Στις διάσημες βασιλικές ιπποδρομίες του Άσκοτ στο Λονδίνο βρέθηκε και η Αθηνά Οικονομάκου, η δημοφιλής  ελληνίδα ηθοποιός.

 

Οι ιπποδρομίες του Άσκοτ, μια από τις σημαντικότερες βασιλικές εκδηλώσεις στη Βρετανία, συγκεντρώνουν κάθε χρόνο πληθώρα καλεσμένων από τον επιχειρηματικό κόσμο και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας και αριστοκρατίας ενώ γίνονται θέμα για τα ογκώδη καπέλα που κατά παράδοση επιλέγουν οι κυρίες.

 

Η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε στις ιπποδρομίες, είδε από κοντά τη Βασίλισσα Ελισάβετ που δίνει το παρών στην εκδήλωση και μοιράστηκε την εμπειρία της στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Another check off of my Bucket List ☑︎ ??? #RoyalAscot ____________________________________________ #lifeexperience #ascot #bucketlist #mytravelgram #royalascot2019 #AthinaTravelsToLondon

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Really excited, grateful and happy for this.. ? It was one of the best experiences of my life! Thank you @longines for giving us this opportunity ?? ___________________________________________ #RoyalAscot #RoyalAscot19 #AscotRacecourse #AthinaTravelsToRoyalAscot

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou) στις

 

Η δημοφιλής ηθοποιός είναι καλεσμένη στο Royal Ascot από εταιρεία ρολογιών και ανέφερε πως κατάφερε να δει από κοντά την Βασίλισσα Ελισάβετ.

 

Μαζί της βρίσκεται και η σχεδιάστρια μόδας Χριστίνα Κοντοβά. Εκτός από τις ιπποδρομίες είχε τη δυνατότητα να ξεναγηθεί στους βασιλικούς στάβλους.

 

 

 

 

 

Ακολουθώντας την στιλιστική παράδοση και του κανόνες του βασιλικού dress code, η Αθηνά Οικονομάκου επέλεξε ένα κίτρινο καπέλο μαζί με το floral φόρεμά της, ενώ η Χριστίνα Κοντοβά επέλεξε λευκό σύνολο και μπλε καπέλο.

 

 

Το Instagram της Αθηνάς Οικονομάκου έχει γεμίσει φωτογραφίες και βίντεο από τις βασιλικές ιπποδρoμίες: