Η Βανέσα Μπράϊαντ μιλά πρώτη φορά για τον τραγικό χαμό του Κόμπι και της κόρης τους

Η Βανέσα Μπράϊαντ μιλά πρώτη φορά για τον τραγικό χαμό του Κόμπι και της κόρης τους Facebook Twitter
0

Για πρώτη φορά μετά τον τραγικό θάνατο του Κόμπι Μπράϊαντ και της 13χρονης κόρης της Τζίτζι, η σύζυγος του αθλητή, Βανέσα Μπράϊαντ μιλά για την θλίψη που βιώνει.

«Ήμουν απρόθυμη να περιγράψω τα συναισθήματα μου με λέξεις», δηλώνει η Βανέσα Μπράϊαντ σε μια δημοσίευση στο Instagram με ένα βίντεο το οποίο δείχνει τον Κόμπι και την κόρη τους, που σκοτώθηκαν μαζί με 7 ακόμη άτομα μετά από την συντριβή ελικοπτέρου στην Καλιφόρνια. «Το μυαλό μου αρνείται να δεχθεί ότι και ο Κόμπι και η Τζίτζι χάθηκαν. Δεν μπορώ να διαχειριστώ και τα δύο ταυτόχρονα», έγραψε η 37χρονη.

«Είναι σαν να προσπαθώ να επεξεργαστώ ότι ο Κόμπι χάθηκε, αλλά το σώμα μου αρνείται να δεχθεί ότι η Τζίτζι δεν θα επιστρέψει σε μένα. Είναι λάθος. Γιατί να μπορώ να ξυπνήσω άλλη μια μέρα όταν το κοριτσάκι μου δεν θα μπορεί να έχει αυτή την ευκαιρία; Είμαι τόσο θυμωμένη. Είχε τόση ζωή μπροστά της. Τότε συνειδητοποιώ ότι πρέπει να είμαι δυνατή και να είμαι εδώ για τις τρεις κόρες μου. Είμαι οργισμενη που δεν είμαι με το Κόμπι και την Τζίτζι, αλλά ευγνώμων που είμαι εδώ με τη Ναταλία, την Μπιάνκα και την Κάπρι. Ξέρω ότι αυτό που αισθάνομαι είναι φυσιολογικό. Είναι μέρος της διαδικασίας του πόνου. Απλά ήθελα να το μοιραστώ, σε περίπτωση που υπάρχει κάποιος εκεί έξω που έχει βιώσει μια τέτοια απώλεια. Θεέ μου θα ήθελα να ήταν εδώ και αυτός ο εφιάλτης να τελείωνε. Προσεύχομαι για όλα τα θύματα αυτής της φρικτής τραγωδίας. Παρακαλώ, συνεχίστε να προσεύχεστε για όλους».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

I’ve been reluctant to put my feelings into words. My brain refuses to accept that both Kobe and Gigi are gone. I can’t process both at the same time. It’s like I’m trying to process Kobe being gone but my body refuses to accept my Gigi will never come back to me. It feels wrong. Why should I be able to wake up another day when my baby girl isn’t being able to have that opportunity?! I’m so mad. She had so much life to live. Then I realize I need to be strong and be here for my 3 daughters. Mad I’m not with Kobe and Gigi but thankful I’m here with Natalia, Bianka and Capri. I know what I’m feeling is normal. It’s part of the grieving process. I just wanted to share in case there’s anyone out there that’s experienced a loss like this. God I wish they were here and this nightmare would be over. Praying for all of the victims of this horrible tragedy. Please continue to pray for all.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vanessa Bryant 🦋 (@vanessabryant) στις

Ο θάνατος του Μπράιαντ, μία από τις πιο θαυμαστές παγκοσμίως προσωπικότητες στον αθλητισμό, προκάλεσε σοκ και θλίψη σε φανς και συναδέλφους αθλητές σε όλο τον κόσμο. Οι ομοσπονδιακοί ερευνητές δεν έχουν ακόμη προσδιορίσει μια αιτία για τη συντριβή του ελικοπτέρου στο Καλαμπάσας, έξω από το Λος Άντζελες, αλλά έχουν πει ότι το ελικόπτερο πετούσε ενώ είχε πυκνή ομίχλη και ότι δεν υπήρχαν ενδείξεις βλάβης του κινητήρα.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Διεθνή / Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Ο Πάπας Φραγκίσκος αποκαλύπτει αν θα παραιτηθεί λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει- Τα ομόφυλα ζευγάρια, οι φτωχοί και ο κομμουνισμός
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ