Η GNTM Ειρήνη Καζαριάν ανακοίνωσε πως φέτος θα παίξει στο θέατρο

Η GNTM Ειρήνη Καζαριάν ανακοίνωσε πως φέτος θα παίξει στο θέατρο Facebook Twitter
2

Η Ειρήνη Καζαριάν, ένα από τα πιο συζητημένα πρόσωπα της περσινής τηλεοπτικής χρονιάς και νικήτρια του GNTM δοκιμάζει την τύχη της στο θέατρο.

Η Ειρήνη Καζαριάν που ακόμη κατέχει τον τίτλο του Greece's Next Top Model, θα παίξει στη θεατρική παράσταση «Κούκλες 2» που θα ανέβει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Σκηνοθέτης της παράστασης είναι ο Νικόλας Ανδρουλάκης, ο γιος του πολιτικού Μίμη Ανδρουλάκη.

Η Ειρήνη Καζαριάν, έκανε την ανακοίνωση για τα πρώτα της θεατρικά βήματα μέσω Instagram. Ωστόσο δεν αποκαλύπτει κάτι για το ρόλο της. Βασισμένες στο «Κουκλόσπιτο» του Χένρικ Ίψεν οι «Κούκλες» του Νικόλα Ανδρουλάκη ανεβαίνουν για δεύτερη χρονιά στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. Περισσότερα για το έργο εδώ.

Η ανάρτηση της Ειρήνης Καζαριάν:


«Με μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνω πως θα είμαι μέρος αυτής της εξαιρετικής παράστασης με σκηνοθεσία του @the_real_nickandrou, και σας προσκαλώ όλους να με ακολουθήσετε στο νέο μου ταξίδι...», έγραψε.

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Επί Λέξει»: Το αγαπημένο βιβλιοπωλείο της οδού Ακαδημίας κατεβάζει ρολά

Πολιτισμός / «Επί Λέξει»: Το αγαπημένο βιβλιοπωλείο της οδού Ακαδημίας κλείνει οριστικά

«Παρά τις προσπάθειές μας, δεν καταφέραμε να μεταβιβάσουμε το βιβλιοπωλείο, αφού η απαίτηση των ιδιοκτητών του ακινήτου για υπερδιπλασιασμό του ενοικίου, είναι ο τοίχος που δεν μπορούμε να γκρεμίσουμε» αναφέρει στην ανακοίνωση του
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Γουές Άντερσον, Τζέσικα Λανγκ και Ντέιβιντ Λιντς από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Γουές Άντερσον, Τζέσικα Λανγκ και Ντέιβιντ Λιντς από αύριο στους κινηματογράφους

Έντεκα (!) τίτλοι προστίθενται στο πρόγραμμα των αιθουσών αυτή την Πέμπτη, ανάμεσά τους και το «Phoenician Scheme», η πιο αστεία ταινία του Γουές Άντερσον από την εποχή του «Grand Budapest Hotel».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο Τζαφάρ Παναχί επέστρεψε χωρίς επεισόδια στο Ιράν μετά το βραβείο στις Κάννες

Πολιτισμός / Ο Τζαφάρ Παναχί επέστρεψε «χωρίς επεισόδια» στο Ιράν μετά το βραβείο στις Κάννες

«Στη χειρότερη, θα με ξαναβάλουν φυλακή», δήλωσε προ ολίγων ημερών από τις Κάννες ο Ιρανός σκηνοθέτης, αποδεχόμενος τις επιπτώσεις της κινηματογραφικής του αντίστασης
LIFO NEWSROOM