Κοροναϊός: Άδεια τα ράφια των σούπερ μάρκετ λόγω πανικού - Πρωτοφανείς εικόνες

Κοροναϊός: Άδεια τα ράφια των σούπερ μάρκετ λόγω πανικού - Πρωτοφανείς εικόνες Facebook Twitter
0

Άδειασαν τα ράφια των σούπερ μάρκετ της Αυστραλίας, λόγω του πανικού που έχει προκαλέσει ο κοροναϊός.

Χαρτιά τουαλέτας, αντισηπτικά χεριών και μάσκες προσώπου είναι, μεταξύ άλλων, τα αντικείμενα που έχουν εξαφανιστεί και έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση.

Υπό το φόβο εξάντλησης βασικών προϊόντων της καθημερινότητας, πολλοί Αυστραλοί σπεύδουν στα σούπερ μάρκετ ψωνίζοντας μαζικά ζυμαρικά, ρύζι, φασόλια και ρολά τουαλέτας.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κατακλυστεί από εικόνες καταστημάτων με εντελώς άδεια ράφια και σκηνές πανικού στους διαδρόμους και τα ταμεία.

Ωστόσο οι Αρχές καθησυχάζουν τον κόσμο, επιμένοντας πως δεν υπάρχει λόγος πανικού ενώ τα σούπερ μάρκετ εφοδιάζονται ασταμάτητα ώστε να μην υπάρξουν ελλείψεις.

«Είναι τρομακτικό» τόνισε μία γυναίκα περιγράφοντας πως «είναι τόσοι οι άνθρωποι που αρπάζουν από παντού πράγματα».

Πάνω από 30 κρουσματα Covid-19 έχουν επιβεβαιωθεί στην Αυστραλία. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης παρέχουν υπερπληροφόρηση για το ζήτημα και χιλιάδες πολίτες, υπό το φόβο ενδεχόμενης καραντίνας, στοκάρουν τα ράφια τους. 

Με πληροφορίες από BBC/Guardian/7news

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΜΕΤΕ ΜΑΡΙΤ ΝΟΡΒΗΓΙΑ

Διεθνή / Μέτε-Μάριτ: Σχεδόν το 50% των Νορβηγών αμφισβητεί το αν πρέπει να γίνει βασίλισσα

Τα πρόσφατα σκάνδαλα της οικογένειας, ενισχύουν τη δυσπιστία των Νορβηγών απέναντί της και καθιστούν αβέβαιο αν θα μπορέσει να κερδίσει την πλήρη στήριξη του λαού ως μελλοντική βασίλισσα
THE LIFO TEAM
ΣΤΙΒΕΝ ΚΟΛΜΠΕΡΤ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΩΝ

Διεθνή / Στίβεν Κόλμπερτ: Θα γράψει νέα ταινία στον κόσμο του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» μετά το τέλος του Late Show

Η νέα ταινία αναμένεται να προσφέρει στους θαυμαστές μια φρέσκια ματιά σε ιστορίες που δεν είχαν δει το φως της μεγάλης οθόνης, συνδέοντας αρμονικά το παλιό με το νέο σύμπαν της Μέσης Γης
THE LIFO TEAM
ΜΠΕΝΙΑΜΙΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Γιατί ο Νετανιάχου ελπίζει ότι η καταστροφή του Ιράν θα αναβαθμίσει την εικόνα του;

Η πλειονότητα των Ισραηλινών συνεχίζει να στηρίζει τον πόλεμο, ενώ όπως όλα δείχνουν, η πολιτική και προσωπική τύχη του πρωθυπουργού εξαρτάται από την έκβαση της σύγκρουσης
THE LIFO TEAM