Η Τζένιφερ Άνιστον «πρέπει να σκοτωθεί», είχε γράψει σε email ο Χάρβεϊ Γουάινστιν

Η Τζένιφερ Άνιστον «πρέπει να σκοτωθεί», είχε γράψει σε email ο Χάρβεϊ Γουάινστιν Facebook Twitter
«Η Τζεν Άνιστον θα έπρεπε να σκοτωθεί», είχε γράψει ο Γουάινστιν σε email, στις 31 Οκτωβρίου του 2017
0

Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν είχε ξεσπάσει κατά της Τζένιφερ Άνιστον, όταν δημοσιογράφος επικοινώνησε μαζί του, για ρεπορτάζ, το 2017, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που ήρθαν τώρα στο φως της δημοσιότητας.

«Η Τζεν Άνιστον θα έπρεπε να σκοτωθεί», είχε γράψει ο Γουάινστιν σε email, στις 31 Οκτωβρίου του 2017, με το οποίο απάντησε σε ρεπόρτερ που του είχε ζητήσει σχόλιο για έναν ισχυρισμό ότι ο παραγωγός του Χόλιγουντ είχε «χουφτώσει» την Άνιστον.

Την Τρίτη το δικαστήριο της Νέας Υόρκης δημοσιοποίησε περίπου 1.000 σελίδες δικαστικών εγγράφων της υπόθεσης Γουάινστιν. Ο άλλοτε ισχυρός παραγωγός του Χόλιγουντ έχει κριθεί ένοχος για σεξουαλικές επιθέσεις και βιασμό. Την Τετάρτη αναμένεται να ανακοινωθεί η ποινή του και κινδυνεύει με φυλάκιση έως και 29 ετών.

Τον Οκτώβριο του 2017, η εφημερίδα National Enquirer είχε ζητήσει σχόλιο από την τότε εκπρόσωπο του Γουάινστιν, Σάλι Χοφμάιστερ. «Η National Enquirer σκοπεύει να δημοσιεύσει ρεπορτάζ που αναφέρει ότι η Τζένιφερ Άνιστον έχει δεχθεί σεξουαλική επίθεση από τον Χάρβεϊ Γουάινστιν», ανέφερε το email που έστειλε ρεπόρτερ της εφημερίδας και η απάντηση του παραγωγού ήταν ότι η Άνιστον «πρέπει να σκοτωθεί».

Οι ισχυρισμοί αυτοί, περί σεξουαλικής επίθεσης δεν ήταν αληθείς, σύμφωνα με εκπρόσωπο της Άνιστον. «Ποτέ δεν έφτασε αρκετά κοντά για να την αγγίξει. Ποτέ δεν υπήρξε μόνη μαζί του. Δεν έχουμε ιδέα για το email, δεν μας εστάλη, ούτε έχουμε να κάνουμε κάποιο σχόλιο για αυτό», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ηθοποιού, Στέφεν Χουβέιν.

Τα δικαστικά έγγραφα αποκαλύπτουν ακόμη ότι ο Χάρβεί Γουάινστιν έστελνε διαδοχικά email, σε δισεκατομμυριούχους και πολιτικούς, όπως ο Τζεφ Μπέζος και ο Μάικλ Μπλούμπεργκ, ζητώντας βοήθεια, μετά τη χιονοστιβάδα των αποκαλύψεων σε βάρος του.

Με πληροφορίες από Variety, New York Times

 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM