Κομψός και γοητευτικός, και πλέον 55 ετών, ο Μπραντ Πιτ είναι ξανά στα καλύτερά του, χάρη στο ρόλο του στο φιλμ του Κουεντίν Ταραντίνο «Once Upon A Time in Hollywood».

 

Πριν από μερικούς μήνες έκανε μια εμφάνιση στις Κάννες που ακόμη συζητιέται και τώρα φωτογραφίζεται για το περιοδικό GQ Αυστραλίας. 

 

«Είμαι περισσότερο πίσω από τις κάμερες, ως παραγωγός, και με ευχαριστεί πάρα πολύ. Ως ηθοποιός δουλεύω όλο και λιγότερο. Πιστεύω ότι αυτό είναι παιχνίδι είναι για νέους. Όχι ότι δεν υπάρχουν υπέροχοι ρόλοι και για μεγαλύτερους άνδρες. Απλά νομίζω ότι το ίδιο το παιχνίδι του Χόλιγουντ θα σε προσπεράσει. Είναι η φυσική εξέλιξη. Θα σε βγάλει εκτός γιατί αυτή είναι η φυσική συνέχεια...», λέει ο ηθοποιός.

 

 

 

 

Στη συνέχεια μιλά για και για το Netflix και το Hulu, τις πλατφόρμες που έχουν διχάσει το Χόλιγουντ κερδίζοντας ολοένα μεγαλύτερη δημοφιλία. Όμως ο Μπραντ Πιτ είναι μάλλον επιφυλακτικός και φαίνεται να απαντά διπλωματικά. Δηλώνει "περίεργος" για το ποιο είναι το μέλλον των ταινιών και ποια μορφή θα πάρουν.

 

 

«Εκτιμώ πραγματικά τις υπηρεσίες streaming επειδή βλέπουμε όλο και περισσότερα ποιοτικά έργα να γίνονται», εξηγεί .«Βλέπουμε περισσότερους συγγραφείς και σκηνοθέτες και ηθοποιούς. «Σου δείχνει πόσοι ταλαντούχοι άνθρωποι είναι εκεί έξω. Θα ήθελα να πιστεύω πως υπάρχει χώρος και για τους δύο», λέει ο Μπραντ Πιτ.