Η Εύα Μέντες μιλάει για τα παιδιά της και τις «βραδιές ραντεβού» με τον Ράιαν Γκόσλινγκ

Η Εύα Μέντες μιλάει για τα παιδιά της και τις «βραδιές ραντεβού» με τον Ράιαν Γκόσλινγκ Facebook Twitter
0

Η Εύα Μέντες εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή, κάνοντας κάτι που σπάνια συνηθίζει- μίλησε με λεπτομέρειες για την καθημερινότητά της στο σπίτι με τον Ράιαν Γκόσλινγκ και τις δυο μικρές κόρες τους.

«Θεέ μου, είναι τόσο διασκεδαστικό και όμορφο και τρελό. Είναι μια τρέλα», είπε η γνωστή ηθοποιός, που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Access Daily. «Φυσικά είναι και πολύ δύσκολο. Είναι αυτό το συναίσθημα στο τέλος της ημέρας, που τα έχεις βάλει για ύπνο και κοιταζόμαστε με τον Ράιαν με ένα βλέμμα τύπου, "Τα καταφέραμε, τα καταφέραμε. Φτηνά την γλιτώσαμε"», πρόσθεσε η ίδια, μιλώντας για τις κόρες της, την 5χρονη Εσμελάντα και την 3χρονη Αμάντα.

Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει το 2011 μετά την κινηματογραφική τους συνάντηση στα γυρίσματα της ταινίας «The Place Beyond the Pines», όπου συμπρωταγωνιστούσαν. Παρόλο που είναι μαζί για σχεδόν μια δεκαετία, οι δυο τους δεν έχουν παντρευτεί επισήμως.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Flashing back to one of my favorite scenes from A Place Beyond the Pines ❤️#fbf #DerekCianfrance #Shannonplumb

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eva Mendes (@evamendes) στις


Η Εύα Μέντες μίλησε επίσης και για τις «βραδιές ραντεβού» με τον Ράιαν Γκόσλινγκ, που τους βοηθάνε να κρατούν ζωντανή την σχέση τους αλλά και πόσο δύσκολο είναι να κανονιστούν. «Πρέπει να βεβαιωθείς πως τακτοποίησε τα πάντα. Ευτυχώς έχουμε πολλή στήριξη από την οικογένεια πολλοί συγγενείς. Η οικογένειά μου μένει εδώ. Η οικογένειά του έρχεται επίσκεψη. Ζουν στον Καναδά, αλλά έρχονται συνέχεια και μένουν για καιρό. Οπότε έχουμε υποστήριξη», λέει η ηθοποιός.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#evamendes and #ryangosling

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Celebrity Updates 💫 (@_celebrityupdate) στις

Όσο για το αν θα συνεργαζόταν με τον σύζυγό της, δηλώνει θετική. «Είναι μια δημιουργική ιδιοφυΐα. Θα μου άρεσε να γίνει κάποια στιγμή. Θα περνούσα από οντισιόν για εκείνον οποιαδήποτε στιγμή - αστειεύομαι, δεν χρειάζεται να περάσω από οντισιόν», σχολίασε η Εύα Μέντες.

Δείτε το βίντεο:

 
Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM