Η πρώην σύζυγος του R Kelly τον κατηγορεί για κακοποίηση

Η πρώην σύζυγος του R Kelly τον κατηγορεί για κακοποίηση Facebook Twitter
EPA
0

Η πρώην σύζυγος του σταρ της R & B, R Kelly, τον κατηγορεί για μια σειρά από περιστατικά βίας εναντίον της όσο ήταν παντρεμένοι.

Η Andrea Kelly ήταν παντρεμένη με τον μουσικό για 13 χρόνια, από το 1996 έως το 2009. Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή στις ΗΠΑ, η Kelly ανέφερε πως ειδικά ένα συγκεκριμένο περιστατικό την έκανε να φοβάται για τη ζωή της.

Η γυναίκα βρισκόταν στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου Hummer και ο R Kelly πίεσε το χέρι του πάνω στο λαιμό της. «Τού είπα, Ρόμπερτ, θα με σκοτώσεις, δεν μπορώ να αναπνεύσω. Σκεφτόμουν μόνο πως θα πεθάνω στο πίσω κάθισμα αυτού του αυτοκινήτου» είπε.

Η Andrea Kelly δήλωσε επίσης πως το συγκεκριμένο περιστατικό είχε σαν συνέπεια να υποφέρει από Μετατραυματική Αγχώδη Διαταραχή. 

Σε ένα άλλο περιστατικό το οποία καταγγέλλει η Kelly, o R Kelly την έδεσε χειροπόδαρα στο κρεβάτι τους, ενώ αυτός κοιμόταν δίπλα της. Είχε προηγηθεί η κίνηση της Kelly να ζητήσει περιοριστικούς όρους για τον μουσικό, καθώς ανέφερε πως εκείνος την είχε χτυπήσει όταν του ζήτησε διαζύγιο.

Η γυναίκα πως κατά τη διάρκεια του γάμου τους είχε έρθει πολύ κοντά στο να αυτοκτονήσει, μάλιστα, μια φορά είχε ανέβει σε ένα μπαλκόνι και σκεφτόταν να πέσει στο κενό. «Ήταν η πιο σκοτεινή στιγμή μου» λέει. «Το ό,τι ήμουν διατεθειμένη να εγκαταλείψω τα παιδιά μου, με έκανε να καταλάβω πως το καλύτερο που είχα να κάνω για μένα και τα παιδιά μου ήταν να εγκαταλείψω αυτόν». 

Η Kelly λέει πως αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για το θέμα ύστερα από αντίστοιχες καταγγελίες από άλλες γυναίκες για τον πρώην σύζυγο της. 

Ο R Kelly δεν απάντησε στο αίτημα της τηλεοπτικής εκπομπής για κάποιο σχόλιο, όμως έχει επανειλημμένα αρνηθεί τις κατηγορίες για σεξουαλική και φυσική βία στις οποίες έχουν προχωρήσει 7 γυναίκες, όπως και οι οικογένειες από άλλες δύο γυναίκες, τους τελευταίους 15 μήνες. 

Στην καταγγελία αναφέρεται πως ο R Kelly τις προσέγγιζε, ενώ μερικές από αυτές ήταν μικρότερες από την ηλικία που επιτρέπεται το συναινετικό σεξ, και ουσιαστικά γίνονταν μέλος σε μία «σεξουαλική αίρεση» στην οποία έλεγχε κάθε παράμετρο στις ζωές τους και τις τιμωρούσε κακοποιώντας τες. 

Ο ίδιος ο τραγουδιστής κυκλοφόρησε ένα τραγούδι με τον τίτλο «Ι admit» (Παραδέχομαι) στο οποίο απαντούσε στους ισχυρισμούς τραγουδώντας «Με κατηγορούν τόσο άδικα».

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ