Κοροναϊός: Άδεια τα ράφια των σούπερ μάρκετ λόγω πανικού - Πρωτοφανείς εικόνες

Κοροναϊός: Άδεια τα ράφια των σούπερ μάρκετ λόγω πανικού - Πρωτοφανείς εικόνες Facebook Twitter
0

Άδειασαν τα ράφια των σούπερ μάρκετ της Αυστραλίας, λόγω του πανικού που έχει προκαλέσει ο κοροναϊός.

Χαρτιά τουαλέτας, αντισηπτικά χεριών και μάσκες προσώπου είναι, μεταξύ άλλων, τα αντικείμενα που έχουν εξαφανιστεί και έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση.

Υπό το φόβο εξάντλησης βασικών προϊόντων της καθημερινότητας, πολλοί Αυστραλοί σπεύδουν στα σούπερ μάρκετ ψωνίζοντας μαζικά ζυμαρικά, ρύζι, φασόλια και ρολά τουαλέτας.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κατακλυστεί από εικόνες καταστημάτων με εντελώς άδεια ράφια και σκηνές πανικού στους διαδρόμους και τα ταμεία.

Ωστόσο οι Αρχές καθησυχάζουν τον κόσμο, επιμένοντας πως δεν υπάρχει λόγος πανικού ενώ τα σούπερ μάρκετ εφοδιάζονται ασταμάτητα ώστε να μην υπάρξουν ελλείψεις.

«Είναι τρομακτικό» τόνισε μία γυναίκα περιγράφοντας πως «είναι τόσοι οι άνθρωποι που αρπάζουν από παντού πράγματα».

Πάνω από 30 κρουσματα Covid-19 έχουν επιβεβαιωθεί στην Αυστραλία. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης παρέχουν υπερπληροφόρηση για το ζήτημα και χιλιάδες πολίτες, υπό το φόβο ενδεχόμενης καραντίνας, στοκάρουν τα ράφια τους. 

Με πληροφορίες από BBC/Guardian/7news

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM