Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες στον πατέρα της για κακοποίηση του γιου της

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες στον πατέρα της για κακοποίηση του γιου της Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Δεν θα απαγγελθούν κατηγορίες στον Τζέιμι Σπίαρς, πατέρα της δημοφιλούς τραγουδίστριας Μπρίτνεϊ Σπίαρς, για τη καταγγελία που τον ήθελε να έχει κακοποιήσει τον εγγονό του.

Στις αρχές του Σεπτεμβρίου, ο πρώην σύντροφος της Αμερικανίδα σταρ Κέβιν Φεντερλάιν, κατήγγειλε στις Αρχές ότι ο Τζέιμι Σπίαρς είχε βιαιοπραγήσει εναντίον του εγγονού του μετά από έντονη διαφωνία. Το συμβάν είχε σημειωθεί στο σπίτι του Τζέιμι Σπίαρς όπου τα δύο παιδιά της Σπίαρς και του Φεντερλάιν τον είχαν επισκεφθεί. 

Ωστόσο, όπως γνωστοποίησαν οι εισαγγελικές αρχές της κομητείας της Βεντούρα, δεν θα ασκηθεί δίωξη για το περιστατικό εναντίον του Τζέιμι Σπίαρς. Σε σχετική ανακοίνωση επιβεβαιώνεται ότι το γραφείο του σερίφη της κομητείας έκανε έρευνα για το γεγονός. 

«Μετά από εξέταση των στοιχείων, δεν υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις ότι κάποιο ποινικό αδίκημα διαπράχθηκε από τον Τζέιμι Σπίαρς», ανέφερε στην ανακοίνωση ο εισαγγελέας της περιοχής Γκρέγκορι Τότεν. Η εκπρόσωπος της εισαγγελίας Σάρα Μπράκερ σημείωσε ότι η αστυνομία ολοκλήρωσε την έρευνα στις 4 Σεπτεμβρίου, ωστόσο δεν έκανε περαιτέρω σχόλια επικαλούμενη το απόρρητο της υπόθεσης. 

Ο Τζέιμι Σπίαρς και η Μπρίτνει Σπίαρς. όπως και οι δικηγόροι τους, δεν σχολίασαν το γεγονός, όπως άλλωστε και η πλευρά του Κέβιν Φέντερλάιν. 

Με πληροφορίες από USA Today

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Russell T Davies: "Δεν πίστευα ότι το coming out θα ήταν ακόμα τόσο μεγάλο θέμα. Αλλά είναι"

Πολιτισμός / Ράσελ Τ. Ντέιβις: «Δεν πίστευα ότι το coming out θα ήταν ακόμα τόσο μεγάλο θέμα. Αλλά είναι»

Με αφορμή τη νέα του σειρά Tip Toe για το Channel 4, ο δημιουργός του Queer as Folk και του It’s a Sin μιλά για την επιστροφή του φόβου στη gay ζωή, την ψευδαίσθηση της προόδου, τη βία που έζησε ο ίδιος στα 17 του και την ανάγκη να συνεχίζεις να αφηγείσαι ιστορίες, ακόμη κι όταν δεν ξέρεις αν θα αλλάξουν κάποιον.
THE LIFO TEAM
Το χαμένο πορτρέτο του Φράνσις Μπέικον έγινε το πιο παράξενο φάντασμα της σύγχρονης τέχνης

Πολιτισμός / Ποιος έκλεψε το πορτρέτο του Φράνσις Μπέικον;

Ένα έργο του Λούσιαν Φρόιντ, μικρό όσο ένα βιβλίο, χάθηκε από μουσείο του Βερολίνου το 1988. Απεικόνιζε τον μεγάλο Βρετανό ζωγράφο Φράνσιν Μπέικον. Σχεδόν 40 χρόνια μετά, ένας ντετέκτιβ συνεχίζει να το αναζητά.
THE LIFO TEAM
Η Μιράντα Πρίστλι δεν ζήτησε άδεια: Ο Διάβολος Φοράει Prada 2 άνοιξε με 233 εκατ. δολάρι

Πολιτισμός / Η Μιράντα Πρίστλι δεν ζήτησε άδεια: Ο Διάβολος Φοράει Prada 2 άνοιξε με 233 εκατ. δολάρια

Το σίκουελ του Ο Διάβολος Φοράει Prada έκανε παγκόσμιο άνοιγμα 233,6 εκατ. δολαρίων, πέρασε το Michael στην κορυφή του αμερικανικού box office και χάρισε στη Μέριλ Στριπ το μεγαλύτερο πρώτο Σαββατοκύριακο της καριέρας της.
THE LIFO TEAM