Οι πλουσιότεροι του YouTube για το 2019: Στην κορυφή ένας 8χρονος με τα παιχνίδια του

Οι πλουσιότεροι του YouTube για το 2019: Στην κορυφή ένας 8χρονος με τα παιχνίδια του Facebook Twitter
0

Ένα 8χρονο αγόρι που αξιολογεί παιχνίδια αναδείχθηκε ο πιο ακριβοπληρωμένος YouTuber, για δεύτερη χρονιά στη σειρά.

Ο Ryan από το Ryan's World κέρδισε 26 εκατ. δολάρια το 2019, αυξάνοντας τα 22 εκατ. δολάρια του 2018, σύμφωνα με την σχετική λίστα του Forbes, που βασίζεται σε εκτιμώμενα κέρδη μεταξύ Ιουνίου 2018 και Ιουνίου 2019.

Τα κανάλια των Dude Perfect και Nastya βρέθηκαν στην δεύτερη και τρίτη θέση, με 20 εκατ. και 18 εκατ. δολάρια αντίστοιχα. 

Συνολικά οι δέκα πιο ακριβοπληρωμένοι YouTubers για το 2019 συγκέντρωσαν έσοδα 162 εκατ. δολαρίων. 

Οι πλουσιότεροι του YouTube για το 2019: Στην κορυφή ένας 8χρονος με τα παιχνίδια του Facebook Twitter

Το κανάλι Dude Perfect δείχνει πέντε φίλους στην ηλικία των 30 να παίζουν με παιχνίδια όπως όπλα Nerf κάνοντας διάφορες βολές ενώ εκείνο της Nastya έχει πρωταγωνίστρια την Anastasia Radzinskaya, η οποία γεννήθηκε στη νότια Ρωσία, με παιδική εγκεφαλική παράλυση.

Οι γιατροί που την παρακολουθούσαν φοβόντουσαν ότι δεν θα μπορέσει να μιλήσει ποτέ. Οι γονείς της θέλοντας ωστόσο να καταγράφουν την ανάπτυξη της μέσω των θεραπειών που ακολουθούσε, αναρτούσαν βίντεο στο κανάλι του YouTube, ώστε φίλοι και συγγενείς να μπορούν να βλέπουν την πρόοδο της.

Η Nastya μετρά αυτή τη στιγμή 107 εκατομμύρια συνδρομητές, οι οποίοι έχουν δει τα βίντεο της 42 εκατομμύρια φορές. Συγκαταλέγεται στους πιο ακριβοπληρωμένους σταρ του YουTube για το 2019, με έσοδα προ φόρων, που προέρχονται από διαφημίσεις, χορηγίες κτλ.

 

Ο μεγάλος σταρ του YουTube, Ryan, ο οποίος ζει με τους γονείς του και τις δίδυμες αδερφές του στο Τέξας, συνήθως δημοσιεύει καθημερινά ένα νέο βίντεο για τους 22.9 εκατομμύρια συνδρομητές του. Τα βίντεο μετρούν εκατομμύρια views ενώ κάποια έχουν ξεπεράσει το δισεκατομμύριο.

Τον περασμένο Νοέμβριο είχε πει στο NBC πως στον κόσμο αρέσουν τα βίντεό του επειδή «είναι διασκεδαστικός και αστείος». Το πιο δημοφιλές του βίντεο, με 1.9 δισεκατομμύρια views, έχει διάρκεια 5 λεπτά και 56 δευτερόλεπτα και τον δείχνει να τρέχει γύρω από τεράστιο, φουσκωτό παιχνίδι, που μέσα έχει πλαστικά αβγά με παιχνίδια.

Μετά την περσινή πρώτη του επιτυχία, κατακτώντας την κορυφή της λίστας, άλλαξε το όνομα του καναλιού του από ToysReview σε Ryan's World. 

Σύμφωνα με έρευνα του Pew Research Centre, τα βίντεο στο YouTube με παιδιά έχουν τρεις φορές περισσότερα views συγκριτικά με άλλα βίντεο κορυφαίων καναλιών.

 

Με πληροφορίες από BBC

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια τελετή αλλιώτικη: Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε μέσα στο μουσείο της Ολυμπίας

Πολιτισμός / Μια τελετή αλλιώτικη: Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε μέσα στο μουσείο της Ολυμπίας

Παρά την αναγκαστική μεταφορά στο μουσείο, η τελετή διατήρησε τα καθιερωμένα τελετουργικά, δηλαδή τις χορογραφημένες κινήσεις των «ιερειών» και των κουρών, καθώς και απαγγελίες στην ελληνική γλώσσα
LIFO NEWSROOM
Το Moυσείο Κυκλαδικής Τέχνης παρουσιάζει για πρώτη φορά στο κοινό το Balloon Venus Lespugue του Jeff Koons

Πολιτισμός / Το Moυσείο Κυκλαδικής Τέχνης παρουσιάζει για πρώτη φορά στο κοινό το Balloon Venus Lespugue του Jeff Koons

Εξερευνώντας τη σημασία της μορφής της Αφροδίτης από την Παλαιολιθική περίοδο μέχρι σήμερα, το έργο θα φιλοξενηθεί από τις 19 Μαρτίου ως τις 31 Αυγούστου 2026 στο Μέγαρο Σταθάτου μαζί με δέκα αντίγραφα ειδωλίων «Αφροδίτης» της Ανώτερης παλαιολιθικής περιόδου
LIFO NEWSROOM
Τζένιφερ Λόρενς, Οικονομίδης και μεταφυσικό ρομάντζο από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζένιφερ Λόρενς, Οικονομίδης και μεταφυσικό ρομάντζο από αύριο στους κινηματογράφους

Η tour de force ερμηνεία της Τζένιφερ Λόρενς στη νέα ταινία της Λιν Ράμσεϊ, η «Σπασμένη Φλέβα» του Γιάννη Οικονομίδη, και μια ιδιαίτερη ρομαντική κομεντί ξεχωρίζουν από την κινηματογραφική σοδειά αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μάνος Χατζιδάκις: Ο γιος του προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για την παγκόσμια περιοδεία – Τι απαντά η εταιρεία παραγωγής

Πολιτισμός / Μάνος Χατζιδάκις: Ο γιος του προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για την παγκόσμια περιοδεία – Τι απαντά η εταιρεία παραγωγής

Ο Γιώργος Χατζιδάκις αναφέρει ότι το αίτημα για την περιοδεία είχε απορριφθεί «ρητά», καθώς «δεν ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές και στο καλλιτεχνικό ήθος» του Μάνου Χατζιδάκι
LIFO NEWSROOM
Θεολογική Σχολή Χάλκης: Η παπική επίσκεψη φέρνει ξανά στο προσκήνιο το ζήτημα της επαναλειτουργίας

Πολιτισμός / Θεολογική Σχολή Χάλκης: Η παπική επίσκεψη φέρνει ξανά στο προσκήνιο το ζήτημα της επαναλειτουργίας

Στο πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό, ο Πάπας Λέων επισκέπτεται την Τουρκία για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για τα 1.700 χρόνια από τη Σύνοδο της Νίκαιας, σε μια επίσκεψη που αναζωπυρώνει τις ελπίδες για την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης
LIFO NEWSROOM