Η Κέιτι Πέρι μιλά για την μάχη της με την κατάθλιψη: «Εφιάλτης, αλλά άξιζε τον κόπο»

Η Κέιτι Πέρι μιλά για την μάχη της με την κατάθλιψη: «Εφιάλτης, αλλά άξιζε τον κόπο» Facebook Twitter
0

Η Κέιτι Πέρι πρωταγωνιστεί στο νέο τεύχος του περιοδικού People, όπου μίλησε για το επερχόμενο άλμπουμ της «Smile», το παιδί που περιμένουν με τον σύζυγό της, Ορλάντο Μπλουμ, αλλά και τις δυσκολίες στη ζωή της.

«Καθημερινά, οι επιλογές σου αλλάζουν και δεν ξέρεις τι είναι τι. Ειδικά όταν είσαι έγκυος εν μέσω πανδημίας, είναι σαν συναισθηματικό τρενάκι του τρόμου», λέει η 35χρονη τραγουδίστρια, που λόγω κορωνοϊού αναγκάστηκε να ακυρώσει τον προγραμματισμένο γάμο της και να αναβάλει την κυκλοφορία του νέου δίσκου της για τις 28 Αυγούστου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Never too pregnant for a crop 💁🏼‍♀️ and never too good for a mask 😷 Get ur #SMILE game on (tho don’t forget darling #Daisies🌼) and head to the link in my bio for your merch bundles! 😁

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATY PERRY (@katyperry) στις


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

i’ve got to shed all this skin if I want the distance let the sun in pull out the weeds and focus my vision

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATY PERRY (@katyperry) στις


Έχοντας επιβιώσει από τα «πιο σκοτεινά» χρόνια της ζωής της, όπως λέει, η Κέιτι Πέρι δηλώνει σήμερα πολύ πιο προετοιμασμένη να διαχειριστεί διάφορα σκαμπανεβάσματα, όπως η κατάθλιψη, από την οποία έπασχε τα τελευταία χρόνια. Όπως εξηγεί, ένας συνδυασμός ψυχοθεραπείας, διαλογισμού και υποστήριξης από τους αγαπημένους της ήταν εκείνο που την βοήθησε να αντεπεξέλθει. «Δεν είμαι αλώβητη ούτε ανίκητη», τονίζει η ίδια. 

«Εδώ και δυόμιση χρόνια προσπαθούσα να βρω τα πατήματά μου. Μου είναι τόσο εύκολο να δουλεύω συνεχώς και να αποφεύγω πράγματα, αλλά χρειαζόταν να κάνω αυτό το πνευματικό ταξίδι», λέει η Κέιτι Πέρι, που χαρακτήρισε ως «εφιάλτη» τις δύσκολες στιγμές της.

«Νιώθεις σαν να δέχεσαι επίθεση και δεν μπορείς να ξυπνήσεις», πρόσθεσε. «Όλοι μας έχουμε αρνητικές συζητήσεις να τρέχουν στο κεφάλι μας που μπορεί να πάρουν τον έλεγχο. Πρέπει να τον ανακτήσεις και εγώ τα κατάφερα», συνεχίζει. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

💛happy days to all the mums out there and to my marvelous mamma to be❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Orlando Bloom (@orlandobloom) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

double tap if you’re in the #drfauci gang 🤘

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Orlando Bloom (@orlandobloom) στις


Αν και η διαδικασία ήταν πολλές φορές αφόρητη, η Κέιτι Πέρι λέει πως η απελπισία που ένιωσε ήταν απαραίτητη ώστε να μπορέσει τελικά να αλλάξει προτεραιότητες. 

«Με έβγαλε από την απεγνωσμένη παγίδα του να είμαι η καλύτερη ποπ σταρ που υπάρχει. Απλώς θέλω να είμαι άνθρωπος και μια αληθινή ζωή», εξηγεί η τραγουδίστρια, που φαντάζεται το μέλλον της «με οικογένεια, αγάπη, γέλιο και ζεστασιά». «Πλέον μπορώ να ζω την ζωή μου, να φέρνω ζωή στον κόσμο. Το αίσθημα ευγνωμοσύνης σε αυτόν τον πόνο ήταν αληθινή περιπέτεια αλλά το αποτέλεσμα αξίζει», καταλήγει.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σταύρος Ξαρχάκος: Η δήλωσή του υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι αναφορικά με την περιοδεία αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι

Πολιτισμός / Σταύρος Ξαρχάκος: «Η συζήτηση για τις συναυλίες πρέπει να τελειώνει εδώ - Τα υπόλοιπα είναι απλώς κουτσομπολιό»

Η δήλωση του Σταύρου Ξαρχάκου υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι, ο οποίος αντιδρά νομικά στην περιοδεία-αφιέρωμα στον πατέρα του, χωρίς την άδειά του
LIFO NEWSROOM
11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου – τα βραβεία

Πολιτισμός / 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου – τα βραβεία

Με 77 ελληνικά και ξένα ντοκιμαντέρ, 32 ταινίες μικρού μήκους και μεγάλη προσέλευση κοινού ολοκληρώθηκε την Κυριακή στην Καλαμάτα το 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου (21-30/11).
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Το CoMuseum του Μουσείου Μπενάκη γιορτάζει τα 15 χρόνια του με ελπίδα για το μέλλον

Πολιτισμός / Το CoMuseum του Μουσείου Μπενάκη γιορτάζει τα 15 χρόνια του με ελπίδα για το μέλλον

Με τον τίτλο «Μουσεία και Ελπίδα», το πετυχημένο διεθνές συνέδριο θα διερευνήσει τον ρόλο των μουσείων στη διαμόρφωση ενός πιο συμπεριληπτικού, δημοκρατικού και με περισσότερη ενσυναίσθηση κόσμου.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Η Σκάρλετ Γιόχανσον δέχεται πιέσεις ώστε να αποκλείσει αναφορές στο Ολοκαύτωμα από την ταινία της

Πολιτισμός / Σκάρλετ Γιόχανσον: Δέχεται πιέσεις ώστε να αποκλείσει αναφορές στο Ολοκαύτωμα από την ταινία της

Η Γιόχανσον ανέφερε ότι κατά τη φάση της προπαραγωγής ένας από τους χρηματοδότες της ταινίας απείλησε να αποσυρθεί, εκτός αν αφαιρούνταν τα στοιχεία της πλοκής που σχετίζονταν με το Ολοκαύτωμα
LIFO NEWSROOM
ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Πολιτισμός / Μάνος Χατζιδάκις: «Η πλευρά Θεοδωράκη καλεί την οργανώτρια εταιρεία να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να λήξει η διαμάχη»

Η πλευρά Θεοδωράκη πήρε θέση για τις νομικές ενέργειες από πλευράς Γιώργου Χατζιδάκι, γιου του Μάνου Χατζιδάκι, σε βάρος της εταιρείας παραγωγής
LIFO NEWSROOM
Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Ο σερ Τομ Στόπαρντ έλαβε αμέτρητες διακρίσεις και τιμές κατά τη διάρκεια της μακράς καριέρας του, συμπεριλαμβανομένου του ότι χρίστηκε ιππότης από τη βασίλισσα Ελισάβετ για την προσφορά του στη λογοτεχνία
LIFO NEWSROOM