G20: Το high-five του Πούτιν με τον Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν

G20: Το high-five του Πούτιν με τον Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν Facebook Twitter
0

Me ενθουσιώδη τρόπο χαιρετήθηκαν Βλάντιμιρ Πούτιν και Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν, όταν συναντήθηκαν σήμερα στο Μπουένος Άιρες, για τη σύνοδο του G20. 

O Ρώσος πρόεδρος και πρίγκιπας διάδοχος της Σαουδικής Αραβίας έκαναν high five. 

Σημειώνεται πως η Ρωσία είναι από τις χώρες που έχουν αποστασιοποιηθεί από τη διεθνή κριτική στον πρίγκιπα για τη δολοφονία του Τζαμάλ Κασόγκι. 

Τον προηγούμενο μήνα ο Πούτιν, σύμφωνα με τους Financial Times, είχε δηλώσει: «Δε ξέρουμε τι συνέβη στην πραγματικότητα. Άρα γιατί να κάνουμε οποιαδήποτε κίνηση που θα επιδείνωνε τη σχέση μας με τη Σαουδική Αραβία».

Μάλιστα, ο Ρώσος πρόεδρος είχε αφήσει σαφείς αιχμές για ανάμειξη των Ηνωμένων Πολιτειών προσθέτοντας πως «από όσο ξέρω ο δημοσιογράφος ζούσε στις ΗΠΑ. Αν το σκεφτούμε αυτό, σίγουρα οι ΗΠΑ έχουν κάποια ευθύνη». 

Διεθνή
0

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΛΩΝΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Διεθνή / Πολωνία: Βουλευτής της ακροδεξιάς επιδεικνύει ισραηλινή σημαία με σβάστικα στο κοινοβούλιο

«Το Ισραήλ διαπράττει γενοκτονία μπροστά στα μάτια μας... είναι το νέο Τρίτο Ράιχ και η σημαία του θα έπρεπε να μοιάζει ακριβώς έτσι», δήλωσε ο Πολωνός βουλευτής, πριν εμφανίσει τη μεταποιημένη σημαία
THE LIFO TEAM
ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΕΔΡΟ ΣΑΝΤΣΕΘ

Διεθνή / Η Ισπανία εγκρίνει σχέδιο για τη νομιμοποίηση περίπου 500.000 μεταναστών χωρίς χαρτιά

Το σχέδιο προβλέπει τη χορήγηση άδειας διαμονής ενός έτους, με δυνατότητα ανανέωσης. Για να είναι κάποιος επιλέξιμος, θα πρέπει να διαμένει ήδη στην Ισπανία για τουλάχιστον πέντε μήνες και να μην έχει ποινικό μητρώο.
THE LIFO TEAM