Κριτικοί καλούν τον Μπεν Στίλερ να αφαιρέσει τον Τραμπ από το «Zoolander» αλλά αρνείται

Κριτικοί καλούν τον Μπεν Στίλερ να αφαιρέσει τον Τραμπ από το «Zoolander» αλλά αρνείται Facebook Twitter
0

Ο Μπεν Στίλερ, σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής της κωμωδίας «Zoolander», που περιλαμβάνει ένα σύντομο cameo του Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε πως αρνείται να αφαιρέσει τον Αμερικανό πρόεδρο από την ταινία, κάτι που του ζητούν επίμονα πολλοί κριτικοί. 

Ο 54χρονος ηθοποιός, που στην ταινία του 2001 υποδύεται το σουπερμόντελ Ντέρεκ Ζουλάντερ, είπε σε podcast του Daily Beast πως όταν προέκυψε μια ευκαιρία για τον Ντόναλντ Τραμπ να συμμετάσχει στην παραγωγή, εκείνος την αξιοποίησε.

«Κάναμε γύρισμα στην τελετή απονομής των βραβείων μόδας VH1 Fashion Awards και καθώς οι άνθρωποι έφταναν στο κόκκινο χαλί, τους οδηγούσαμε στην άκρη και τους ζητήσαμε να μιλήσουν για τον Derek Zoolander και έτσι ο Τραμπ και η Μελάνια το έκαναν», εξήγησε. 

 

Πρόσφατα ωστόσο οι αντίπαλοι του Τραμπ κάλεσαν τον Στίλερ να αφαιρέσει εντελώς την εμφάνιση του νυν Αμερικανού προέδρου, κάτι που ο ίδιος δεν έχει κάνει.

«Επικοινώνησαν μαζί μου και μου είπαν: "Πρέπει να αφαιρέσεις τον Ντόναλντ Τραμπ από την ταινία 'Zoolander'". Αλλά στο κάτω κάτω της γραφής ήταν μια στιγμή που αυτό υπήρξε και συνέβη. Υπήρχαν τόσες πολλές ταινίες [τότε] με ένα ανόητο cameo από τον Τραμπ. Αντιπροσώπευε ένα συγκεκριμένο πράγμα», σημείωσε ο ηθοποιός.

Η ταινία «Zoolander» δεν είναι η μοναδική εμφάνιση του προέδρου των ΗΠΑ στη μεγάλη οθόνη, αφού cameo έκανε επίσης στην ταινία του 1992 «Home Alone 2: Lost in New York» αλλά και το «Two Weeks Notice» το 2002 με τους Χιου Γκραντ και Σάντρα Μπούλοκ. Στην τηλεόραση, εμφανίστηκε στις σειρές «Sex and the City», «Suddenly Susan», «The Fresh Prince of Bel-Air» και πολλές άλλες.

Όλες οι εμφανίσεις του Ντόναλντ Τραμπ:

 
Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Πολιτισμός / Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Από την περίοδο που σκεφτόταν να τα παρατήσει, ο Μεσκάλ έφτασε στη λίστα των υποψηφιοτήτων για Όσκαρ και έγινε το «Μήλον της Έριδος» κορυφαίων σκηνοθετών και σχεδιαστών μόδας
LIFO NEWSROOM
Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Πολιτισμός / Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Η Σουηδέζα ηθοποιός, θα αποσυρθεί σε ηλικία μόλις 36 χρόνων από το σινεμά, όταν βρισκόταν στην κορυφή, ζώντας τα υπόλοιπα 49 χρόνια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τροφοδοτώντας μία ασυγκράτητη μυθολογία γύρω από την προσωπικότητά της, με φήμες, ιστορίες, πληροφορίες, για τη ζωή της, τους πολυάριθμους έρωτές της, την αθεράπευτη προσμονή μίας επιστροφής της στα πλατό
LIFO NEWSROOM
Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια του με Argerich, Κουρεντζή, Nagano και Gheorghiu 

Πολιτισμός / Argerich, Κουρεντζής, Nagano, Gheorghiu: Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια του

Ο οργανισμός που άλλαξε τον πολιτιστικό χάρτη της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας βρίσκεται στην πιο εξωστρεφή φάση του και υποδέχεται τη νέα σεζόν με ένα πρόγραμμα γεμάτο σημαντικές διεθνείς συμμετοχές.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Οι τελευταίες συλλογές του Τζόρτζιο Αρμάνι θα παρουσιαστούν κανονικά στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο

Πολιτισμός / Οι τελευταίες συλλογές του Τζόρτζιο Αρμάνι θα παρουσιαστούν κανονικά στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο

Ο οίκος ανακοίνωσε ότι ο σχεδιαστής εργαζόταν «μέχρι το τέλος» πάνω στις νέες γραμμές Emporio Armani και Giorgio Armani, αλλά και σε μια μεγάλη έκθεση για τα 50 χρόνια του οίκου
LIFO NEWSROOM