Κάτι τέτοιο δεν έχει ξαναγίνει - Χάρι και Μέγκαν μπορούν να γίνουν πανίσχυροι και πολύ πλούσιοι

Κάτι τέτοιο δεν έχει ξαναγίνει - Χάρι και Μέγκαν μπορούν να γίνουν πανίσχυροι και πολύ πλούσιοι Facebook Twitter
Χάρι και Μέγκαν μπορούν τώρα να γίνουν ακόμη πιο πλούσιοι καθώς η σχέση με το Παλάτι τελειώνει
0

Ο βασιλικός διακανονισμός-συμβιβασμός που ανακοινώθηκε χθες από το Μπάκιγχαμ, εξακολουθεί να απασχολεί τον βρετανικό Τύπο καθώς ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα χρησιμοποιούν πλέον τους τίτλους  «αυτού υψηλότητα», δεν θα εκπροσωπούν τη βασίλισσα, και δεν θα χρηματοδοτούνται από το δημόσιο ταμείο.

Η νέα ρύθμιση τίθεται σε ισχύ την άνοιξη του τρέχοντος έτους, δήλωσε το Παλάτι, αλλά σήμερα το BBC αναλύει τις λεπτομέρειες της συμφωνίας, ενώ σήμερα η Βασίλισσα έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση την εκκλησία της Παναγίας στο Νόρφολκ. Φυσικά κατά την άφιξή της δεν έγινε κανένα απολύτως σχόλιο για την Μέγκαν Μαρκλ και τον Χάρι.

Η βασιλική ανταποκρίτρια του BBC, Daniela Relph, δήλωσε: «Όταν εξέδωσαν για πρώτη φορά τη δήλωση σχετικά με το τι ήθελαν, μίλησαν για τη σφυρηλάτηση αυτού του προοδευτικού ρόλου μέσα στη Βασιλική Οικογένεια, και πως θέλουν να κάνουν πίσω από τα βασιλικά καθήκοντα. Αλλά αυτό που έγινε είναι ολική αποχώρηση». Είπε ότι το ερώτημα που θα ακολουθεί το ζευγάρι για το επόμενο έτος είναι «η εικόνα της εμπορικής τους ζωής. Αυτό θα είναι μια δοκιμή της ακεραιότητας του Χάρι και της Μέγκαν». «Κάτι τέτοιο δεν έχει ξαναγίνει», πρόσθεσε η ανταποκρίτρια, μιλώντας για το πώς ο Χάρι και η Μέγκαν θα πρέπει τώρα κατά τρόπο να δουλέψουν και τόνισε πως εφόσον δεν ήθελαν όλη αυτή τη δημοσιότητα, αυτή είναι η μόνη λύση.

Ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον δήλωσε την Κυριακή ότι πίστευε ότι ολόκληρη η Βρετανία θα ήθελε να ευχηθεί το καλύτερο στον Πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν αφού αποφάσισαν να αποχωρήσουν από  μέλη της μοναρχίας. «Νομίζω ότι ολόκληρη η χώρα θέλει να τους ευχηθεί το καλύτερο για το μέλλον», δήλωσε ο Τζόνσον στο Sky News στο Βερολίνο, όπου παρευρίσκεται για τη σύνοδο κορυφής για τη Λιβύη. «Όπως είπα προηγουμένως ... Ήμουν βέβαιος ότι η βασιλική οικογένεια, η οποία υφίσταται εδώ και πολύ καιρό, θα βρει τον τρόπο να προχωρήσει».

Μέγκαν και Χάρι τώρα πρέπει να δουλέψουν και μπορεί να γίνουν πανίσχυρο brand

Οι αναλυτές της αγοράς εκτιμούν πως ένα νέο πανίσχυρο και επικερδές brand γεννιέται. Για την Μέγκαν και τον Χάρι, το τέλος της σχέσης με το Παλάτι σημαίνει πως ανοίγει ο δρόμος για να κερδίσουν εκατομμύρια από κερδοφόρες εμπορικές συμφωνίες, οι οποίες θα προσθέσουν στην ήδη εκπληκτική τους περιουσία μεγέθους 34 εκατομμυρίων λιρών, γράφει η Sun.

H εμπειρογνώμονας για το branding της Βρετανίας κ. Claire Shiels δήλωσε ότι η αξία του ζευγαριού θα μπορούσε να κοντράρει γρήγορα την αξία του ζεύγους Μπέκαμ που εκτιμάται στα 700 εκατ. λίρες. Οι ειδικοί σε όλο τον κόσμο προβλέπουν ότι οι δυνατότητες για το  ζευγάρι δεν έχουν όριο και πως ήδη εταιρείες θέλουν να συνδεθούν μαζί τους.

Το ζευγάρι είναι ελεύθερο να ασχοληθεί με διαπραγματεύσεις για εκδόσεις βιβλίων, τηλεοπτικές συμφωνίες, δημόσιες ομιλίες, μόδα και εμπορικές σχέσεις μετά τη διάσπαση από τη βασιλική οικογένεια. Μπορεί, σύμφωνα με όσα γράφονται, Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ να πρέπει καλύψουν οι ίδιοι τις δαπάνες που έγιναν για την ανακαίνιση του σπιτιού τους, του Frogmore Cottage, το οποίο θα παραμείνει η οικία της οικογένειάς τους στη Βρετανία και να κληθούν να επιστρέψουν 2,4 εκατ. λίρες στα δημόσια ταμεία, αλλά το ποσό αυτό μπορεί εύκολα να κερδηθεί από κάποιο εμπορικό ντιλ που θα κλειστεί άμεσα. Και αυτό θα ε΄ναι μόνο η αρχή καθώς οι αναλυτές εκτιμούν πως οι προτάσεις και οι προσφορές θα είναι πολλές και ποικίλες.

«Κανένα βασιλικό μέλος δεν έχει ποτέ επιστρέψει χρήματα», γράφει ο πρώην γραμματέας του βασιλικού τύπου Dickie Arbiter στη The Sun την Κυριακή. «Είναι απολύτως πρωτοφανές», αναφέρει. Eπίσης, το CNBC αναφέρει ότι το ζευγάρι έχει τη δυνατότητα να κερδίσει πάνω από 80 εκατομμύρια λίρες από συμφωνίες περιεχομένου με χορηγία και διαφημίσεις στα social media. Σε περίπτωση που το ζευγάρι αποφασίσει να ακολουθήσει τις τακτικές των influencers, το μέλλον του εμπορικά προβλέπεται λαμπρό, αναφέρουν δημοσιεύματα.

Οι παρατηρητές πιστεύουν ότι Μέγκαν και Χάρι θα περάσουν λίγο χρόνο στη Βρετανία και πως δεν πρόκειται πριν την άνοιξη του 2020 να δούμε κάποια μεγάλη εμπορική συμφωνία. Οι Sunday Times ζήτησαν να ενημερωθούν εάν ο Χάρι και ο Μέγκαν θα μπορέσουν να κατοχυρώσουν εμπορικά το σήμα "Sussex Royal" που απέκτησαν το Δεκέμβριο. «Αυτό είναι ακόμα ένας από τους τομείς στους οποίους εργαζόμαστε», δήλωσε το περιβάλλον το ζευγαριού και η εφημερίδα σημειώνει πως αυτό μεταφράζεται σε «δεν είναι καθόλου βέβαιο», αλλά σημειώνει πως μπορεί αυτό να μην επηρεάσει καθόλου τα επαγγελματικά του σχέδια.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM