Στις 21 Μαρτίου παρουσιάζονται τα νέα iPhone και iPad

Στις 21 Μαρτίου παρουσιάζονται τα νέα iPhone και iPad Facebook Twitter
1

Σύμφωνα με το έγκυρο Recode, το BuzzFeed και πολλά ακόμα τεχνολογικά σάιτ, το πολυαναμενόμενο Ανοιξιάτικο event της Apple όπου θα παρουσιάστουν ένα νέο iPhone και ένα νέο iPad, 'κλείδωσε' τελικά για την εβδομάδα της 21ης Μαρτίου, αντί για τις 15 Μαρτίου, όπως ήθελαν οι μέχρι τώρα φήμες.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες που κυκλοφορούν, "δείχνουν" σε μια σειρά νέων συσκευών που αποτελούν εξέλιξη των υπαρχόντων χωρίς να φέρνουν κάποια αξιοσημείωτη καινοτομία.

Στις 21 Μαρτίου παρουσιάζονται τα νέα iPhone και iPad Facebook Twitter

Μέχρι στιγμής, έχουν ακουστεί φήμες για το "μικρό" iPhone 5SE (Special Edition) που επαναφέρει την οθόνη των 4 ιντσών σε μια συσκευή εξοπλισμένη με τα χαρακτηριστικά του iPhone 6 και το "μικρό" iPad Pro, που φημολογείται ότι θα είναι μια συσκευή στο σύνηθες μέγεθος των iPad, των 9,7 ιντσών, η οποία θα εξοπλίζεται με την γραφίδα του Pro, 4GB Ram και τον ισχυρό επεξεργαστή Α9.

Στις 21 Μαρτίου παρουσιάζονται τα νέα iPhone και iPad Facebook Twitter

Αρκετοί αναλυτές εκτιμούν ότι το event της Apple μετατέθηκε μια εβδομάδα μετά εξαιτίας της εν εξελίξει διαμάχης της Apple με το FBI σχετικά με το αίτημα της υπηρεσίας για ξεκλείδωμα της συσκευής του δράστη της μαζικής δολοφονίας στο San Bernardino. Μιας υπόθεσης που εξελίσσεται σε δικαστικό θρίλερ και απασχολεί την Silicon Valley, την κοινή γνώμη και τα media στις Η.Π.Α.

Τech & Science
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θοδωρής Παπαγγελής: «Εδώ και 20 αιώνες συναντάμε τη ρευστότητα του φύλου»

Άκου την επιστήμη / Θοδωρής Παπαγγελής: «Εδώ και δύο χιλιάδες χρόνια συναντάμε τη ρευστότητα του φύλου»

Πώς μπορεί ένα έργο δύο χιλιάδων ετών να μιλά τη γλώσσα του σήμερα; Ο Θεόδωρος Παπαγγελής, διακεκριμένος φιλόλογος και ακαδημαϊκός, που δημοσίευσε πρόσφατα μια νέα μετάφραση των «Μεταμορφώσεων» του Οβιδίου, μιλά στον Γιάννη Πανταζόπουλο.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ