Κατερίνα Στεφανίδη: Προπόνηση με τσάπα και τσουγκράνα, για να μείνει σε φόρμα

Κατερίνα Στεφανίδη: Προπόνηση με τσάπα και τσουγκράνα, για να μείνει σε φόρμα Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Πόσους διαφορετικούς τρόπους μπορεί να βρει ένας πρωταθλητής για να γυμναστεί, εν μέσω της καραντίνας λόγω κορωνοϊού; Πολλούς, αν κρίνει κανείς από την Κατερίνα Στεφανίδη.

Η Ολυμπιονίκης του επί κοντώ, όπως και αθλητές σε όλο τον κόσμο, δεν μπορεί να πάει στο στάδιο για να προπονηθεί. Δεν παύει όμως να βρίσκει εναλλακτικούς τρόπους προπόνησης. Αυτή τη φορά βγήκε στον κήπο και «γυμνάστηκε» χρησιμοποιώντας τσάπα και τσουγκράνα.

«Η προπόνηση συνεχίζεται για τη σεζόν ανοιχτού στίβου του 2020. Αυτό μοιάζει με επί κοντώ, σωστά;», έγραψε με χιούμορ δημοσιεύοντας δύο βίντεο από την «προπόνηση» με κηπουρική.


Πριν από λίγες ημέρες η Κατερίνα Στεφανίδη ήταν ανάμεσα στους αθλητές που έκαναν τηλεδιάσκεψη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Νομίζω ότι από δω και πέρα αρχίζουν λίγο και δυσκολεύουν τα πράγματα και όσο πιο πολύ "καθόμαστε", τόσο πιο πολύ θα μας πάρει να επιστρέψουμε στη φυσιολογικότητα των πραγμάτων για εμάς (...) Βρισκόμαστε σε μία δύσκολη περίοδο από εδώ και πέρα, αλλά νομίζω ότι ο καθένας κάνει ό,τι μπορεί μέσα στο σπίτι, στον δρόμο, λίγο στην παραλία», είχε πει κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης με τον πρωθυπουργό η Ολυμπιονίκης του επί κοντώ.

Μέχρι να επανέλθει η «κανονικότητα» για τους αθλητές, η Στεφανίδη συνεχίζει να γυμνάζεται με κάθε πιθανό τρόπο. Είτε κυνηγώντας τον σκύλο της και κόβοντας κλαδιά δέντρων- όπως είχε δείξει σε βίντεο που δημοσίευσε τον Μάρτιο- είτε κάνοντας «ζογκλερικά» με τον σύζυγό και προπονητή της, Μιτς Κρίερ.


Από την άλλη, έχει βρει τον τρόπο να συνδυάζει... δουλειές του σπιτιού και προπόνηση, όπως σε αυτό το βίντεο που κάνει άσκηση με το κοντάρι και ταυτόχρονα «σκουπίζει» το πάτωμα, όπως σχολίασε σε πρόσφατη ανάρτησή της.


Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM