Αγνώριστος ο Νίκολας Κέιτζ - Πήγε με τον γιο του στην πρεμιέρα του «Running with the Devil»

Αγνώριστος ο Νίκολας Κέιτζ - Πήγε με τον γιο του στην πρεμιέρα του «Running with the Devil» Facebook Twitter
(Gety Images/ Ideal Image)
2

Ο Νίκολας Κέιτζ μάς έχει συνηθίσει σε «μεταμορφώσεις» για τις ανάγκες κάποιου ρόλου, ωστόσο το πρόσφατο look του σε κινηματογραφική πρεμιέρα παρέα με τον γιο του προκάλεσε απορίες.

Ο 55χρονος ηθοποιός βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας «Running with the Devil» στο Λος Άντζελες, όπου εμφανίστηκε σχεδόν αγνώριστος, έχοντας μούσι και μουστάκι, με ένα καπέλο τύπου Ιντιάνα Τζόουνς, τζιν μπουφάν με ζωγραφισμένους λύκους, μια μπλούζα Doors και ένα δερμάτινο παντελόνι. 

Αγνώριστος ο Νίκολας Κέιτζ - Πήγε με τον γιο του στην πρεμιέρα του «Running with the Devil» Facebook Twitter
(Gety Images/ Ideal Image)
Αγνώριστος ο Νίκολας Κέιτζ - Πήγε με τον γιο του στην πρεμιέρα του «Running with the Devil» Facebook Twitter
(Gety Images/ Ideal Image)
Αγνώριστος ο Νίκολας Κέιτζ - Πήγε με τον γιο του στην πρεμιέρα του «Running with the Devil» Facebook Twitter
(Gety Images/ Ideal Image)
Αγνώριστος ο Νίκολας Κέιτζ - Πήγε με τον γιο του στην πρεμιέρα του «Running with the Devil» Facebook Twitter
(Gety Images/ Ideal Image)

Ο Νίκολας Κέιτζ πόζαρε για τους φωτογράφους στο κόκκινο χαλί μαζί με τον 28χρονο γιο του, Γουέστον, που απέκτησε με την πρώην σύντροφό του Κριστίνα Φούλτον. 

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός αποφάσισε να εστιάσει στην καριέρα του μετά από μια ταραχώδη περίοδο στην προσωπική του ζωή, καθώς τον περασμένο Ιούνιο πήρε διαζύγιο από την τέταρτη γυναίκα του, Έρικα Κόικε, μετά από μόλις τέσσερις ημέρες γάμου.

Ο Νίκολας Κέιτζ ζήτησε ακύρωση του γάμου ισχυριζόμενος πως ήταν «πολύ μεθυσμένος» για να παντρευτεί, ενώ υποστήριξε επίσης πως εξαπατήθηκε από την Έρικα, επειδή εκείνη δεν του αποκάλυψε το ποινικό μητρώο της ούτε την σχέση της με κάποιον άλλον.

 
Πολιτισμός
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πολιτισμός / Μενδώνη από Ουάσινγκτον: «Ο Πολιτισμός αποτελεί συνδετική και ενοποιητική δύναμη ανάμεσα στις δύο χώρες»

Η Λίνα Μενδώνη είχε για δεύτερη φορά συνάντηση εργασίας με τον ανώτερο αξιωματούχο του αμερικάνικου υπουργείου Εξωτερικών για θέματα Πολιτισμού και Εκπαίδευσης Δρ Darren Beattie
LIFO NEWSROOM
Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Πολιτισμός / Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Η επίδειξη Métiers d’Art, που η Chanel παρουσιάζει κάθε Δεκέμβριο σε κάποιον εντυπωσιακό προορισμό, από την Ιαπωνία μέχρι τη Σενεγάλη, είναι αφιερωμένη στα ιστορικά ατελιέ που έχει εντάξει στο δυναμικό της για να διατηρήσει ζωντανή την παραδοσιακή τεχνική
LIFO NEWSROOM
Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Πολιτισμός / Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Η εξέλιξη της τέχνης από τον ιμπρεσιονισμό έως την ποπ αρτ ξεδιπλώνεται μέσα από έργα 45 κορυφαίων δημιουργών της νεότερης και σύγχρονης τέχνης, συνθέτοντας ένα μοναδικό και συναρπαστικό εικαστικό πανόραμα.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Ανδρέας Μαλλουρής: An Evening Botanist

Πολιτισμός / An Evening Botanist: Θεραπεία, επιθυμία και απόλαυση σε μια έκθεση

Στην έκθεση An Evening Botanist ο Ανδρέας Μαλλουρής εξετάζει πώς διαφορετικές πρακτικές που συνδέονται με τη θεραπεία, τη σωματική επιθυμία και την απόλαυση, ενεργοποιούν υλικότητες και μέσω αυτών, το κοινωνικό σώμα. Η έκθεση αναπτύσσεται στο όριο ανάμεσα στο χειρουργικό και το ερωτικό, μεταφέροντας κλινικές διαδικασίες σε ένα γλυπτικό λεξιλόγιο.
LIFO NEWSROOM
Ελληνικός …Ντίκενς, Μάικλ Κέιν και μια ταινία-σοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ελληνικός …Ντίκενς, Μάικλ Κέιν και μια ταινία-σοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Φωνή της Χιντ Ρατζάμπ» που αφήνει τους θεατές συγκλονισμένους, η τελευταία παράσταση του Μάικλ Κέιν και της Γκλέντα Τζάκσον, μια ελληνική διασκευή της «Χριστουγεννιάτικης Ιστορίας» και μια ιρλανδική ιστορία ενηλικίωσης, υποψήφια για βραβείο LUX, στο κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Σταύρος Ξαρχάκος: Η δήλωσή του υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι αναφορικά με την περιοδεία αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι

Πολιτισμός / Σταύρος Ξαρχάκος: «Η συζήτηση για τις συναυλίες πρέπει να τελειώνει εδώ - Τα υπόλοιπα είναι απλώς κουτσομπολιό»

Η δήλωση του Σταύρου Ξαρχάκου υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι, ο οποίος αντιδρά νομικά στην περιοδεία-αφιέρωμα στον πατέρα του, χωρίς την άδειά του
LIFO NEWSROOM