Ο Μπέζος σχολίασε τη συμμετοχή της Καζαριάν σε θεατρική παράσταση: «Βαριά πράγματα αυτά με τον Ίψεν»

Ο Μπέζος σχολίασε τη συμμετοχή της Καζαριάν σε θεατρική παράσταση: «Βαριά πράγματα αυτά με τον Ίψεν» Facebook Twitter
0

Τη συμμετοχή της νικήτριας του GNTM Ειρήνης Καζαριάν σε θεατρική παράσταση σχολίασε σήμερα ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος

Σε ερώτηση με αφορμή δηλώσεις του μοντέλου για το γεγονός ότι η ίδια δεν έχει σπουδάσει υποκριτική, ο κ. Μπέζος σχολίασε μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1: «Το δικαίωμα να εκτεθούνε το έχουν όλοι, την ικανότητα την έχουν όμως ελάχιστοι. Θα κριθεί από τον χρόνο και από τους θεατές. Είναι βαριά πράγματα αυτά και δύσκολα με τον Ίψεν, μην πιάσουμε τώρα αυτήν τη κουβέντα. Θα κριθεί από το αποτέλεσμα (...) Όλα εξαρτώνται από την πρόθεση του δημιουργού (...) δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι που δεν ξέρω».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

इच्छा.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Noune Eirini Kazarian 💬 (@nounekazaryan) στις

«Το θέατρο έχει πολύ μεγάλες απαιτήσεις, αυτό είναι δεδομένο. Είναι θέμα ικανότητας δηλαδή, δεν είναι θέμα δικαιώματος. Είναι ένα θέμα "χιλιομέτρων" και σπουδών (...) Σπουδών κανονικών, όχι ψευδοσπουδών. Και εσωτερικού αγώνα  Δεν είναι μόνο ότι πάω σε μια σχολή τρία χρόνια, λείπω τις μισές μέρες, πληρώνω και παίρνω ένα χαρτί. Αυτό δεν σημαίνει ότι σπούδασες Έχουμε και τέτοια φαινόμενα. Θέλει προσπάθεια προσωπική. Είναι δύσκολο» κατέληξε ο ηθοποιός.

  

Η Ειρήνη Καζαριάν έχει αποδεχθεί την πρόταση του Νικόλα Ανδρουλάκη να συμμετάσχει στην θεατρική παράσταση που βασίζεται στο «Κουκλόσπιτο» το Ερρίκου Ίψεν. Πριν λίγες εβδομάδες είχε επιβεβαιώσει τις φήμες, με μία ανάρτηση το Instagram: «Με μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνω πως θα είμαι μέρος αυτής της εξαιρετικής παράστασης σε σκηνοθεσία του @the_real_nickandrou, και σας προσκαλώ όλους να με ακολουθήσετε στο νέο μου ταξίδι», είχε γράψει χαρακτηριστικά η νικήτρια του περσινού ριάλιτι μόδας, του οποίου ο δεύτερος κύκλος προβάλλεται από την περασμένη εβδομάδα στο Star. 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν τιμάται μετά θάνατον με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ

Πολιτισμός / Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν τιμάται μετά θάνατον με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ

Η προσθήκη του ονόματος του Τσάντγουικ Μπόουζμαν στη Λεωφόρο της Δόξας θεωρείται μία από τις πιο συγκινητικές και δίκαιες αναγνωρίσεις της κινηματογραφικής βιομηχανίας
LIFO NEWSROOM
Η ισλανδική γλώσσα «σβήνει» από την τεχνητή νοημοσύνη και τα αγγλικά media

Πολιτισμός / Η ισλανδική γλώσσα «σβήνει» από την τεχνητή νοημοσύνη και τα αγγλικά media

Πρώην πρωθυπουργός της Ισλανδίας προειδοποιεί ότι η νεολαία εκτίθεται σχεδόν αποκλειστικά σε αγγλόφωνο περιεχόμενο μέσω TikTok και YouTube, απειλώντας με «ουσιαστική εξαφάνιση» της γλώσσας μέσα σε μία γενιά
LIFO NEWSROOM
Μια εμβληματική ευρωπαϊκή συλλογή φτάνει στην Αθήνα

Πολιτισμός / Ντεγκά, Ματίς, Μονέ και άλλοι 43 σπουδαίοι καλλιτέχνες σε μια έκθεση στην Αθήνα

83 αριστουργήματα από 45 καλλιτέχνες παγκόσμιας ακτινοβολίας, τα οποία προέρχονται από μια εμβληματική ευρωπαϊκή ιδιωτική συλλογή θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε στην Αθηνα από τον Δεκέμβριο στο μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή.
LIFO NEWSROOM