Η Βανέσα Μπράϊαντ μιλά πρώτη φορά για τον τραγικό χαμό του Κόμπι και της κόρης τους

Η Βανέσα Μπράϊαντ μιλά πρώτη φορά για τον τραγικό χαμό του Κόμπι και της κόρης τους Facebook Twitter
0

Για πρώτη φορά μετά τον τραγικό θάνατο του Κόμπι Μπράϊαντ και της 13χρονης κόρης της Τζίτζι, η σύζυγος του αθλητή, Βανέσα Μπράϊαντ μιλά για την θλίψη που βιώνει.

«Ήμουν απρόθυμη να περιγράψω τα συναισθήματα μου με λέξεις», δηλώνει η Βανέσα Μπράϊαντ σε μια δημοσίευση στο Instagram με ένα βίντεο το οποίο δείχνει τον Κόμπι και την κόρη τους, που σκοτώθηκαν μαζί με 7 ακόμη άτομα μετά από την συντριβή ελικοπτέρου στην Καλιφόρνια. «Το μυαλό μου αρνείται να δεχθεί ότι και ο Κόμπι και η Τζίτζι χάθηκαν. Δεν μπορώ να διαχειριστώ και τα δύο ταυτόχρονα», έγραψε η 37χρονη.

«Είναι σαν να προσπαθώ να επεξεργαστώ ότι ο Κόμπι χάθηκε, αλλά το σώμα μου αρνείται να δεχθεί ότι η Τζίτζι δεν θα επιστρέψει σε μένα. Είναι λάθος. Γιατί να μπορώ να ξυπνήσω άλλη μια μέρα όταν το κοριτσάκι μου δεν θα μπορεί να έχει αυτή την ευκαιρία; Είμαι τόσο θυμωμένη. Είχε τόση ζωή μπροστά της. Τότε συνειδητοποιώ ότι πρέπει να είμαι δυνατή και να είμαι εδώ για τις τρεις κόρες μου. Είμαι οργισμενη που δεν είμαι με το Κόμπι και την Τζίτζι, αλλά ευγνώμων που είμαι εδώ με τη Ναταλία, την Μπιάνκα και την Κάπρι. Ξέρω ότι αυτό που αισθάνομαι είναι φυσιολογικό. Είναι μέρος της διαδικασίας του πόνου. Απλά ήθελα να το μοιραστώ, σε περίπτωση που υπάρχει κάποιος εκεί έξω που έχει βιώσει μια τέτοια απώλεια. Θεέ μου θα ήθελα να ήταν εδώ και αυτός ο εφιάλτης να τελείωνε. Προσεύχομαι για όλα τα θύματα αυτής της φρικτής τραγωδίας. Παρακαλώ, συνεχίστε να προσεύχεστε για όλους».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

I’ve been reluctant to put my feelings into words. My brain refuses to accept that both Kobe and Gigi are gone. I can’t process both at the same time. It’s like I’m trying to process Kobe being gone but my body refuses to accept my Gigi will never come back to me. It feels wrong. Why should I be able to wake up another day when my baby girl isn’t being able to have that opportunity?! I’m so mad. She had so much life to live. Then I realize I need to be strong and be here for my 3 daughters. Mad I’m not with Kobe and Gigi but thankful I’m here with Natalia, Bianka and Capri. I know what I’m feeling is normal. It’s part of the grieving process. I just wanted to share in case there’s anyone out there that’s experienced a loss like this. God I wish they were here and this nightmare would be over. Praying for all of the victims of this horrible tragedy. Please continue to pray for all.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vanessa Bryant 🦋 (@vanessabryant) στις

Ο θάνατος του Μπράιαντ, μία από τις πιο θαυμαστές παγκοσμίως προσωπικότητες στον αθλητισμό, προκάλεσε σοκ και θλίψη σε φανς και συναδέλφους αθλητές σε όλο τον κόσμο. Οι ομοσπονδιακοί ερευνητές δεν έχουν ακόμη προσδιορίσει μια αιτία για τη συντριβή του ελικοπτέρου στο Καλαμπάσας, έξω από το Λος Άντζελες, αλλά έχουν πει ότι το ελικόπτερο πετούσε ενώ είχε πυκνή ομίχλη και ότι δεν υπήρχαν ενδείξεις βλάβης του κινητήρα.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΙΚΤΟΚ ΚΑΤΑΓΓΕΊΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Διεθνή / TikTok: «Επικρατεί εκφοβισμός και παρενόχληση», καταγγέλλει πρώην υπάλληλος της εταιρείας

«Μερικές φορές κλαις, αλλά μετά συνεχίζεις να δουλεύεις γιατί πρέπει να πετύχεις τους στόχους, αλλιώς, θα επηρεαστεί το μπόνους σου, η εργασιακή σου ασφάλεια, ο μισθός σου», αποκαλύπτει η Lynda Ouaza
THE LIFO TEAM
Λαβρόφ: Η Ελλάδα διέκοψε πλήρως τη συνεργασία της με τη Ρωσία - «Εμείς δεν θα επιτρέπαμε ποτέ αντίστοιχη συμπεριφορά εις βάρος της»

Διεθνή / Λαβρόφ: Η Ελλάδα διέκοψε πλήρως τη συνεργασία της με τη Ρωσία - «Εμείς δεν θα επιτρέπαμε αντίστοιχη συμπεριφορά εις βάρος της»

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών δήλωσε επιπλέον πως η Ελλάδα συγκαταλέγεται στις πρώτες χώρες που απέστειλαν όπλα και πυρομαχικά στην Ουκρανία, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν σε πόλεις με πολυάριθμη ελληνική διασπορά
THE LIFO TEAM
Πρίγκιπας Άντριου: Η Σάρα Φέργκιουσον πήγε τις κόρες τους για δείπνο με τον Έπσταϊν μετά την αποφυλάκισή του

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: Η Σάρα Φέργκιουσον πήγε τις κόρες τους για δείπνο με τον Έπσταϊν μετά την αποφυλάκισή του

Τα email στάλθηκαν πέντε ημέρες μετά την αποφυλάκιση του Έπσταϊν, ο οποίος εξέτισε 13 μήνες φυλάκισης, μεταξύ άλλων για απόπειρα εμπλοκής ανηλίκου σε πορνεία
THE LIFO TEAM
ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΝΟΛΑΝ ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ ΛΟΥΠΙΤΑ ΝΙΟΝΓΚΟ

Διεθνή / «Ρωτήστε τον Όμηρο»: Αντιδράσεις στα social μετά την επίθεση Μασκ σε Νόλαν και Νιόνγκο για την Οδύσσεια

Χρήστες στα social επισημαίνουν πως το να επιλέγεις μια «όμορφη μαύρη γυναίκα δεν αντιβαίνει με κανέναν τρόπο, σχήμα ή μορφή» σε αυτά που γράφτηκαν πριν από χιλιάδες χρόνια
THE LIFO TEAM