Δύο παιδιά πέθαναν και τέσσερα νοσηλεύονται μετά από σοβαρό περιστατικό στη Βρετανία

Δύο παιδιά πέθαναν και τέσσερα νοσηλεύονται μετά από σοβαρό περιστατικό στη Βρετανία Facebook Twitter
0

Δύο παιδιά πέθαναν και τέσσερα νοσηλεύονται μετά από «σοβαρό περιστατικό» που συνέβη την Παρασκευή το πρωί στο Σέφιλντ της Βρετανίας, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η Αστυνομία κλήθηκε να συνδράμει γύρω στις 7:30 το πρωί τοπική ώρα. Τα έξι παιδιά διακομίστηκαν στο νοσοκομείο με την συνδρομή ασθενοφόρων και ελικοπτέρου, όμως στην συνέχεια τα δύο αγόρια υπέκυψαν.

Δύο αγόρια ηλικίας 13 και 14 ετών αντίστοιχα εξέπνευσαν λίγο αργότερα ενώ τα υπόλοιπα τέσσερα παιδιά ηλικίας 11, 10, τριών και επτά μηνών παραμένουν στο νοσοκομείο για παρακολούθηση.


Για το περιστατικό έχουν συλληφθεί ένας 37χρονος άνδρας και μία 34χρονη με την κατηγορία απόπειρας δολοφονίας.
Μέχρι στιγμής η αιτία θανάτου των δύο αγοριών δεν έχει διευκρινιστεί, σύμφωνα με δηλώσεις της αστυνομίας, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής.

Η αστυνομία του Γιορκσάιρ επιβεβαίωσε ότι δεν επρόκειτο για περιστατικό πυροβολισμών απαντώντας στις φήμες που διαδόθηκαν ωστόσο δεν έδωσε περεταίρω πληροφορίες.

Σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας «Ειδικοί ερευνητές της αστυνομίας παραμένουν στην Gregg House Road όπου συνέβη το περιστατικό, συλλέγοντας στοιχεία προκειμένου να εντοπιστούν οι ακριβείς συνθήκες»


Ο ίδιος προσέθεσε ότι θα παραμείνουν στην περιοχή δίνοντας τακτικές ενημερώσεις σχετικά με την πορεία της έρευνας ενώ καθησύχασε την τοπική κοινωνία ότι δεν συντρέχει περαιτέρω λόγος ανησυχίας ζητώντας από τους κατοίκους ιδιαίτερη προσοχή για τις αναρτήσεις που γίνονται στα social media σχετικά με το περιστατικό και που προκάλεσαν νωρίτερα τον πανικό.

Με πληροφορίες από The Independent/Skynews

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ