Ο Μάλαμας διέκοψε εκνευρισμένος συναυλία: «Σβήστε το το γαμ@@@!»

Ο Μάλαμας διέκοψε εκνευρισμένος συναυλία: «Σβήστε το το γαμ@@@!» Facebook Twitter
EUROKINISSI
7

Επεισοδιακή ήταν η συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα το βράδυ της Πέμπτης στη Ραφήνα. 

Η συναυλία ήταν σε πλήρη εξέλιξη, όταν κάποιοι από τους όρθιους θεατές μπροστά από τη σκηνή άναψαν ένα καπνογόνο. Η κίνηση αυτή ενόχλησε ιδιαίτερα τον Σωκράτη Μάλαμα. «Σβήστε το αυτό. Σβήστε το αμέσως» είπε ο τραγουδιστής ενώ εξακολουθούσε να παίζει μουσική αλλά η παράκλησή του δεν έγινε δεκτή και, με μια του κίνηση, σταμάτησε την ορχήστρα και απευθύνθηκε στους υπαίτιους. 

Ο Μάλαμας διέκοψε εκνευρισμένος συναυλία: «Σβήστε το το γαμ@@@!» Facebook Twitter
Φωτογραφία iRafina.gr

«Μάγκες, σας παρακαλώ, σβήστε το αμέσως. Είστε στην πιο επικίνδυνη περιοχή που θα μπορούσατε να κάνετε τέτοια πράγματα. Μην εκτεθούμε ανεπανόρθωτα. Σβήστε το το γαμ@@@!», είπε χαρακτηριστικά και πλήθος κόσμου χειροκρότησε τον τραγουδιστή για την άμεση παρέμβασή του. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, γύρω από την σκηνή και το κοινό υπήρχαν πεύκα που θα μπορούσαν εύκολα να πάρουν φωτιά. 

Πολιτισμός
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Jessica Lange γύρισε στο American Horror Story και το Murder House πλανάται ξανά από πάνω της

Πολιτισμός / Η Jessica Lange γύρισε στο American Horror Story και το Murder House πλανάται ξανά από πάνω της

Η θρυλική ηθοποιός επιστρέφει επίσημα στο American Horror Story για τη 13η σεζόν, με την παραγωγή να δημοσιεύει τις πρώτες φωτογραφίες από το γύρισμα και να επιβεβαιώνει ότι τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει.
THE LIFO TEAM
Ο Lil Nas X μπαίνει σε πρόγραμμα ψυχικής υγείας

Πολιτισμός / Ο Lil Nas X μπαίνει σε πρόγραμμα ψυχικής υγείας

Ο Lil Nas X εντάσσεται σε διετές πρόγραμμα ψυχικής υγείας στο Λος Άντζελες. Αν τηρήσει τους όρους του, οι τέσσερις κακουργηματικές κατηγορίες που αντιμετωπίζει για επίθεση σε αστυνομικούς μπορεί να αποσυρθούν.
THE LIFO TEAM
Ο συγγραφέας του Life of Pi επιστρέφει στην Ιλιάδα για να μιλήσει για τον σημερινό κόσμο

Πολιτισμός / Ο συγγραφέας του Life of Pi επιστρέφει στην Ιλιάδα για να μιλήσει για τον σημερινό κόσμο

Με το Son of Nobody, ο Yann Martel αφήνει για λίγο τους ήρωες της Ιλιάδας στην άκρη και στρέφεται σε έναν απλό στρατιώτη, συνδέοντας τον Όμηρο με τον κόσμο του Τραμπ και του Πούτιν.
THE LIFO TEAM
ΜΕΡΙΛΙΝ ΜΟΝΡΟΕ

Πολιτισμός / Μέριλιν Μονρόε: Δύο εκθέσεις την τιμούν ως πρωτοπόρο της δημιουργικότητας

Tο Βρετανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου και η Εθνική Πινακοθήκη Πορτρέτων του Ηνωμένου Βασιλείου, με αφορμή την εκατοστή επέτειο των γενεθλίων της Μονρόε, αναδεικνύουν τη φιλμογραφία της και την εξέλιξη της εικόνας της
THE LIFO TEAM
Ο John Waters, ο Τραμπ και το τέλος της αθωότητας του trash

Πολιτισμός / Ο John Waters, ο Τραμπ και το τέλος της αθωότητας του trash

Το μεγάλο αφιέρωμα του BFI ξαναφέρνει στο προσκήνιο τον «πάπα του trash», την ώρα που ο ίδιος θυμάται μια εποχή όπου το κακό γούστο ήταν σινεμά, παιχνίδι και πρόκληση, όχι αντανάκλαση της πολιτικής πραγματικότητας.
THE LIFO TEAM
Dean Majd: η έκθεση Hard Feelings μετατρέπει τη νεανική ανδρική βία και τρυφερότητα σε εικαστικό ημερολόγιο

Πολιτισμός / Το τραυματισμένο ημερολόγιο μιας ανδρικής αδελφότητας

Το Hard Feelings ξεκίνησε μετά τον ξαφνικό θάνατο ενός παιδικού του φίλου και εξελίχθηκε σε ένα μεγάλο φωτογραφικό αρχείο για τη φιλία, το τραύμα, τη βία, την απώλεια και την ευαλωτότητα της νεανικής ανδρικής εμπειρίας στη Νέα Υόρκη.
THE LIFO TEAM
ΗΡΩΔΕΙΟ ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ

Πολιτισμός / Ηρώδειο: Τι θα δούμε το καλοκαίρι του 2026

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει σημαντικές διεθνείς και ελληνικές παρουσίες. Ξεχωρίζουν το ντεμπούτο του πιανίστα Vikingur Ólafsson, αφιερώματα σε μεγάλους δημιουργούς όπως ο Μάνος Χατζιδάκις, συναυλίες κορυφαίων καλλιτεχνών όπως η Lykke Li, αλλά και θεατρικές παραγωγές όπως η «Λυσιστράτη» και η «Εκάβη».
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Η γυναίκα απέναντι στο θηρίο: νέα μελέτη ξαναδιαβάζει χαμένο ρωμαϊκό μωσαϊκό

Πολιτισμός / Η γυναίκα απέναντι στο θηρίο: νέα μελέτη ξαναδιαβάζει χαμένο ρωμαϊκό μωσαϊκό

Η νέα ανάγνωση του μωσαϊκού βασίζεται σε μελέτη του ιστορικού Alfonso Manas, που θεωρεί ότι η μορφή με το μαστίγιο απέναντι σε λεοπάρδαλη δεν είναι κλόουν της αρένας, αλλά γυναίκα κυνηγός θηρίων
THE LIFO TEAM
Joan Miró: το νέο βιβλίο με τις αδημοσίευτες επιστολές όπου τέχνη, έρωτας και φόβος συγκρούονται

Πολιτισμός / Joan Miró: το νέο βιβλίο με τις αδημοσίευτες επιστολές όπου τέχνη, έρωτας και φόβος συγκρούονται

Η έκδοση φέρνει στο φως αδημοσίευτα αποσπάσματα που φωτίζουν τις ερωτικές του περιπέτειες, την αγωνία του για τάξη και σταθερότητα και τη σύγκρουση ανάμεσα στην καλλιτεχνική ορμή και στον φόβο της απορρύθμισης.
THE LIFO TEAM
Πτώματα, άγιοι και αίμα: το νέο βιβλίο για τη μακάβρια τέχνη της Ισπανίας

Πολιτισμός / Πτώματα, άγιοι και αίμα: το νέο βιβλίο για τη μακάβρια τέχνη της Ισπανίας

Το νεο βιβλίο των Gorka Lopez de Munain και Miriam Beltran Valiente συγκεντρώνει πίνακες, γλυπτά και χαρακτικά με αποκεφαλισμένους αγίους, σαπισμένα σώματα και μνήμες θανάτου, δείχνοντας πως για αιώνες η ισπανική τέχνη δεν χρησιμοποιούσε τη φρίκη μόνο για να σοκάρει, αλλά και για να παρηγορήσει.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Προς Σκύλο: (ο οποίος έγραψε "ναι ξέρω πώς την εννοείς την διαφορά")Δυστυχώς, απλά δεν ξέρεις... Ούτε καν έχεις αναπτυγμένη την αίσθηση της γλώσσας...Εγώ την διαφορά την εννοούσα κατά τον τρόπο που την εννοεί ο Μπαμπινιώτης και όλοι οι λεξικογράφοι :-απόβρασμα : ανθρωπος του υποκόσμου, ανέντιμος, ανυπόληπτος. Συνώνυμο : κάθαρμα, παλιάνθρωπος.-ηλίθιος (και πανηλίθιος): άτομο που χαρακτηρίζεται από μειωμένη διανοητική ικανότητα Οσο κι αν και οι δύο κατηγορίες είναι επικίνδυνες, η πρώτη χαρακτηρίζεται από την πρόθεση και τον βέβαιο καταλογισμό, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα να επισύρει πολύ μεγαλύτερη κοινωνική, ηθική και νομική απαξία.
Εγώ απορώ με τους 23 που επιβραβεύουν...Άλλη μια ένδειξη ότι δεν πάμε καλά, δεν μπορούν να ξεχωρίσουν - ένα μεγάλο ποσοστό - τα σοβαρά από τα αστεία ή/και τα επικίνδυνα "εντυπωσιακά"... Βέβαια, από την "ξεβλαχιάστρα" σχολή Κωστόπουλου, όλοι αυτοί θα έπαιρναν "άριστα 10"...Κατάντια.
Εγώ απορώ που απορείς. Σιγά την έκπληξη. Ήταν ήδη φανερό πριν από τις εκλογές το πόσο εύκολο είναι να αποθρασυνθούν πλήρως μερικοί "εδώ μέσα", είτε με υπονοούμενα, είτε ευθέως. Πόσο μάλλον τώρα που "απεκαταστάθη η τάξις" μέσω του εκλογικού αποτελέσματος. Ο διχαστικός λόγος, η εμφυλιολαγνεία, η (όχι και τόσο κεκαλυμμένη) ρητορική μίσους και οι έμμεσες απειλές έχουν γίνει μανιέρα - ακριβώς όπως και αυτή που μερικοί "εδώ μέσα" καταδικάζουν έμπλεοι οργής. Ίτε νοικοκυραίοι, ίτε παίδες Ελλήνων, να αντιμετωπίσωμεν τα καινούργια αντάρτικα, πατάσσοντας τους αναρχοκομμουνιστάς και τους αλλοδαπούς ληστοσυμμορίτας συμμάχους των. Ζήτω το Έθνος.