Η καραντίνα της Καρντάσιαν: «Χωρίς μακιγιάζ, βάζω πλυντήριο και μαγειρεύω, δεν θέλω 5ο παιδί»

Η καραντίνα της Καρντάσιαν: «Χωρίς μακιγιάζ, βάζω πλυντήριο και μαγειρεύω, δεν θέλω 5ο παιδί» Facebook Twitter
0

Πώς περνά μια μητέρα κλεισμένη στο σπίτι λόγω καραντίνας; Μαγειρεύει, βάζει πλυντήριο και ασχολείται με τα παιδιά της. Κάπως έτσι περιγράφει τον εγκλεισμό της και η Κιμ Καρντάσιαν.

«Είναι η πρώτη ημέρα που χτενίστηκα και έβαλα μακιγιάζ», είπε η σελέμπριτι, μιλώντας στο ABC. Δηλώνει ότι απολαμβάνει το δέσιμο της οικογένειας λόγω της καραντίνας. Από την άλλη όμως, δεν σκέφτεται ούτε κατά διάνοια να προστεθεί νέο μέλος.

«Το να είμαι στο σπίτι με τέσσερα παιδιά... αν είχα σκεφτεί ποτέ έστω και για ένα λεπτό ότι θέλω κι άλλο (παιδί), αυτό αποκλείεται», είπε η Καρντάσιαν γελώντας. «Είναι δύσκολο να τα καταφέρω με όλα και πρέπει πραγματικά να βάλεις τον εαυτό σου στην άκρη και απλά να επικεντρωθείς στα παιδιά», συμπλήρωσε.

«Κάνουμε περιπάτους, βλέπουμε κάθε ταινία που μπορείτε να φανταστείτε από τη δεκαετία του '80», είπε περιγράφοντας την καθημερινότητά της στο σπίτι με τα παιδιά και τα παιδιά και τον Κάνιε Γουέστ, ενώ σημείωσε ότι πλέον τρέφει απεριόριστο σεβασμό για τους εκπαιδευτικούς.

Η Κιμ Καρντάσιαν δήλωσε ότι της λείπουν και οι αδελφές της, με τις οποίες δεν βλέπονται, αφού «σεβόμαστε πραγματικά τους κανονισμούς και κάνουμε αυτό που πρέπει για να βοηθήσουμε στη μάχη κατά του κορωνοϊού». Πάντως, η οικογένεια έχει «γευματίσει» όλη μαζί μέσω video chat.

Βοήθεια στη μάχη κατά του κορωνοϊού

Τη Δευτέρα είχε ανακοινώσει ότι η εταιρεία της θα δωρίσει 1 εκατομμύριο δολάρια για τις οικογένειες που έχουν πληγεί από τον κορωνοϊού, μέσω μη κυβερνητικής οργάνωσης που παρέχει τα απαραίτητα σε παιδιά που ζουν σε συνθήκες φτώχειας. Επιπλέον, δήλωσε στο ABC ότι αναζητά τρόπους για να παράξουν υγειονομικό υλικό τα εργοστάσια που χρησιμοποιεί η επιχείρησή της.

«Έχουμε πέντε εργοστάσια σε διαφορετικές χώρες και ψάχνουμε πώς μπορούμε να φτιάξουμε ιατρικές μάσκες, πράγματα που θα βοηθήσουν τα νοσοκομεία. Επίσης, συνεργαζόμαστε με την εταιρεία αρωμάτων μας για το πώς θα φτιάξουμε αντισηπτικό», δήλωσε η Καρντάσιαν.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η queer κωμωδία που παίρνει τον πανικό για τις τρανς τουαλέτες και τον γυρίζει ανάποδα

Πολιτισμός / “She’s the He”: Η queer κωμωδία που παίρνει τον πανικό για τις τρανς τουαλέτες και τον γυρίζει ανάποδα

Το She’s the He μετατρέπει το ηθικό πανικό για τις τρανς τουαλέτες σε κωμωδία για τη φιλία, το coming out και τη χαρά της τρανς ορατότητας, έπειτα από μια δύσκολη διαδρομή προς τις αίθουσες σε μια ολοένα πιο εχθρική πολιτική συγκυρία στις ΗΠΑ.
THE LIFO TEAM
Ο Διάβολος Φοράει Prada 2 γύρισε στο Runway και οι πρώτες αντιδράσεις είναι απρόσμενα θετικές

Πολιτισμός / Ο Διάβολος Φοράει Prada 2 επέστρεψε και οι πρώτες αντιδράσεις είναι απρόσμενα θετικές

Λίγο πριν από την έξοδο της ταινίας στις αίθουσες, οι πρώτες αντιδράσεις για το The Devil Wears Prada 2 μιλούν για ένα σίκουελ που επιστρέφει στη Μιράντα, την Άντι, την Έμιλι και τον κόσμο του Runway, αλλά με το βλέμμα στη σημερινή κρίση των μίντια.
THE LIFO TEAM
Δαίμονες, άγγελοι και αποκαλύψεις: Ο William Blake φτάνει για πρώτη φορά στην Ιρλανδία

Πολιτισμός / Δαίμονες, άγγελοι και αποκαλύψεις: Ο William Blake φτάνει για πρώτη φορά στην Ιρλανδία

Η έκθεση "William Blake: The Age of Romantic Fantasy" στη National Gallery of Ireland παρουσιάζει περισσότερα από 100 έργα του Blake και των συγχρόνων του, φέρνοντας στο Δουβλίνο έναν κόσμο ρομαντικής φαντασίας, γοτθικού τρόμου, πολιτικής αναταραχής και πνευματικής έντασης
THE LIFO TEAM
Η Tate ξανακοιτάζει τα 90s: Κέιτ Μος, ΜακΚουίν και η άλλη πλευρά της Cool Britannia

Πολιτισμός / Η Tate ξανακοιτάζει τα 90s: Κέιτ Μος, ΜακΚουίν και η άλλη πλευρά της Cool Britannia

Η μεγάλη έκθεση The 90s: Art and Fashion στην Tate Britain, σε επιμέλεια του πρώην αρχισυντάκτη της βρετανικής Vogue, Έντουαρντ Ένινφουλ, φέρνει στο ίδιο πεδίο την τέχνη, τη μόδα και την κουλτούρα των κλαμπ, επιχειρώντας μια νέα ανάγνωση της δεκαετίας πέρα από το απλουστευτικό αφήγημα της Cool Britannia.
THE LIFO TEAM
Ο Yung Lean στοιχειώνει ένα σχολείο του 2034 στο νέο φιλμ του Ρομέν Γαβρά

Πολιτισμός / Ο Yung Lean στοιχειώνει ένα σχολείο του 2034 στο νέο φιλμ του Ρομέν Γαβρά

Το "STORM I & II", η νέα συνεργασία του Yung Lean με το GENER8ION, είναι ένα επτάλεπτο μουσικό φιλμ του Ρομέν Γαβρά, σε ένα δυστοπικό σχολείο του 2034, όπου η αγορίστικη βία, η χορογραφία και η κινηματογραφική ένταση γίνονται ένα.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Η Μαντόνα και η Sabrina Carpenter κυκλοφορούν το ντουέτο τους μετά το Coachella

Πολιτισμός / Η Μαντόνα και η Sabrina Carpenter κυκλοφορούν το ντουέτο τους μετά το Coachella

Με κοινή ανάρτηση στο Instagram, η Μαντόνα και η Sabrina Carpenter ανακοίνωσαν ότι το «Bring Your Love» θα κυκλοφορήσει στις 30 Απριλίου, λίγες ημέρες μετά την κοινή τους εμφάνιση στο Coachella και ενόψει του νέου άλμπουμ της Μαντόνα, Confessions II.
THE LIFO TEAM
Ο Τζορτζ Κλούνεϊ υπερασπίζεται τον Τζίμι Κίμελ μετά την επίθεση του Τραμπ: «Τα αστεία είναι αστεία»

Πολιτισμός / Ο Τζορτζ Κλούνεϊ υπερασπίζεται τον Τζίμι Κίμελ μετά την επίθεση του Τραμπ

Τιμώμενος στο 51ο Chaplin Award Gala στη Νέα Υόρκη, ο Τζορτζ Κλούνεϊ καταδίκασε την πολιτική βία μετά την επίθεση στο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου, αλλά υπερασπίστηκε τον Τζίμι Κίμελ απέναντι στην απαίτηση του Ντόναλντ Τραμπ να απολυθεί από το ABC.
THE LIFO TEAM
Η Αν Χάθαγουεϊ απαντά για τους σωματότυπους στο Ο Διάβολος Φοράει Prada 2

Πολιτισμός / Η Αν Χάθαγουεϊ απαντά για τους σωματότυπους στο Ο Διάβολος Φοράει Prada 2

Η Αν Χάθαγουεϊ διαψεύδει ότι μοντέλα απολύθηκαν από το Ο Διάβολος Φοράει Prada 2 λόγω σωματότυπου και εξηγεί γιατί ζήτησε από την παραγωγή μια πιο ανοιχτή εικόνα της μόδας. «Κανείς δεν έχασε τη δουλειά του. Στην πραγματικότητα, δημιουργήθηκαν περισσότερες δουλειές», είπε.
THE LIFO TEAM