Η GNTM Ειρήνη Καζαριάν ανακοίνωσε πως φέτος θα παίξει στο θέατρο

Η GNTM Ειρήνη Καζαριάν ανακοίνωσε πως φέτος θα παίξει στο θέατρο Facebook Twitter
2

Η Ειρήνη Καζαριάν, ένα από τα πιο συζητημένα πρόσωπα της περσινής τηλεοπτικής χρονιάς και νικήτρια του GNTM δοκιμάζει την τύχη της στο θέατρο.

Η Ειρήνη Καζαριάν που ακόμη κατέχει τον τίτλο του Greece's Next Top Model, θα παίξει στη θεατρική παράσταση «Κούκλες 2» που θα ανέβει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Σκηνοθέτης της παράστασης είναι ο Νικόλας Ανδρουλάκης, ο γιος του πολιτικού Μίμη Ανδρουλάκη.

Η Ειρήνη Καζαριάν, έκανε την ανακοίνωση για τα πρώτα της θεατρικά βήματα μέσω Instagram. Ωστόσο δεν αποκαλύπτει κάτι για το ρόλο της. Βασισμένες στο «Κουκλόσπιτο» του Χένρικ Ίψεν οι «Κούκλες» του Νικόλα Ανδρουλάκη ανεβαίνουν για δεύτερη χρονιά στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. Περισσότερα για το έργο εδώ.

Η ανάρτηση της Ειρήνης Καζαριάν:


«Με μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνω πως θα είμαι μέρος αυτής της εξαιρετικής παράστασης με σκηνοθεσία του @the_real_nickandrou, και σας προσκαλώ όλους να με ακολουθήσετε στο νέο μου ταξίδι...», έγραψε.

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουσείο του Λούβρου: Οι πρώτες φωτογραφίες του στέμματος της Γαλλίδας αυτοκράτειρας Ευγενίας μετά τη ληστεία

Πολιτισμός / Μουσείο του Λούβρου: Οι πρώτες φωτογραφίες του στέμματος της Γαλλίδας αυτοκράτειρας Ευγενίας μετά τη ληστεία

Από το στέμμα λείπει ένας από τους οκτώ χρυσούς αετούς που το διακοσμούσαν, ωστόσο διατηρεί και τα 56 σμαράγδια του, καθώς και όλα εκτός από 10 από τα συνολικά 1.354 διαμάντια του
THE LIFO TEAM
Πολιτικά Grammys με λάτιν αιχμές και απειλές για μηνύσεις

Grammys 2026 / Πολιτικά Grammys με λάτιν αιχμές και απειλές για μηνύσεις

Μετά από μια δεκαετία άφθονης Τέιλορ Σουίφτ και επιβράβευσης της Μπιγιόνσε, οι απαλές διαμαρτυρίες εξελίχθηκαν σε ανοιχτές πολιτικές κορόνες με αρχηγό της αντιπολίτευσης τον Bad Bunny.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ