ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Οικογένεια Μαρκλ, οι πιο σφοδροί επικριτές της Μέγκαν: Ήθελε να κάνει ζημιά στο Μπάκιγχαμ

Οικογένεια Μαρκλ, οι πιο σφοδροί επικριτές της Μέγκαν: Ήθελε να κάνει ζημιά στο Μπάκιγχαμ Facebook Twitter
Η Μέγκαν Μαρκλ δέχεται σφοδρές επικρίσεις από την οικογένειά της (Πηγή φωτό EPA)
1

Η Μέγκαν Μαρκλ δέχεται τα πιο σφοδρά βέλη από την ίδια οικογένειά της, αφού μετά τον πατέρα της, της επιτέθηκε και η αδελφή της.

Σε άρθρο της στη Sun, η Σαμάνθα Μαρκλ επιτίθεται σφοδρά στην αδελφή της, για την απόφαση της ίδιας και του πρίγκιπα Χάρι να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα. Την ίδια ώρα, ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ- σε ξεχωριστές δηλώσεις- εκφράζει τον φόβο ότι δεν θα ξαναμιλήσει με την κόρη του και τον γαμπρό του.

Η Μέγκαν ήθελε να κάνει μεγάλη ζημιά στη βασιλική οικογένεια, γράφει η Σαμάνθα Μαρκλ στο άρθρο της. «Επέλεξε τον πλούτο και τα χρήματα πάνω από την οικογένεια. Η αδελφή μου έχει πέσει μέσα στη βασιλική οικογένεια σαν ανεμοστρόβιλος. Ο στόχος τους είναι η φήμη και τα χρήματα, να είναι στο Χόλιγουντ», αναφέρει, σχολιάζοντας την απόφαση του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ.

«Δεν υπερασπίστηκε τον πατέρα μας»


«Αγαπώ την αδελφή μου, αλλά δεν αγαπώ το πρόσωπο που έχει γίνει», γράφει ακόμη η 55χρονη Σαμάνθα Μαρκλ. Μάλιστα, σημειώνει ότι το πραγματικό πρόσωπο της αδελφής της φάνηκε στη διαμάχη με τον πατέρα τους, Τόμας Μαρκλ.


«Παρακολουθούσε πώς τα μέσα ενημέρωσης βασάνιζαν και εξευτέλιζαν τον μπαμπά μου, και ποτέ δεν βγήκε μπροστά να τον υπερασπιστεί σαν μια πραγματική φιλάνθρωπος» γράφει η Σαμάνθα. Υπενθυμίζεται ότι είναι πιθανό η Mail να καλέσει τον Τόμας Μαρκλ να καταθέσει εναντίον της κόρης του, στη μήνυση που έχει κάνει η δούκισσα του Σάσεξ στην εφημερίδα, για τη δημοσιοποίηση της επιστολής που έστειλε στον πατέρα της.


Η Σαμάνθα Μαρκλ γράφει ότι δεν μπορεί να καταλάβει την πίεση που ένιωσε η Μέγκαν επιμένοντας ότι «ήξερε τις κοινωνικές απαιτήσεις που έχει η ένταξη στη βασιλική οικογένεια». «Θα έπρεπε να αναρωτηθεί εάν ήταν έτοιμη και ικανή να συμπεριφερθεί σύμφωνα με τις απαιτούμενες προσδοκίες», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Τέλος, επικρίνει τον Χάρι και την Μέγκαν για την απόφασή τους, λέγοντας ότι έπληξαν τον θεσμό της βασιλικής οικογένειας, που έφτασε κοντά στην κατάρρευση. «Η 93χρονη βασίλισσα δεν θα έπρεπε να ζήσει αυτό το άγχος, να δει την οικογένειά της να διαλύεται», λέει, ενώ σχολιάζει με μια δόση ειρωνείας ότι οι κινήσεις του ζευγαριού δεν δείχνουν δύο άτομα που επιθυμούν μια ιδιωτική ζωή. «Έχουν παραδοθεί στο κόκκινο χαλί, έχουν κάνει συμφωνίες με την Disney και έγιναν φίλοι με τους Κλούνεϊ και άλλους αστέρες πρώτης γραμμής», σημειώνει.


Τόμας Μαρκλ: Ίσως δεν ξαναμιλήσω με την Μέγκαν και τον Χάρι

Από την άλλη, ο πατέρας της δούκισσας του Σάσεξ, Τόμας Μαρκλ, εκφράζει την εκτίμηση ότι ίσως δεν μιλήσει ποτέ ξανά με την κόρη του.

«Μπορεί η τελευταία φορά που θα με δουν να είναι όταν θα με θάβουν. Δεν πιστεύω ότι σε αυτό το σημείο θέλουν να με δουν ή να μου μιλήσουν», είπε ο 75χρονος. Πρόκειται για ένα ακόμη απόσπασμα του ντοκιμαντέρ στο οποίο μίλησε και θα προβληθεί σήμερα. Βέβαια, στο προηγούμενο απόσπασμα που είχε έρθει στη δημοσιότητα, ο Μαρκλ κατηγορούσε την κόρη του ότι «φτηναίνει» τη βασιλική οικογένεια, κάτι που σίγουρα δεν μπορεί να βοηθήσει στην εξομάλυνση των σχέσεών τους.

Ζήτησε συγγνώμη από την Ελισάβετ

Ακόμη, ο Τόμας Μαρκλ δήλωσε ότι θέλει να ζητήσει συγγνώμη από τη βασίλισσα, επειδή δεν έδωσε τελικά το παρών στον γάμο της κόρης του με τον πρίγκιπα Χάρι.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη στη βασίλισσα και τη βασιλική οικογένεια. Θέλω να το κάνω αλλά μου είπαν να μην το κάνω. Είχα προγραμματίσει να πάω στο αεροδρόμιο και να ταξιδέψω στην Αγγλία, επειδή ήθελαν να πάω στον γάμο. Τότε έπαθα καρδιακή προσβολή και με μετέφεραν στο νοσοκομείο», εξήγησε.

Ακόμη, χαρακτήρισε άδικο τον τρόπο που τον παρουσιάζουν τα ΜΜΕ και δήλωσε ότι αποφάσισε να μιλήσει στο ντοκιμαντέρ «γιατί ήθελα να μάθει ο κόσμος ότι δεν είμαι όλα αυτά τα τιποτένια πράγματα που λένε για μένα. Θέλω ο Χάρι και η Μέγκαν να δουν αυτό το βίντεο και να ξέρουν ότι αυτό δεν είναι δίκαιο». 


Με πληροφορίες από Sky News, ΑΠΕ

Πολιτισμός
1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Πολιτισμός / 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής: 50 συναυλίες και καλλιτεχνικές δράσεις από την Κυριακή των Βαΐων ως τη Μεγάλη Τρίτη

Το Φεστιβάλ επιστρέφει σε χώρους ξεχωριστούς, ιδιαίτερους και κατανυκτικούς, προσεγγίζοντας πολυάριθμες και απρόσμενες πτυχές της σχέσης θρησκευτικής λατρείας και μουσικής.
NEWSROOM
Βρετανικό Μουσείο: Ο Ρίσι Σούνακ προσπάθησε να παρέμβει παράτυπα την επιλογή του νέου διευθυντή

Πολιτισμός / Βρετανικό Μουσείο: Ο Ρίσι Σούνακ προσπάθησε να παρέμβει παράτυπα στην επιλογή του νέου διευθυντή

Ο πρόεδρος του Βρετανικού Μουσείου και πρώην υπουργός οικονομικών της χώρας επί κυβέρνησης Ντέιβιντ Κάμερον, Τζορτζ Όσμπορν, αρνήθηκε κατηγορηματικά να ικανοποιήσει το παράτυπο αυτό αίτημα του Ρίσι Σούνακ
NEWSROOM
I’ll Be Your Mirror: Η Λόρι Άντερσον ανασταίνει τον Λου Ριντ μέσω τεχνητής νοημοσύνης

Πολιτισμός / I’ll Be Your Mirror: Η Λόρι Άντερσον ανασταίνει τον Λου Ριντ μέσω τεχνητής νοημοσύνης

Η διάσημη μουσικός και εικαστικός δηλώνει ότι έχει πάθει εμμονή με την τεχνητή νοημοσύνη, την οποία χρησιμοποιεί για να συνομιλεί και να γράφει μουσική με τον αείμνηστο σύντροφό της.
NEWSROOM