Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ένταση στο παρκέ μετά τον αποκλεισμό των Μιλγουόκι Μπακς

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ένταση στο παρκέ μετά τον αποκλεισμό των Μιλγουόκι Facebook Twitter
Η στιγμή της έντασης ανάμεσα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον πατέρα του Ταϊρίς Χαλιμπέρτον / Φωτ: Getty
0

Στο φινάλε του πέμπτου αγώνα ανάμεσα στους Πέισερς και τους Μπακς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε έντονη λογομαχία με τον πατέρα του Ταϊρίς Χαλιμπέρτον.

Ο Τζον Χαλιμπέρτον, εμφανώς ενθουσιασμένος από τη νίκη της Ιντιάνα και το νικητήριο καλάθι του γιου του στην παράταση, πλησίασε τον Έλληνα σταρ, φωνάζοντας και κρατώντας πετσέτα με το πρόσωπο του Ταϊρίς. Σύμφωνα με τον ίδιο τον Γιάννη, ο πατέρας του Χαλιμπέρτον τον προσέγγισε με προκλητική διάθεση, τον έβρισε και τον προκάλεσε, κάτι που ο Αντετοκούνμπο χαρακτήρισε «εντελώς απαράδεκτο».

Η ένταση αυτή οδήγησε σε αναστάτωση ανάμεσα στους παίκτες και τα μέλη των δύο ομάδων, με τους ψυχραιμότερους να προσπαθούν να αποτρέψουν τα χειρότερα. Ο Ταϊρίς Χαλιμπέρτον, μετά το τέλος του αγώνα, παραδέχτηκε ότι ο πατέρας του δεν είχε δίκιο και πως το περιστατικό ήταν λανθασμένο, τονίζοντας ότι το μπάσκετ πρέπει να μένει εντός παρκέ. Ο ίδιος ο Γιάννης, παρά την ένταση, δήλωσε ότι στο τέλος συνομίλησε με τον Τζον Χαλιμπέρτον και πως το θέμα θεωρείται λήξαν.

Η ένατση τελικά δεν σταμάτησε εκεί, καθώς όταν λίγο αργότερα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήγε να αγκαλιάσει τον Μπένεντικτ Μάθουριν στο τέλος του αγώνα και εκείνος τον έσπρωξε μακριά ψιθυρίζοντάς του κάτι με αποτέλεσμα ο «Greek Freak» να εξοργιστεί και να ορμήσει πάνω του προκαλώντας ξανά γενική σύρραξη.

Η ατμόσφαιρα ήταν ήδη τεταμένη, καθώς οι Μπακς είχαν μόλις αποκλειστεί από τα playoffs με τον Γιάννη να έχει κάνει μια εξαιρετική εμφάνιση (30 πόντοι, 20 ριμπάουντ, 13 ασίστ). Το περιστατικό επισκίασε τη χαρά της πρόκρισης για τους Πέισερς και άφησε ανοιχτά ερωτήματα για το μέλλον του Αντετοκούνμπο στο Μιλγουόκι.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σλούκας για Euroleague: «Υπήρχαν αρκετές νύχτες που δεν μπορούσα να κοιμηθώ καλά»

Αθλητισμός / Σλούκας για Euroleague: «Υπήρχαν αρκετές νύχτες που δεν μπορούσα να κοιμηθώ καλά»

Το εντυπωσιακό ντοκιμαντέρ της EuroLeague για την περυσινή πορεία του Παναθηναϊκού προς την κορυφή της Ευρώπης, είναι πλέον διαθέσιμο σε όλους, μέσω του επίσημου καναλιού της διοργάνωσης στο YouTube
LIFO NEWSROOM
Οργισμένος ο Πεπ Γκουαρνιόλα μετά την ήττα – Αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον Χέντερσον

Αθλητισμός / Οργισμένος ο Πεπ Γκουαρνιόλα μετά την ήττα – Αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον Χέντερσον

Η ήττα σηματοδοτεί τη δεύτερη διαδοχική απώλεια του Κυπέλλου για τη Σίτι, ενώ για την Κρίσταλ Πάλας αποτελεί μια ιστορική επιτυχία που τη φέρνει για πρώτη φορά στα ευρωπαϊκά σαλόνια
LIFO NEWSROOM
Ακίλλε Κομπανιόνι: Ο πρώτος άνθρωπος στην κορυφή του Κ2 και μια αμφιλεγόμενη μορφή της παγκόσμιας ορειβασίας

Αθλητισμός / Ακίλλε Κομπανιόνι: Ο πρώτος άνθρωπος στην κορυφή του Κ2 και μια αμφιλεγόμενη μορφή της παγκόσμιας ορειβασίας

Η ιστορική αποστολή του 1954 στο Κ2 – το οποίο δεσπόζει στα σύνορα Πακιστάν και Κίνας – υπήρξε εμβληματική για την Ιταλία της μεταπολεμικής εποχής
LIFO NEWSROOM