ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

Η GNTM Ειρήνη Καζαριάν ανακοίνωσε πως φέτος θα παίξει στο θέατρο

Η GNTM Ειρήνη Καζαριάν ανακοίνωσε πως φέτος θα παίξει στο θέατρο Facebook Twitter
2

Η Ειρήνη Καζαριάν, ένα από τα πιο συζητημένα πρόσωπα της περσινής τηλεοπτικής χρονιάς και νικήτρια του GNTM δοκιμάζει την τύχη της στο θέατρο.

Η Ειρήνη Καζαριάν που ακόμη κατέχει τον τίτλο του Greece's Next Top Model, θα παίξει στη θεατρική παράσταση «Κούκλες 2» που θα ανέβει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Σκηνοθέτης της παράστασης είναι ο Νικόλας Ανδρουλάκης, ο γιος του πολιτικού Μίμη Ανδρουλάκη.

Η Ειρήνη Καζαριάν, έκανε την ανακοίνωση για τα πρώτα της θεατρικά βήματα μέσω Instagram. Ωστόσο δεν αποκαλύπτει κάτι για το ρόλο της. Βασισμένες στο «Κουκλόσπιτο» του Χένρικ Ίψεν οι «Κούκλες» του Νικόλα Ανδρουλάκη ανεβαίνουν για δεύτερη χρονιά στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. Περισσότερα για το έργο εδώ.

Η ανάρτηση της Ειρήνης Καζαριάν:


«Με μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνω πως θα είμαι μέρος αυτής της εξαιρετικής παράστασης με σκηνοθεσία του @the_real_nickandrou, και σας προσκαλώ όλους να με ακολουθήσετε στο νέο μου ταξίδι...», έγραψε.

Πολιτισμός
2

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ ΚΙΝΗΜΑΤΓΡΑΦΟΣ ΚΑΝΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕ

Πολιτισμός / Οκτώ στιγμές που ο νοτιοκορεάτικoς κινηματογράφος κατέκτησε τη μεγάλη οθόνη

Η επιλογή του Park Chan-wook στην προεδρία της κριτικής επιτροπής αναδεικνύει την ηχηρή παρουσία της Νότιας Κορέας στο φεστιβάλ των Καννών και φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις ταινίες που ξεχώρισαν
THE LIFO TEAM
Το Met βγάζει τη Lee Krasner από τη σκιά του Pollock

Πολιτισμός / Pollock και Krasner ως ισότιμοι: η νέα έκθεση του Met αναθεωρεί έναν μύθο

Το Metropolitan Museum of Art παρουσιάζει το φθινόπωρο την έκθεση «Krasner and Pollock: Past Continuous», αφιερωμένη και στους δύο καλλιτέχνες σε όλο το εύρος της πορείας τους. Η επιμέλεια τονίζει την ισότιμη συμβολή της Lee Krasner στον Αφηρημένο Εξπρεσιονισμό, αναθεωρώντας το κυρίαρχο αφήγημα γύρω από τον Pollock.
THE LIFO TEAM
Η Isabelle Adjani κάλεσε τους άνδρες να σηκωθούν όρθιοι στα Césars για τη βία κατά των γυναικών

Πολιτισμός / Η Ιζαμπέλ Ατζανί κάλεσε τους άνδρες να σηκωθούν όρθιοι στα Σεζάρ για τη βία κατά των γυναικών

Στα βραβεία Σεζάρ 2026, η Isabelle Adjani κάλεσε τους άνδρες στην αίθουσα να σηκωθούν όρθιοι σε ένδειξη αλληλεγγύης προς όλες τις γυναίκες που έχουν υποστεί βία, ενώ η Golshifteh Farahani μίλησε για την αιματηρή καταστολή στο Ιράν.
THE LIFO TEAM
«Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Πολιτισμός / «Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Στο Perth Festival, ο 26χρονος καλλιτέχνης Hugo Flavelle μετατρέπει τη διαμαρτυρία για την προσβασιμότητα σε κινητή performance–rave έξω από μουσεία και θέατρα που ο ίδιος δυσκολεύεται να χρησιμοποιήσει.
THE LIFO TEAM
Η Chloë Sevigny γυρίζει ντοκιμαντέρ για τους Deadheads και για την Αμερική που επιμένει

Πολιτισμός / Η Chloë Sevigny γυρίζει ντοκιμαντέρ για τους Deadheads χωρίς τους Grateful Dead

Χωρίς τους Grateful Dead στο κάδρο, το «Summer Tour» εστιάζει αποκλειστικά στους Deadheads. Το ντοκιμαντέρ, με τη στήριξη της Chloë Sevigny, κυκλοφορεί σε μια συγκυρία συμβολική για τη σκηνή, μετά τον θάνατο του Bob Weir.
THE LIFO TEAM