H Πάτρα διάλεξε την φετινή βασίλισσα του Καρναβαλιού

H Πάτρα διάλεξε την φετινή βασίλισσα του Καρναβαλιού Facebook Twitter
4

Την στιγμή που όλη η Ελλάδα εξακολουθεί να βρίσκεται σε μετεκλογικούς ρυθμούς, η Πάτρα ετοιμάζεται πυρετωδώς για το μεγάλο Καρναβάλι της που παραδοσιακά κάθε χρόνο διεκδικεί και κερδίζει τις εντυπώσεις. Αύριο Παρασκευή 30 Ιανουαρίου στις 7 το απόγευμα θα γίνει η επίσημη φωταγώγηση της πόλης με τον Καρναβαλικό Διάκοσμο παρουσία του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη και συνοδεία της Μπάντας του Δήμου Πατρέων.

Φέτος, η 23χρονη Aναστασία (Νάσια) Στεφανίδη θα είναι η νέα βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2015 o οποία ξεχώρισε και επιλέχθηκε ανάμεσα σε 19 υποψηφιότητες.

H Πάτρα διάλεξε την φετινή βασίλισσα του Καρναβαλιού Facebook Twitter

Σύμφωνα με το patrastimes η Νάσια είναι φοιτήτρια του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας της Σχολής Πληροφορικής και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και έχει συμμετάσχει δεκάδες φορές στο διασημότερο και μεγαλύτερο καρναβάλι της Ελλάδας.

H Πάτρα διάλεξε την φετινή βασίλισσα του Καρναβαλιού Facebook Twitter

Η Νάσια Στεφανίδη ως Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2015 θα εμφανιστεί  πάνω στο άρμα της στην μεγάλη παρέλαση της τελευταίας Κυριακής της Αποκριάς (στις 22 Φεβρουαρίου 2015) ενώ όπως αναφέρεται το άρμα, το μεγαλύτερο που θα παρελάσει, διαστάσεων 12μ (μήκος) Χ4,5μ (πλάτος), με υλικό κυρίως πολυεστέρα αλλά και φελιζόλ, είναι επηρεασμένο από την Ανατολή αλλά και θα έχει ινδικά στοιχεία.

 

Φέτος τα πληρώματα που θα λάβουν μέρος στην μεγάλη γιορτή θα είναι πάνω από 200.

Πολιτισμός
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια έκθεση με τα άγνωστα και σπάνια υφάσματα που σχεδίασε ο Άντι Γουόρχολ

Πολιτισμός / Μια έκθεση με τα άγνωστα και σπάνια υφάσματα που σχεδίασε ο Άντι Γουόρχολ

Για πρώτη φορά στην Ιταλία, εκτίθενται άγνωστες μέχρι σήμερα δημιουργίες του Άντι Γουόρχολ από τη δεκαετία του ’50, αποκαλύπτοντας μια σχεδόν άγνωστη πλευρά του καλλιτέχνη: εκείνη του γραφίστα μόδας και σχεδιαστή υφασμάτων.
LIFO NEWSROOM
Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν τιμάται μετά θάνατον με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ

Πολιτισμός / Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν τιμάται μετά θάνατον με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ

Η προσθήκη του ονόματος του Τσάντγουικ Μπόουζμαν στη Λεωφόρο της Δόξας θεωρείται μία από τις πιο συγκινητικές και δίκαιες αναγνωρίσεις της κινηματογραφικής βιομηχανίας
LIFO NEWSROOM
Η ισλανδική γλώσσα «σβήνει» από την τεχνητή νοημοσύνη και τα αγγλικά media

Πολιτισμός / Η ισλανδική γλώσσα «σβήνει» από την τεχνητή νοημοσύνη και τα αγγλικά media

Πρώην πρωθυπουργός της Ισλανδίας προειδοποιεί ότι η νεολαία εκτίθεται σχεδόν αποκλειστικά σε αγγλόφωνο περιεχόμενο μέσω TikTok και YouTube, απειλώντας με «ουσιαστική εξαφάνιση» της γλώσσας μέσα σε μία γενιά
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Η γιορτη αυτη υπαρχει εδω και χιλιαδες χρονια και αμφιβαλλω αν θα σταματησει ποτε. Το θεμα ειναι πως την κανεις πραξη οχι η ιδεα αυτη καθεαυτη