Ο Μπέζος σχολίασε τη συμμετοχή της Καζαριάν σε θεατρική παράσταση: «Βαριά πράγματα αυτά με τον Ίψεν»

Ο Μπέζος σχολίασε τη συμμετοχή της Καζαριάν σε θεατρική παράσταση: «Βαριά πράγματα αυτά με τον Ίψεν» Facebook Twitter
0

Τη συμμετοχή της νικήτριας του GNTM Ειρήνης Καζαριάν σε θεατρική παράσταση σχολίασε σήμερα ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος

Σε ερώτηση με αφορμή δηλώσεις του μοντέλου για το γεγονός ότι η ίδια δεν έχει σπουδάσει υποκριτική, ο κ. Μπέζος σχολίασε μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1: «Το δικαίωμα να εκτεθούνε το έχουν όλοι, την ικανότητα την έχουν όμως ελάχιστοι. Θα κριθεί από τον χρόνο και από τους θεατές. Είναι βαριά πράγματα αυτά και δύσκολα με τον Ίψεν, μην πιάσουμε τώρα αυτήν τη κουβέντα. Θα κριθεί από το αποτέλεσμα (...) Όλα εξαρτώνται από την πρόθεση του δημιουργού (...) δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι που δεν ξέρω».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

इच्छा.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Noune Eirini Kazarian 💬 (@nounekazaryan) στις

«Το θέατρο έχει πολύ μεγάλες απαιτήσεις, αυτό είναι δεδομένο. Είναι θέμα ικανότητας δηλαδή, δεν είναι θέμα δικαιώματος. Είναι ένα θέμα "χιλιομέτρων" και σπουδών (...) Σπουδών κανονικών, όχι ψευδοσπουδών. Και εσωτερικού αγώνα  Δεν είναι μόνο ότι πάω σε μια σχολή τρία χρόνια, λείπω τις μισές μέρες, πληρώνω και παίρνω ένα χαρτί. Αυτό δεν σημαίνει ότι σπούδασες Έχουμε και τέτοια φαινόμενα. Θέλει προσπάθεια προσωπική. Είναι δύσκολο» κατέληξε ο ηθοποιός.

  

Η Ειρήνη Καζαριάν έχει αποδεχθεί την πρόταση του Νικόλα Ανδρουλάκη να συμμετάσχει στην θεατρική παράσταση που βασίζεται στο «Κουκλόσπιτο» το Ερρίκου Ίψεν. Πριν λίγες εβδομάδες είχε επιβεβαιώσει τις φήμες, με μία ανάρτηση το Instagram: «Με μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνω πως θα είμαι μέρος αυτής της εξαιρετικής παράστασης σε σκηνοθεσία του @the_real_nickandrou, και σας προσκαλώ όλους να με ακολουθήσετε στο νέο μου ταξίδι», είχε γράψει χαρακτηριστικά η νικήτρια του περσινού ριάλιτι μόδας, του οποίου ο δεύτερος κύκλος προβάλλεται από την περασμένη εβδομάδα στο Star. 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ελβετία προτείνει επίσημα τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Πολιτισμός / Η Ελβετία προτείνει τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Η Ελβετία έχει τέσσερις επίσημες γλώσσες — γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά και ρομανσικά — αλλά, όπως λέει η καθηγήτρια Nadja Räss, θα έπρεπε να αναγνωριστεί και μια πέμπτη: ο λαρυγγισμός
LIFO NEWSROOM
«Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Πολιτισμός / «Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Με την έμμετρη, αιχμηρή κωμωδία του Μολιέρου «Ο Μισάνθρωπος» θ’ αναμετρηθεί τη χειμερινή σεζόν η ομάδα Aether, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Μπουραζάνα. Τη μετάφραση υπογράφει η Θεοδώρα Τσάμη, η οποία κρατά και τον ρόλο της Αρσινόης.
LIFO NEWSROOM
Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Πολιτισμός / Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Η «Bugonia», καθώς και η νοτιοκορεατική ταινία στην οποία βασίστηκε, το νέο πρωταγωνιστικό όχημα της Σίντνεϊ Σουίνι και το σοκαριστικό «Put your Soul on your Hand and walk», που οδήγησε στη δολοφονία της φωτορεπόρτερ Φάτμα Χασόνα από τον ισραηλινό στρατό, ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

«Πιστεύουμε ακράδαντα πως τα Γλυπτά πρέπει να επανενωθούν στη γενέτειρά τους», τόνισε η υπουργός Πολιτισμού στη Γενική Συνέλευση του οργανισμού
LIFO NEWSROOM