Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα παρουσιάσει στις 2 Αυγούστου στη Νέα Υόρκη το νέο του παπούτσι και το ανακοίνωσε με μια φωτογραφία εμπνευσμένη από την ταινία «Ο πρίγκιπας της Ζαμούντα». 

 

Ο Έλληνας αθλητής επέλεξε να κάνει την αναγγελία μέσω του λογαριασμού του στο Instagram χρησιμοποιώντας, μεταξύ άλλων, μια φωτογραφία του ως «πρίγκιπα της Ζαμούντα».

 

Η ταινία «Ο πρίγκιπας της Ζαμούντα» (ο αμερικανικός της τίτλος ήταν «Coming to America») είχε γυριστεί το 1988. Ο Έντι Μέρφι υποδυόταν τον πρίγκηπα ενός μυθικού κράτους της Αφρικής, ο οποίος αποφάσισε να πάει κόντρα στο πρωτόκολλο της χώρας του και έρχεται στην Αμερική για να βρει τη γυναίκα που θα παντρευτεί, μεταμφιεσμένος σε φτωχό φοιτητή.

 

 

 

Η μόνη διαφορά είναι πως στην δική του φωτογραφία αντί για ελέφαντες και τη φανταστική σημαία της «Ζαμούντα», ο Γιάννης Αντετοκούνμπο χρησιμοποιεί την ελληνική σημαία, τον Παρθενώνα, μια μπάλα μπάσκετ και τα αδέρφια του.

 

O Greek Freak δημοσίευσε επίσης ένα απόσπασμα της ταινίας, με τα πρόσωπα από τα αδέρφια του πάνω σε εκείνα των πρωταγωνιστών.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

You know I had to reveal these in NYC! Launching 8/2. ? Nike Air Zoom Freak 1 Coming to America.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Antetokounmpo (@giannis_an34) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

??????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Antetokounmpo (@giannis_an34) στις