Η καραντίνα της Καρντάσιαν: «Χωρίς μακιγιάζ, βάζω πλυντήριο και μαγειρεύω, δεν θέλω 5ο παιδί»

Η καραντίνα της Καρντάσιαν: «Χωρίς μακιγιάζ, βάζω πλυντήριο και μαγειρεύω, δεν θέλω 5ο παιδί» Facebook Twitter
0

Πώς περνά μια μητέρα κλεισμένη στο σπίτι λόγω καραντίνας; Μαγειρεύει, βάζει πλυντήριο και ασχολείται με τα παιδιά της. Κάπως έτσι περιγράφει τον εγκλεισμό της και η Κιμ Καρντάσιαν.

«Είναι η πρώτη ημέρα που χτενίστηκα και έβαλα μακιγιάζ», είπε η σελέμπριτι, μιλώντας στο ABC. Δηλώνει ότι απολαμβάνει το δέσιμο της οικογένειας λόγω της καραντίνας. Από την άλλη όμως, δεν σκέφτεται ούτε κατά διάνοια να προστεθεί νέο μέλος.

«Το να είμαι στο σπίτι με τέσσερα παιδιά... αν είχα σκεφτεί ποτέ έστω και για ένα λεπτό ότι θέλω κι άλλο (παιδί), αυτό αποκλείεται», είπε η Καρντάσιαν γελώντας. «Είναι δύσκολο να τα καταφέρω με όλα και πρέπει πραγματικά να βάλεις τον εαυτό σου στην άκρη και απλά να επικεντρωθείς στα παιδιά», συμπλήρωσε.

«Κάνουμε περιπάτους, βλέπουμε κάθε ταινία που μπορείτε να φανταστείτε από τη δεκαετία του '80», είπε περιγράφοντας την καθημερινότητά της στο σπίτι με τα παιδιά και τα παιδιά και τον Κάνιε Γουέστ, ενώ σημείωσε ότι πλέον τρέφει απεριόριστο σεβασμό για τους εκπαιδευτικούς.

Η Κιμ Καρντάσιαν δήλωσε ότι της λείπουν και οι αδελφές της, με τις οποίες δεν βλέπονται, αφού «σεβόμαστε πραγματικά τους κανονισμούς και κάνουμε αυτό που πρέπει για να βοηθήσουμε στη μάχη κατά του κορωνοϊού». Πάντως, η οικογένεια έχει «γευματίσει» όλη μαζί μέσω video chat.

Βοήθεια στη μάχη κατά του κορωνοϊού

Τη Δευτέρα είχε ανακοινώσει ότι η εταιρεία της θα δωρίσει 1 εκατομμύριο δολάρια για τις οικογένειες που έχουν πληγεί από τον κορωνοϊού, μέσω μη κυβερνητικής οργάνωσης που παρέχει τα απαραίτητα σε παιδιά που ζουν σε συνθήκες φτώχειας. Επιπλέον, δήλωσε στο ABC ότι αναζητά τρόπους για να παράξουν υγειονομικό υλικό τα εργοστάσια που χρησιμοποιεί η επιχείρησή της.

«Έχουμε πέντε εργοστάσια σε διαφορετικές χώρες και ψάχνουμε πώς μπορούμε να φτιάξουμε ιατρικές μάσκες, πράγματα που θα βοηθήσουν τα νοσοκομεία. Επίσης, συνεργαζόμαστε με την εταιρεία αρωμάτων μας για το πώς θα φτιάξουμε αντισηπτικό», δήλωσε η Καρντάσιαν.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

UNESCO: Τα Μινωικά Ανάκτορα στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Πολιτισμός / UNESCO: Τα Μινωικά Ανάκτορα στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Η εξέλιξη συνιστά τη διεθνή αναγνώριση της εξέχουσας οικουμενικής αξίας των έξι εξαιρετικά σημαντικών αρχαιολογικών χώρων της Κρήτης: της Κνωσού, της Φαιστού, των Μαλίων, της Ζάκρου, της Ζωμίνθου και της Κυδωνίας
LIFO NEWSROOM
Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Πολιτισμός / Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Η δεξιά βρετανική ομάδα εκφράζει μάλιστα «ανησυχία» πως μπορεί πράγματι, η επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα, να πραγματοποιηθεί στο προσεχές μέλλον και απειλεί με νομικές προσφυγές
LIFO NEWSROOM
Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Πολιτισμός / Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Την Τρίτη 8 Ιουλίου, στο Ρωμαϊκό Θέατρο της Αρλ, η Αμερικανίδα φωτογράφος Nan Goldin καταδίκασε τον πόλεμο στη Γάζα, προκαλώντας έντονη αντιπαράθεση με τους φιλοϊσραηλινούς θεατές.
LIFO NEWSROOM
Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Πολιτισμός / Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Η Ρέινορ Γουιν υπερασπίζεται τα απομνημονεύματά της, δημοσιεύει ιατρικά έγγραφα και καταγγέλλει «παραπλανητική και άδικη» δημοσίευση από την Observer – Η φιλανθρωπική οργάνωση PSPA τερμάτισε τη συνεργασία της
LIFO NEWSROOM