού ύψους 156 δισεκατομμυρίων ευρώ, στην μάχη κατά του κορωνοϊού, προκειμένου να τηρηθούν οι κανόνες ασφάλειας, στην αίθουσα βρέθηκε το ένα τρίτο των 709 βουλευτών, ενώ οι υπόλοιποι παρακολούθησαν την συνεδρίαση από το γραφείο τους.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας, πριγκίπισσα Αμαλία, «κρυβόταν» για ένα χρόνο στην Ισπανία

Διεθνή / Η διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας, πριγκίπισσα Αμαλία, «κρυβόταν» για ένα χρόνο στην Ισπανία

Την αποκάλυψη έκανε ο βασιλιάς Βίλεμ Αλεξάντερ κατά την διάρκεια ομιλίας του σε δείπνο προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους της Ισπανίας - Η πριγκίπισσα Αμαλία δεχόταν απειλές από τον χώρο του οργανωμένου εγκλήματος
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Διεθνή / Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Το 2018 ο 49χρονος Ζερόμ Αμόν, έγινε ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που έχει υποβληθεί σε δύο μεταμοσχεύσεις στο πρόσωπο - Η τραγική ιστορία της ζωής του ανθρώπου, που το όνειρό του ήταν να μπορεί να δουλέψει
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ