Η Τζίνα Ντέιβις θυμάται την οντισιόν του Μπραντ Πιτ για το Θέλμα & Λουίζ: «Απλώς το 'χε»

Η Τζίνα Ντέιβις θυμάται την οντισιόν του Μπραντ Πιτ για το Θέλμα & Λουίζ: «Απλώς το 'χε» Facebook Twitter
0

Ο Μπραντ Πιτ δεν ξεχνάει από πού ξεκίνησε και στην απονομή των Όσκαρ έσπευσε να ευχαριστήσει και την Τζίνα Ντέιβις, όταν παρέλαβε το βραβείο του.

Ο 56χρονος σήμερα ηθοποιός είχε κάνει την πρώτη του κινηματογραφική εμφάνιση το 1991 στην ταινία «Θέλμα και Λουίζ». Μιλώντας για τον ρόλο του, η Τζίνα Ντέιβις θυμάται πως είχε εντυπωσιαστεί πολύ από τον ανερχόμενο τότε, 26χρονο Πιτ.

«Απλώς το'χει. Μπορούσα να πω από την οντισιόν ακόμη πως ήταν πάρα πολύ ταλαντούχος. Όλα αυτά τα χρόνια έχει κάνει καταπληκτικά πράγματα. Δεν το θεωρώ περίεργο για εκείνον το να βραβεύεται. Αυτή τη στιγμή είναι πραγματικά ο "σταρ", που είναι υπέροχο, και φανταστικό να το βλέπεις», ανέφερε η 64χρονη ηθοποιός, που φιλοξενείται στο εξώφυλλο του περιοδικού People.

Η Τζίνα Ντέιβις θυμάται την οντισιόν του Μπραντ Πιτ για το Θέλμα & Λουίζ: «Απλώς το 'χε» Facebook Twitter
Η Τζίνα Ντέιβις θυμάται την οντισιόν του Μπραντ Πιτ για το Θέλμα & Λουίζ: «Απλώς το 'χε» Facebook Twitter

Ο Μπραντ Πιτ κέρδισε φέτος το Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου για την ταινία «Once Upon a Time... in Hollywood», ρόλος που του έχει φέρει επίσης μια Χρυσή Σφαίρα, διακρίσεις σε Screen Actor's Guild, Critics' Choice Awards και BAFTA, στην ίδια κατηγορία.

Στην ευχαριστήρια ομιλία του μετά την παραλαβή του Όσκαρ ευχαρίστησε μεταξύ άλλων «την Τζίνα [Ντέιβις] και τον Ρίντλεϊ [Σκοτ] που μου έδωσαν την πρώτη μου ευκαιρία, όλους τους καταπληκτικούς ανθρώπους που συνάντησα μέχρι να φτάσω εδώ σήμερα και τα παιδιά μου που βάζουν χρώμα σε ό,τι κάνω, σας λατρεύω».

Σκηνές από την ταινία «Θέλμα και Λουίζ», όπου ο Μπραντ Πιτ πήρε τον πρώτο του ρόλο σε μεγάλη ταινία του Χόλυγουντ:

 
 
Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM