Ο Μάλαμας διέκοψε εκνευρισμένος συναυλία: «Σβήστε το το γαμ@@@!»

Ο Μάλαμας διέκοψε εκνευρισμένος συναυλία: «Σβήστε το το γαμ@@@!» Facebook Twitter
EUROKINISSI
7

Επεισοδιακή ήταν η συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα το βράδυ της Πέμπτης στη Ραφήνα. 

Η συναυλία ήταν σε πλήρη εξέλιξη, όταν κάποιοι από τους όρθιους θεατές μπροστά από τη σκηνή άναψαν ένα καπνογόνο. Η κίνηση αυτή ενόχλησε ιδιαίτερα τον Σωκράτη Μάλαμα. «Σβήστε το αυτό. Σβήστε το αμέσως» είπε ο τραγουδιστής ενώ εξακολουθούσε να παίζει μουσική αλλά η παράκλησή του δεν έγινε δεκτή και, με μια του κίνηση, σταμάτησε την ορχήστρα και απευθύνθηκε στους υπαίτιους. 

Ο Μάλαμας διέκοψε εκνευρισμένος συναυλία: «Σβήστε το το γαμ@@@!» Facebook Twitter
Φωτογραφία iRafina.gr

«Μάγκες, σας παρακαλώ, σβήστε το αμέσως. Είστε στην πιο επικίνδυνη περιοχή που θα μπορούσατε να κάνετε τέτοια πράγματα. Μην εκτεθούμε ανεπανόρθωτα. Σβήστε το το γαμ@@@!», είπε χαρακτηριστικά και πλήθος κόσμου χειροκρότησε τον τραγουδιστή για την άμεση παρέμβασή του. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, γύρω από την σκηνή και το κοινό υπήρχαν πεύκα που θα μπορούσαν εύκολα να πάρουν φωτιά. 

Πολιτισμός
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοινώθηκε η επίσημη επιλογή των Καννών 2026 με Αλμοδόβαρ, Φαραντί και Παβλικόφσκι

Πολιτισμός / Ανακοινώθηκε η επίσημη επιλογή των Καννών 2026 με Αλμοδόβαρ, Φαραντί και Παβλικόφσκι

Η φετινή ανακοίνωση του 79ου Φεστιβάλ Καννών δείχνει σαφή στροφή προς το διεθνές σινεμά δημιουργών, με 21 ταινίες στο διαγωνιστικό και αισθητά μικρότερη παρουσία αμερικανικών στούντιο. Στο πρόγραμμα ξεχωρίζουν ακόμη νέες ταινίες των Παβέλ Παβλικόφσκι, Ριουσούκε Χαμαγκούτσι, Κριστιάν Μουνγκίου και Ίρα Σακς.
THE LIFO TEAM
Ένα νέο βιβλίο για τον Άλμπερτ Σπέερ φωτίζει πώς χτίστηκε ο μύθος του «καλού ναζί»

Πολιτισμός / Ένα νέο βιβλίο για τον Άλμπερτ Σπέερ φωτίζει πώς χτίστηκε ο μύθος του «καλού ναζί»

Το You Are the Führer’s Unrequited Love του Ζαν-Νοέλ Ορενγκό επιστρέφει στην περίπτωση του Άλμπερτ Σπέερ για να δείξει πώς ένας από τους πιο γνωστούς ανθρώπους του ναζιστικού καθεστώτος κατάφερε μετά τον πόλεμο να χτίσει τη μορφή του «μετανοημένου» ναζί
THE LIFO TEAM
Τι βλέπει ένας φωτογράφος όταν κοιτάζει τόσο κοντά την εξουσία;

Πολιτισμός / Τι βλέπει ένας φωτογράφος όταν κοιτάζει τόσο κοντά την εξουσία;

Με αφορμή το νέο του βιβλίο Index, ο Κρίστοφερ Άντερσον μιλά για τη δουλειά του από την Αϊτή και το Αφγανιστάν μέχρι τον Τραμπ και τον Τζέφρι Έπσταϊν, θυμίζοντας ότι η φωτογραφία δεν είναι μόνο θέμα πρόσβασης, αλλά και τρόπος να διαβάζεις τι κρύβεται πίσω από την εικόνα της ισχύος.
THE LIFO TEAM
Ο Walter Pfeiffer και η τέχνη του να πιάνεις την ομορφιά τη στιγμή που περνά

Πολιτισμός / Ο Walter Pfeiffer και η τέχνη του να πιάνεις την ομορφιά τη στιγμή που περνά

Η Pinacoteca Agnelli στο Τορίνο παρουσιάζει στις 30 Απριλίου το «Walter Pfeiffer: In Good Company», μια μεγάλη αναδρομή σε έναν από τους πιο τρυφερούς και ερωτικά φορτισμένους φωτογράφους της ευρωπαϊκής εικόνας.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Τι δουλειά έχει ο Ποπάι σε μια γκαλερί της Νέας Υόρκης;

Πολιτισμός / Τι δουλειά έχει ο Ποπάι σε μια γκαλερί της Νέας Υόρκης;

Η έκθεση «Martin Wong: Popeye», που ανοίγει στις 18 Απριλίου στη Νέα Υόρκη, ξαναφέρνει στο προσκήνιο μια από τις πιο παράξενες εμμονές του Αμερικανού ζωγράφου: τον Ποπάι όχι ως αθώα ποπ φιγούρα, αλλά ως σώμα, σύμβολο και queer φαντασίωση.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Γιατί ο Ματίς είναι ξανά παντού αυτή την άνοιξη

Πολιτισμός / Γιατί ο Ματίς είναι ξανά παντού αυτή την άνοιξη

Από τη Νέα Υόρκη και το Σικάγο μέχρι το Παρίσι, ο Ματίς επιστρέφει φέτος την άνοιξη με μια ασυνήθιστη πυκνότητα εκθέσεων. Και μαζί τους επιστρέφει και το ερώτημα γιατί ο κόσμος ξαναγυρίζει τώρα σε έναν ζωγράφο της αρμονίας.
THE LIFO TEAM
Μπορεί το OnlyFans να γίνει το νέο σωσίβιο της μόδας;

Πολιτισμός / Μπορεί το OnlyFans να γίνει το νέο σωσίβιο της μόδας;

Μέσα στην πίεση που δέχονται οι ανεξάρτητες φίρμες και σε μια στιγμή που το σεξ επιστρέφει δυνατά στη μόδα, κάποιοι σχεδιαστές δοκιμάζουν το OnlyFans όχι μόνο ως εργαλείο πρόκλησης αλλά και ως νέο χώρο άμεσης επαφής με το κοινό.
THE LIFO TEAM
ΡΩΜΗ ΚΟΛΟΣΣΑΙΟ

Πολιτισμός / Κολοσσαίο: Ανακαλύφθηκαν τμήματα της αρχικής του δομής που ήταν κρυμμένα για αιώνες

Οι επισκέπτες του Κολοσσαίου έχουν πλέον μια ευκαιρία να πάνε πίσω στην ιστορία, χάρη σε ένα έργο ανακαίνισης που έφερε στο φως αρκετές κολόνες της εισόδου, οι οποίες παρέμεναν θαμμένες για εκατοντάδες χρόνια
THE LIFO TEAM
Η Σαμπρίνα Κάρπεντερ λέει ότι η ποπ δεν θα υπήρχε χωρίς την queer κοινότητα

Πολιτισμός / Η Σαμπρίνα Κάρπεντερ λέει ότι η ποπ δεν θα υπήρχε χωρίς την queer κοινότητα

Λίγο πριν από τη μεγάλη της εμφάνιση στο Coachella, η Σαμπρίνα Κάρπεντερ μίλησε στον Μαρκ Τζέικομπς για τη ζωή πάνω και κάτω από τη σκηνή, για την εικόνα που χτίζει ως ποπ σταρ και για τον ρόλο της queer κοινότητας, λέγοντας καθαρά ότι χωρίς αυτήν «η ποπ μουσική δεν θα υπήρχε».
THE LIFO TEAM
Ο Νέιθαν Λέιν θυμάται πόσο δύσκολο ήταν να είσαι γκέι στα 90s

Πολιτισμός / Ο Νέιθαν Λέιν θυμάται πόσο δύσκολο ήταν να είσαι γκέι στα 90s

Από το Κλουβί με τις Τρελές, μέχρι τον Γουίλι Λόμαν του Άρθουρ Μίλερ, ο Λέιν κοιτάζει πίσω σε μια καριέρα πέντε δεκαετιών χωρίς να χάνει το χιούμορ, την οξύτητα και τη σκοτεινή ειρωνεία που τον κάνουν πάντα αναγνωρίσιμο.
THE LIFO TEAM
Ντόροθι και Χερμπ Βόγκελ: πώς ένα ζευγάρι δημοσίων υπαλλήλων έφτιαξε μία από τις σημαντικότερες συλλογές σύγχρονης τέχνης

Πολιτισμός / Ντόροθι και Χερμπ Βόγκελ: πώς ένα ζευγάρι δημοσίων υπαλλήλων έφτιαξε μία από τις σημαντικότερες συλλογές σύγχρονης τέχνης

Ζούσαν σε ένα μικρό διαμέρισμα στο Μανχάταν, αγόραζαν έργα κατευθείαν από τους καλλιτέχνες, στήριξαν ονόματα όπως ο Σολ ΛεΒίτ και ο Ντόναλντ Τζαντ πριν τους ανακαλύψει η αγορά και στο τέλος άφησαν τη συλλογή τους στο κοινό.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Η Ινές ντε λα Φρεσάνζ λέει κάτι που πολλές γυναίκες σκέφτονται για τα 60 σήμερα

Πολιτισμός / Η Ινές ντε λα Φρεσάνζ λέει κάτι που πολλές γυναίκες σκέφτονται για τα 60 σήμερα

Με αφορμή το νέο της βιβλίο, η Γαλλίδα σχεδιάστρια και πρώην μοντέλο μιλά για τη νέα εικόνα των 60, για τη φιλία, την ελευθερία, την επιθυμία και για μια ηλικία που δεν θέλει πια να παίζει τον ρόλο της «γιαγιάς με φιόγκο»
THE LIFO TEAM
Ο Γκότφριντ Χέλνβαϊν φέρνει στη Μαδρίτη εικόνες που δύσκολα αντέχεις να κοιτάξεις

Πολιτισμός / Ο Γκότφριντ Χέλνβαϊν φέρνει στη Μαδρίτη εικόνες που δύσκολα αντέχεις να κοιτάξεις

Ο Αυστριακός καλλιτέχνης, γνωστός για τις υπερρεαλιστικές και βαθιά ανήσυχες εικόνες του, επιστρέφει στην παιδική ηλικία, τη βία, τον φασισμό και τη σκοτεινή όψη της μαζικής κουλτούρας.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Προς Σκύλο: (ο οποίος έγραψε "ναι ξέρω πώς την εννοείς την διαφορά")Δυστυχώς, απλά δεν ξέρεις... Ούτε καν έχεις αναπτυγμένη την αίσθηση της γλώσσας...Εγώ την διαφορά την εννοούσα κατά τον τρόπο που την εννοεί ο Μπαμπινιώτης και όλοι οι λεξικογράφοι :-απόβρασμα : ανθρωπος του υποκόσμου, ανέντιμος, ανυπόληπτος. Συνώνυμο : κάθαρμα, παλιάνθρωπος.-ηλίθιος (και πανηλίθιος): άτομο που χαρακτηρίζεται από μειωμένη διανοητική ικανότητα Οσο κι αν και οι δύο κατηγορίες είναι επικίνδυνες, η πρώτη χαρακτηρίζεται από την πρόθεση και τον βέβαιο καταλογισμό, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα να επισύρει πολύ μεγαλύτερη κοινωνική, ηθική και νομική απαξία.
Εγώ απορώ με τους 23 που επιβραβεύουν...Άλλη μια ένδειξη ότι δεν πάμε καλά, δεν μπορούν να ξεχωρίσουν - ένα μεγάλο ποσοστό - τα σοβαρά από τα αστεία ή/και τα επικίνδυνα "εντυπωσιακά"... Βέβαια, από την "ξεβλαχιάστρα" σχολή Κωστόπουλου, όλοι αυτοί θα έπαιρναν "άριστα 10"...Κατάντια.
Εγώ απορώ που απορείς. Σιγά την έκπληξη. Ήταν ήδη φανερό πριν από τις εκλογές το πόσο εύκολο είναι να αποθρασυνθούν πλήρως μερικοί "εδώ μέσα", είτε με υπονοούμενα, είτε ευθέως. Πόσο μάλλον τώρα που "απεκαταστάθη η τάξις" μέσω του εκλογικού αποτελέσματος. Ο διχαστικός λόγος, η εμφυλιολαγνεία, η (όχι και τόσο κεκαλυμμένη) ρητορική μίσους και οι έμμεσες απειλές έχουν γίνει μανιέρα - ακριβώς όπως και αυτή που μερικοί "εδώ μέσα" καταδικάζουν έμπλεοι οργής. Ίτε νοικοκυραίοι, ίτε παίδες Ελλήνων, να αντιμετωπίσωμεν τα καινούργια αντάρτικα, πατάσσοντας τους αναρχοκομμουνιστάς και τους αλλοδαπούς ληστοσυμμορίτας συμμάχους των. Ζήτω το Έθνος.