Παντρεύτηκε η Τζένιφερ Λόρενς - Έμα Στόουν, Adele και Μπράντλεϊ Κούπερ ανάμεσα στους καλεσμένους

Παντρεύτηκε η Τζένιφερ Λόρενς - Έμα Στόουν, Adele και Μπράντλεϊ Κούπερ ανάμεσα στους καλεσμένους Facebook Twitter
0

Η Τζένιφερ Λόρενς παντρεύτηκε τον Κουκ Μαρόνεϊ σε μια ιδιωτική τελετή στο Ρόουντ Άιλαντ με καλεσμένους πολλούς διάσημους φίλους του ζευγαριού.

Ο γάμος της 29χρονης ηθοποιού με τον 34χρονο έμπορο τέχνης έγινε στην πολυτελή βίλα Belcourt of Newport με 150 καλεσμένους, ανάμεσά τους και πολλούς διάσημους όπως οι Έμα Στόουν, Έιμι Σούμερ, Adele, Κάμερον Ντίαζ, Μπράντλεϊ Κούπερ, Κρις Τζένερ, Άσλεϊ Όλσεν και Νικόλ Ρίτσι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

تصاویری از میهمانان حاضر در مراسم ازدواج جنیفر لارنس و کوک مارونی که دیشب در رود آیلند برگزار شد. اما استون، کریس جنر، سیِ‌نا میلر، اشلی اولسن و ادل از جمله میهمانان این مراسم بودند. _____________________________ #jenniferlawrence #cookemaroney #emmastone #krisjenner #ashleyolsen #siennamiller #adele #wedding #جنیفر_لارنس #کوک_مارونی #اما_استون #کریس_جنر #اشلی_اولسن #ازدواج #سینا_میلر #ادل

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη دنیای سلبریتی ها (@celebrity.news_ir) στις


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ashley and Louis attend Jennifer Lawrence's and Cooke Maroney's wedding on October 19, 2019 (via justjared). Congrats to the bride and groom! #ashleyolsen #olsen #olsens #olsentwins #louiseisner #jenniferlawrence #wedding #cookemaroney

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη olsensdaily (@olsensdaily) στις


Παντρεύτηκε η Τζένιφερ Λόρενς - Έμα Στόουν, Adele και Μπράντλεϊ Κούπερ ανάμεσα στους καλεσμένους Facebook Twitter
Παντρεύτηκε η Τζένιφερ Λόρενς - Έμα Στόουν, Adele και Μπράντλεϊ Κούπερ ανάμεσα στους καλεσμένους Facebook Twitter

Δημοσιογράφοι και φωτογράφοι περίμεναν πολύ καιρό για τον γάμο τους καθώς το ζευγάρι κρατούσε μυστικότητα, κάτι που έκανε και στην χθεσινή τελετή, ωστόσο κατάφεραν να διαρρεύσουν αρκετές φωτογραφίες.

Οι Τζένιφερ Λόρενς και Κουκ Μαρόνεϊ αποφάσισαν να παντρευτούν οκτώ μήνες μετά τον αρραβώνα τους, που είχε γίνει τον περασμένο Φεβρουάριο. Λίγους μήνες μετά, στις αρχές Μαΐου, το ζευγάρι έκανε ένα μεγάλο πάρτι αρραβώνων στο River Café του Μπρούκλιν με προσκεκλημένους λίγους συγγενείς και κοντινούς φίλους.

Οι πρώτες φήμες για την σχέση τους είχαν κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2017, όταν ήρθαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες τους μαζί. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

It’s official! 💍#JenniferLawrence is engaged to boyfriend #CookeMaroney, PEOPLE confirms. 😍 Tap our bio link for details on the actress' ring and the couple's celebratory dinner. | 📷: JD Images/REX/Shutterstock

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη People Magazine (@people) στις


Παρόλο που ήθελε να μείνει μυστικός, η Τζένιφερ Λόρενς είχε αναφερθεί στον αρραβώνα της σε μια συνέντευξη με την Κατ Σάντλερ. «Σίγουρα δεν ήμουν σε εκείνο το σημείο όπου ένιωθα έτοιμη να παντρευτώ. Απλώς γνώρισα τον Κουκ και ήθελα να τον παντρευτώ», είχε πει η ηθοποιός, περιγράφοντας τον σύντροφό της ως «τον καλύτερο φίλο» της ενώ αποκάλυψε πως και εκείνος ήθελε να παντρευτούν. «Θέλαμε να παντρευτούμε ο ένας τον άλλον. Θέλαμε πλήρη δέσμευση», πρόσθεσε η ίδια. «Θέλω να τον δέσω νομικά μαζί μου για πάντα. Και ευτυχώς υπάρχουν χαρτιά για κάτι τέτοιο. Είναι ό,τι καλύτερο. Βρίσκεις τον αγαπημένο σου άνθρωπο στον πλανήτη και σκέφτεσαι, "Δεν μπορείς να φύγεις!". Οπότε ήθελα να δεχθώ αυτήν την προσφορά», εξήγησε η ηθοποιός.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

恭喜Jennifer Lawrence和Cooke Maroney!他们结婚了! • Gurl!!! What?!? Shock of the week! Congrats to Jennifer Lawrence and Cooke Maroney! They’re official married! ❤️💑👰🤵 #jenniferlawrence #cookemaroney

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tea FM ™ (@teafm_official) στις


Σχετικά με την επιλογή του νυφικού και του χώρου όπου θα γινόταν ο γάμος, η Τζένιφερ Λόρενς είχε πει πως «βαριέμαι πολύ για είμαι νευρωτική». «Είδα το φόρεμα και είπα αυτό είναι. Το ίδιο έγινε και με τον χώρο», ανέφερε η ηθοποιός. Σύμφωνα με το περιοδικό People, το νυφικό φόρεμα της Τζένιφερ Λόρενς ήταν δημιουργία του οίκου Dior.

Ο Κουκ Μαρόνεϊ, απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης με πτυχίο στην Ιστορία Τέχνης, είναι διευθυντής της γκαλερί τέχνης Gladstone στη Νέα Υόρκη ενώ έχει εργαστεί επίσης στην γκαλερί Gagosian. 

Αυτός είναι πρώτος γάμος για την Τζένιφερ Λόρενς, που στο παρελθόν είχε σχέση για πέντε χρόνια με τον Νίκολας Χουλτ, συμπρωταγωνιστή της στο «X-Men» ενώ έβγαινε επίσης με τον σκηνοθέτη Ντάρεν Αρονόφσκι, με τον οποίο γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του «Mother!» τον Σεπτέμβριο του 2016. 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM