Λούβρο: Περιορισμοί στην είσοδο των επισκεπτών λόγω κοροναϊού

Λούβρο: Περιορισμοί στην είσοδο των επισκεπτών λόγω κοροναϊού Facebook Twitter
Οι τουρίστες δεν θα μπορούν πλέον να περιμένουν έξω από το Λούβρο για εισιτήριο (Πηγή φωτό EPA)
1

Το Λούβρο ανακοίνωσε ότι επιβάλλει περιορισμούς στην είσοδο επισκεπτών, εξαιτίας του νέου κοροναϊού.

Την προηγούμενη εβδομάδα, το μουσείο με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στον κόσμο, είχε κλείσει για δύο ημέρες, εξαιτίας της ανησυχίας των εργαζομένων για τον κίνδυνο μόλυνσης από τον ιό. Τη Δευτέρα, το Λούβρο ανακοίνωσε ότι πλέον θα επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε εκείνους που έχουν ήδη αγοράσει εισιτήριο διαδικτυακά, ή σε εκείνους που δικαιούνται δωρεάν είσοδο. Δηλαδή, δεν θα επιτρέπεται στον κόσμο να περιμένει στην ουρά για εισιτήριο.

Στο μεταξύ, στη Γαλλία ακυρώνονται συναυλίες, καθώς ήδη η κυβέρνηση έχει απαγορεύσει τις δημόσιες συγκεντρώσεις άνω των 1.000 ατόμων. Στο πλαίσιο αυτό, η Madonna ακύρωσε τις δύο τελευταίες συναυλίες της στο πλαίσιο της περιοδείας Madame X, που θα έδινε στο Παρίσι. Η Φιλαρμονική του Παρισιού ανακοίνωσε ότι ακυρώνονται όλες οι προγραμματισμένες συναυλίες.

Την ίδια ώρα έγινε γνωστό ότι και ο υπουργός Πολιτισμού της Γαλλίας, Φρανκ Ριστέρ, έχει προσβληθεί από τον νέο κοροναϊό. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, είναι σε καλή κατάσταση, στο σπίτι του.

Ο Ριστέρ, που βγήκε θετικός σήμερα, είχε παραστεί πολλές ημέρες την προηγούμενη εβδομάδα στην εθνοσυνέλευση, όπου έχουν καταγραφεί πολλά κρούσματα. Στη Γαλλία έως τώρα 21 άνθρωποι έχουν πεθάνει από τον νέο κοροναϊό.

Διεθνή
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια