H Madonna αποχαιρετά τον Prince: «Ήταν πραγματικός οραματιστής»

H Madonna αποχαιρετά τον Prince: «Ήταν πραγματικός οραματιστής» Facebook Twitter
1
H Madonna αποχαιρετά τον Prince: «Ήταν πραγματικός οραματιστής» Facebook Twitter

H Μαντόνα  ο Πρινς και ο Μάικλ Τζάκσον ήταν οι τρεις megastars της δεκαετίας του '80. Είχαν γεννηθεί όλοι την ίδια περίοδο, εντός τριών μηνών, το καλοκαίρι του 1958.

To 1985 η Μαντόνα του είχε απονείμει ένα βραβείο στα American Music Awards, και ήταν εκεί που η σχέση τους έγινε πιο στενή.

Με το σημερινό θάνατο του Prince κλείνει ένας κύκλος, και η Madonna, η μόνη απ' τους τρεις megastars των '80ς που είναι ακόμα ζωντανή, αποχαιρέτισε τον παλιό της φίλο και συνεργάτη (είχαν δουλέψει μαζί στο δίσκο της Like A Prayer), με μια φωτογραφία στο Instagram.

He Changed The World!! A True Visionary. What a loss. I'm Devastated.? This is Not A Love Song.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Madonna (@madonna) στις

«Άλλαξε τον κόσμο!!» έγραψε. «Ένας πραγματικός οραματιστής. Τι απώλεια. Είμαι συντετριμμένη.»

Στο τέλος χρησιμοποιεί έναν στίχο (This is Not A Love Song) απ' το ντουέτο που είχαν γράψει και τραγουδήσει μαζί το 1989 στο δίσκο Like a Prayer. 

Πολιτισμός
1

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Τρέισι Έμιν έκανε επέμβαση στα μάτια: «Θα δω καθαρά για πρώτη φορά στη ζωή μου»

Πολιτισμός / Η Tracey Emin θέλει να δει ξανά τα έργα της — κυριολεκτικά

Για πάνω από έναν χρόνο, η Tracey Emin έβλεπε τον κόσμο θολό και «σε αποχρώσεις σέπια». Μετά την επέμβαση στα μάτια, λέει πως το πρώτο που θέλει είναι να πάει στην Tate Modern και να δει καθαρά τη μεγάλη της έκθεση.
THE LIFO TEAM
Ο Γουίλεμ Νταφόε στην Αθήνα: πρεμιέρα, κουλούρι και μια συνάντηση με τον Μάριο Μπανούσ

Πολιτισμός / Ο Γουίλεμ Νταφόε στην Αθήνα: μια πρεμιέρα,ένα κουλούρι και μια συνάντηση με τον Μάριο Μπανούσι

Ο Γουίλεμ Νταφόε βρίσκεται στην Αθήνα για την πανελλήνια πρεμιέρα του «Πάρτυ Γενεθλίων». Ο Μάριο Μπανούσι ανέβασε φωτογραφίες μαζί του στην πόλη, λίγους μήνες πριν παραλάβει στη Βενετία τον Αργυρό Λέοντα της Biennale Teatro.
THE LIFO TEAM
Η γαλλική ταινία όπου ένας ιός μετατρέπει τους gay άνδρες σε straight

Πολιτισμός / Η γαλλική ταινία όπου ένας ιός μετατρέπει τους gay άνδρες σε straight

Στο Jim Queen, ένας ιός μετατρέπει τους gay άνδρες σε straight και ένας queer influencer ψάχνει τη θεραπεία στο Παρίσι. Η γαλλική ταινία κινουμένων σχεδίων για ενήλικες έκανε πρεμιέρα στις Κάννες, μετατρέποντας την ετεροφυλοφιλία σε camp ταινία τρόμου για τη gay σκηνή.
THE LIFO TEAM
Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ ακυρώνει την παρουσία της στις Κάννες μετά από τραυματισμό

Πολιτισμός / Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ χάνει την πρώτη της εμφάνιση στις Κάννες μετά από τραυματισμό

Η 84χρονη σταρ δεν θα παραστεί στην τελετή λήξης του Φεστιβάλ Καννών, όπου θα λάμβανε τιμητικό Χρυσό Φοίνικα για το σύνολο της καριέρας της, καθώς αναρρώνει από τραυματισμό στο γόνατο.
THE LIFO TEAM
Εντυπωσιακή ανακάλυψη στην Πομπηία: Γιατρός αναγνωρίστηκε από τα εργαλεία του

Πολιτισμός / Εντυπωσιακή ανακάλυψη στην Πομπηία: Γιατρός αναγνωρίστηκε από τα εργαλεία του

Νέα εξέταση σε εκμαγείο θύματος της έκρηξης του Βεζούβιου αποκάλυψε ευρήματα που βοήθησαν τους αρχαιολόγους να ταυτοποιήσουν το επάγγελμά του, σχεδόν 2.000 χρόνια μετά τον θάνατό του
THE LIFO TEAM