Η Τζένιφερ Άνιστον «πρέπει να σκοτωθεί», είχε γράψει σε email ο Χάρβεϊ Γουάινστιν

Η Τζένιφερ Άνιστον «πρέπει να σκοτωθεί», είχε γράψει σε email ο Χάρβεϊ Γουάινστιν Facebook Twitter
«Η Τζεν Άνιστον θα έπρεπε να σκοτωθεί», είχε γράψει ο Γουάινστιν σε email, στις 31 Οκτωβρίου του 2017
0

Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν είχε ξεσπάσει κατά της Τζένιφερ Άνιστον, όταν δημοσιογράφος επικοινώνησε μαζί του, για ρεπορτάζ, το 2017, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που ήρθαν τώρα στο φως της δημοσιότητας.

«Η Τζεν Άνιστον θα έπρεπε να σκοτωθεί», είχε γράψει ο Γουάινστιν σε email, στις 31 Οκτωβρίου του 2017, με το οποίο απάντησε σε ρεπόρτερ που του είχε ζητήσει σχόλιο για έναν ισχυρισμό ότι ο παραγωγός του Χόλιγουντ είχε «χουφτώσει» την Άνιστον.

Την Τρίτη το δικαστήριο της Νέας Υόρκης δημοσιοποίησε περίπου 1.000 σελίδες δικαστικών εγγράφων της υπόθεσης Γουάινστιν. Ο άλλοτε ισχυρός παραγωγός του Χόλιγουντ έχει κριθεί ένοχος για σεξουαλικές επιθέσεις και βιασμό. Την Τετάρτη αναμένεται να ανακοινωθεί η ποινή του και κινδυνεύει με φυλάκιση έως και 29 ετών.

Τον Οκτώβριο του 2017, η εφημερίδα National Enquirer είχε ζητήσει σχόλιο από την τότε εκπρόσωπο του Γουάινστιν, Σάλι Χοφμάιστερ. «Η National Enquirer σκοπεύει να δημοσιεύσει ρεπορτάζ που αναφέρει ότι η Τζένιφερ Άνιστον έχει δεχθεί σεξουαλική επίθεση από τον Χάρβεϊ Γουάινστιν», ανέφερε το email που έστειλε ρεπόρτερ της εφημερίδας και η απάντηση του παραγωγού ήταν ότι η Άνιστον «πρέπει να σκοτωθεί».

Οι ισχυρισμοί αυτοί, περί σεξουαλικής επίθεσης δεν ήταν αληθείς, σύμφωνα με εκπρόσωπο της Άνιστον. «Ποτέ δεν έφτασε αρκετά κοντά για να την αγγίξει. Ποτέ δεν υπήρξε μόνη μαζί του. Δεν έχουμε ιδέα για το email, δεν μας εστάλη, ούτε έχουμε να κάνουμε κάποιο σχόλιο για αυτό», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ηθοποιού, Στέφεν Χουβέιν.

Τα δικαστικά έγγραφα αποκαλύπτουν ακόμη ότι ο Χάρβεί Γουάινστιν έστελνε διαδοχικά email, σε δισεκατομμυριούχους και πολιτικούς, όπως ο Τζεφ Μπέζος και ο Μάικλ Μπλούμπεργκ, ζητώντας βοήθεια, μετά τη χιονοστιβάδα των αποκαλύψεων σε βάρος του.

Με πληροφορίες από Variety, New York Times

 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πολιτισμός / Μενδώνη από Ουάσινγκτον: «Ο Πολιτισμός αποτελεί συνδετική και ενοποιητική δύναμη ανάμεσα στις δύο χώρες»

Η Λίνα Μενδώνη είχε για δεύτερη φορά συνάντηση εργασίας με τον ανώτερο αξιωματούχο του αμερικάνικου υπουργείου Εξωτερικών για θέματα Πολιτισμού και Εκπαίδευσης Δρ Darren Beattie
LIFO NEWSROOM
Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Πολιτισμός / Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Η επίδειξη Métiers d’Art, που η Chanel παρουσιάζει κάθε Δεκέμβριο σε κάποιον εντυπωσιακό προορισμό, από την Ιαπωνία μέχρι τη Σενεγάλη, είναι αφιερωμένη στα ιστορικά ατελιέ που έχει εντάξει στο δυναμικό της για να διατηρήσει ζωντανή την παραδοσιακή τεχνική
LIFO NEWSROOM
Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Πολιτισμός / Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Η εξέλιξη της τέχνης από τον ιμπρεσιονισμό έως την ποπ αρτ ξεδιπλώνεται μέσα από έργα 45 κορυφαίων δημιουργών της νεότερης και σύγχρονης τέχνης, συνθέτοντας ένα μοναδικό και συναρπαστικό εικαστικό πανόραμα.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Ανδρέας Μαλλουρής: An Evening Botanist

Πολιτισμός / An Evening Botanist: Θεραπεία, επιθυμία και απόλαυση σε μια έκθεση

Στην έκθεση An Evening Botanist ο Ανδρέας Μαλλουρής εξετάζει πώς διαφορετικές πρακτικές που συνδέονται με τη θεραπεία, τη σωματική επιθυμία και την απόλαυση, ενεργοποιούν υλικότητες και μέσω αυτών, το κοινωνικό σώμα. Η έκθεση αναπτύσσεται στο όριο ανάμεσα στο χειρουργικό και το ερωτικό, μεταφέροντας κλινικές διαδικασίες σε ένα γλυπτικό λεξιλόγιο.
LIFO NEWSROOM
Ελληνικός …Ντίκενς, Μάικλ Κέιν και μια ταινία-σοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ελληνικός …Ντίκενς, Μάικλ Κέιν και μια ταινία-σοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Φωνή της Χιντ Ρατζάμπ» που αφήνει τους θεατές συγκλονισμένους, η τελευταία παράσταση του Μάικλ Κέιν και της Γκλέντα Τζάκσον, μια ελληνική διασκευή της «Χριστουγεννιάτικης Ιστορίας» και μια ιρλανδική ιστορία ενηλικίωσης, υποψήφια για βραβείο LUX, στο κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ