Με ένα εκατομμύριο δολάρια για κάθε ομιλία τους θα πληρώνονται η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι

 

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, το πρώην βασιλικό ζεύγος υπέγραψε συμβόλαιο με την Harry Walker Agency, πρακτορείο με το οποίο συνεργάζονται και άλλα διάσημα ονόματα όπως οι Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα, Μπιλ και Χίλαρι Κλίντον και Όπρα Γουίνφρεϊ.

 

«Τα θέματα θα αφορούν σε μεγάλο βαθμό τα κοινωνικά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος τώρα, συμπεριλαμβανομένης της φυλετικής δικαιοσύνης και της ισότητας των φύλων, της ψυχικής υγείας, των ζητημάτων που επηρεάζουν τις γυναίκες και τα κορίτσια και το περιβάλλον, καθώς και τις αλληλεπιδράσεις αυτών των θεμάτων», ανέφερε πηγή στο Town & Country. 

 

«Πολλοί από τους τομείς και τα θέματα που θα καλύπτονται στις διαλέξεις θα σχετίζονται με το ίδρυμα και την αποστολή του Archewell, που είναι η νέα τους φιλανθρωπική οργάνωση», προσθέτει το περιοδικό.

 

Το νέο εγχείρημα έρχεται σε συμφωνία με όσα έχει δηλώσει κατά καιρούς η Μέγκαν Μαρκλ, με αφορμή την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ. 

 

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Δούκισσα του Σάσεξ θέλει να πολεμήσει τον συστημικό ρατσισμό στις ΗΠΑ. «Η Μέγκαν είπε πως η δουλειά της είναι πολύ πιο σημαντική αυτή τη στιγμή και πως συζητά με την Όπρα και άλλους ηγέτες σχετικά με το πώς θα καταφέρει να αποτελέσει μέρος της λύσης», εξήγησε πηγή.

 

«Η ίδια αισθάνεται πως η αποστολή της υπερβαίνει την υποκριτική. Θέλει να χρησιμοποιήσει την φωνή της για αλλαγή ενώ δεν έχει αποκλείσει και μια καριέρα στην πολιτική», πρόσθεσε.