Η έγκυος Κέιτι Πέρι χορεύει στον Ορλάντο Μπλουμ έξω από το αυτοκίνητο

Η έγκυος Κέιτι Πέρι χορεύει στον Ορλάντο Μπλουμ έξω από το αυτοκίνητο Facebook Twitter
0

Η Κέιτι Πέρι, που μες στο μήνα περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Ορλάντο Μπλουμ, πρόβαλε χαρούμενη την φουσκωμένη κοιλιά της, χορεύοντας στον αρραβωνιαστικό της έξω από αυτοκίνητο.

Το βίντεο δημοσίευσε ο Ορλάντο Μπλουμ στο Instagram και δείχνει 35χρονη τραγουδίστρια να σηκώνεται από το κάθισμα του αυτοκινήτου, ενώ εκείνος την ρωτά τι μέρα είναι. 

«Είναι Παρασκευή λοιπόν!», ακούγεται να λέει ο ηθοποιός, ενώ ξεκινά να παίζει το τραγούδι «Push The Feeling On» των Nightcrawlers. Η Πέρι πηδά τότε έξω από το αυτοκίνητο, σηκώνει την μπλούζα της πάνω από την φουσκωμένη κοιλιά της και αρχίζει να χορεύει δίπλα στο όχημα. 

Αφού κάνεις μερικές χορευτικές κινήσεις, στη συνέχεια σχεδόν καταρρέει υποτίθεται από εξάντληση. 

«Ε, τι μέρα είναι;», έγραψε ο Μπλουμ στη λεζάντα του βίντεο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ayyyy what day is it?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Orlando Bloom (@orlandobloom) στις


Το νέο βίντεο έρχεται μετά τις δηλώσεις της Κέιτι Πέρι στο Instagram πως αισθάνεται εξουθενωμένη τώρα που διανύει τον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της. 

Πριν από μερικές ημέρες είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία ξαπλωμένη σε μια πολυθρόνα με τα πόδια επάνω, ενώ είχε βγει να ψωνίσει μωρουδιακά.

Ο Μπλουμ σχολίασε την φωτογραφία, γράφοντας απλώς, «Σε αγαπώ».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

poopedstar

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATY PERRY (@katyperry) στις


«Πραγματικά με τρομοκρατούσε η ιδέα πριν από δυο-τρία χρόνια. Σκεφτόμουν ότι δεν έχω ιδέα πώς θα το κάνω αυτό. Είναι τρελό. Μετά βίας μπορώ και φροντίζω τον εαυτό μου», είπε πρόσφατα σε συνέντευξή της, μιλώντας για την μητρότητα. 

Ωστόσο, όταν κατάφερε να διαχειριστεί την κατάθλιψη των τελευταίων ετών, η 35χρονη τραγουδίστρια λέει πως κάτι άλλαξε μέσα της. 

«Η θεραπεία μού άλλαξε την ζωή και εκείνη του Ορλάντο και πολλών φίλων μου. Με βοήθησε να επαναπροσδιορίσω τι σκέφτομαι για μένα και το μοτίβο των πράξεών μου. Μου έδωσε περισσότερη ελευθερία», εξήγησε η ίδια.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM