Η GNTM Ειρήνη Καζαριάν ανακοίνωσε πως φέτος θα παίξει στο θέατρο

Η GNTM Ειρήνη Καζαριάν ανακοίνωσε πως φέτος θα παίξει στο θέατρο Facebook Twitter
2

Η Ειρήνη Καζαριάν, ένα από τα πιο συζητημένα πρόσωπα της περσινής τηλεοπτικής χρονιάς και νικήτρια του GNTM δοκιμάζει την τύχη της στο θέατρο.

Η Ειρήνη Καζαριάν που ακόμη κατέχει τον τίτλο του Greece's Next Top Model, θα παίξει στη θεατρική παράσταση «Κούκλες 2» που θα ανέβει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Σκηνοθέτης της παράστασης είναι ο Νικόλας Ανδρουλάκης, ο γιος του πολιτικού Μίμη Ανδρουλάκη.

Η Ειρήνη Καζαριάν, έκανε την ανακοίνωση για τα πρώτα της θεατρικά βήματα μέσω Instagram. Ωστόσο δεν αποκαλύπτει κάτι για το ρόλο της. Βασισμένες στο «Κουκλόσπιτο» του Χένρικ Ίψεν οι «Κούκλες» του Νικόλα Ανδρουλάκη ανεβαίνουν για δεύτερη χρονιά στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. Περισσότερα για το έργο εδώ.

Η ανάρτηση της Ειρήνης Καζαριάν:


«Με μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνω πως θα είμαι μέρος αυτής της εξαιρετικής παράστασης με σκηνοθεσία του @the_real_nickandrou, και σας προσκαλώ όλους να με ακολουθήσετε στο νέο μου ταξίδι...», έγραψε.

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM