Υπόθεση Κασόγκι: Ένας από τους υπόπτους σκοτώθηκε σε «μυστηριώδες» τροχαίο δυστύχημα στο Ριάντ

Υπόθεση Κασόγκι: Ένας από τους υπόπτους σκοτώθηκε σε «μυστηριώδες» τροχαίο δυστύχημα στο Ριάντ Facebook Twitter
0

Ένας από τους Σαουδάραβες που θεωρούνται ύποπτοι για την υπόθεση της εξαφάνισης του Τζαμάλ Κασόγκι σκοτώθηκε σε «μυστηριώδες τροχαίο δυστύχημα» στο Ριάντ, γράφει σήμερα η τουρκική εφημερίδα Yeni Safak.

Ο 31χρονος Μασάλ Σαάντ αλ Μποστάνι, αξιωματικός της σαουδαραβικής πολεμικής αεροπορίας, ήταν ανάμεσα στους 15 Σαουδάραβες που ταξίδεψαν αυθημερόν στην Τουρκία στις 2 Οκτωβρίου και βρέθηκαν μέσα στο προξενείο της χώρας στην Κωνσταντινούπολη, όταν ήταν εκεί και ο Κασόγκι.  

Από τότε ο δημοσιογράφος αγνοείται. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα οι πηγές της δεν αποκάλυψαν κάποια λεπτομέρεια για το τροχαίο δυστύχημα στο Ριάντ, ενώ ο ρόλος του Μποστάνι στη «δολοφονία», όπως γράφει η Yeni Safak, δεν είναι ξεκάθαρος. 

Στο μεταξύ σήμερα στον τουρκικό Τύπο υπάρχει αρθρογραφία πως ο πρόξενος της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη μπορεί να είναι  ο στόχος της «επόμενης εκτέλεσης», καθώς ο διάδοχος του σαουδαραβικού θρόνου πρίγκιπας Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν «θα κάνει οτιδήποτε προκειμένου να εξαφανίσει τα στοιχεία της υπόθεσης». 

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ η φωνή του πρόξενου ακούγεται στο ηχογραφημένο υλικό που υπάρχει από την παραμονή του Κασόγκι στο προξενείο και την «ανάκριση» που του έγινε εκεί. 

 Με πληροφορίες από Hurriyet Daily News

Διεθνή
0

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και σε νέα φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον διαπιστώνουν photoshop φωτογραφικά πρακτορεία

Διεθνή / Η Κέιτ Μίντλετον έκανε photoshop και σε άλλη φωτογραφία με τα παιδιά της και τη βασίλισσα Ελισάβετ, λένε από το Getty

Μία φωτογραφία της βασίλισσας Ελισάβετ με τα εγγόνια της, που είχε τραβήξει η Κέιτ Μίντλετον, έχει υποστεί επεξεργασία, σύμφωνα με διεθνή πρακτορεία
NEWSROOM
Κέιτ Μίντλετον: Η πιο περιζήτητη γυναίκα στον κόσμο εμφανίστηκε για να δώσει τέλος στις θεωρίες συνωμοσίας

Διεθνή / Κέιτ Μίντλετον: Η πιο πολυσυζητημένη γυναίκα των ημερών εμφανίστηκε για να δώσει τέλος στις θεωρίες συνωμοσίας

Ειδικός στη γλώσσα του σώματος εξηγεί τα μηνύματα που ήθελε να περάσει στο κοινό η πριγκίπισσα της Ουαλίας - Σιγή ασυρμάτου από το παλάτι για τη δημόσια εμφάνιση της μέλλουσας βασίλισσας
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ